Kur ir visi īsti vīrieši?

Es šobrīd nealkstu iepazīties, un tomēr, ja ir it kā brīvs vīrietis un manu gadu , tad obligāti 3 varianti, vai nu viņš ir kompleksains un viņam vajag 20 gadīgu blondīni garām kājām, vai arī viņš izskatās uz gadiem 70 vai arī laucinieks kuram aprēķins atrast sievieti ar īpašumu.. kad uzraksta precētie vispār nelabi paliek... ja tās sievas zinātu, ka viņi izklaidējas..

rietumveejsh  Bet ja tu nealksti iepazīties, ko tad maisi te gaisu...
Praktiski to pasu es varetu teikt par sievietem- jau vairs pat neticu ka te kādu atradišu... Jūs tapat anketās šmaucaties, bildes saliek daudzus gadu jaunakas, un ta varetu turpinat un turpinat. Un tad kad satiekas, tad brīnas ka otrieiz vairs nevēlos satikties.... Bet ja vienreiz jau cilvēks ir mānijies?
Ir dazādi cilveki, nevajag visus viena maisā bāzt...

Mavs  Nu sapņo, sapņo vien tālāk :)
Tikai acis aizver ! :D

Margariita  Normāli vīrieši neeksistē....

riks086  No profila gan izriet, ka tomēr vēlies iepazīties.... atceries - sīki meli rada lielu neuzticību....

draboss  Kam tāda vīriešos vīlusies vajadzīga? Nekā personīga, vnk apskaties no otras puses - Tevi interesētu sievietēs vīlies vīrietis, kurš Tev stāstītu ka īstu sieviešu vairs nav, uzskaitītu dažādos "neīsto" sieviešu tipus ar kurām saskaras? Ko Tu darītu? Justu lielu interesi un mestos pierādīt cik "īsta" jeb Tev par tādu apokalipsi vēstošu vaimanalogu interese zustu?

Liga2  Domaju ka termins iists viiritis ir ne visai korekts . Katrai sievietei ir savi kriteeriji .

fargo  "es vispār esmu ragana, tāpēc jau šo diskusiju iesāku, un mans īstais vīrietis vienkārsi uzradīsies pats bez kādām definīcijām un to ar sirdi jutīšu, ja , kas"
tavas prasības neatbilst vidējai palātas temperatūrai. un visi tie vīrieši ir īsti, cilvēka dzimumu nosaka hromosomas, nevis es, autore vai pat cilvēki paši.

Edgars37  Skiet, pedejo isto😃 virieti se no apgrozibas iznema ita, 21:52, kundze😃, vairak laikam nava, adere aizgajusi ciet😃

ko_nu_vairs  Vai cik daudz variantus piedāvā. Mans- visi labie un puslabie, ir pie sievām. Tiesa, daudziem tas netraucē piedāvāt sevi pa labi un pa kreisi.

draboss  Jā jā, visi te "mētājas" tik Tu šeit "esi". Cik garlaicīgi, aprobežoti un arī vīzdegunīgi.

trussardi  ...psihologiski noturiga ,bet vientula sieviete mekle psihologiski nenoturigu,bet vientulu virieti...lai varbut raditu vientulus bernus!...

Deisa  Lienne, ja nealksti iepazīties, tad kāpēc lai tie vīrieši, kas iepazīties vēlas, zīmētos Tavā pastkastītē? Viņi vēršas pie tām, kas vēlas iepazīties. Tieši tik vienkārši. Kad mani pašu iepazīšanās interesēja, galīgi nevarētu sūdzēties par foršu vīriešu trūkumu, nu nevaru. Protams, acīs cērtas arī aktīvie ideāti, taču -ūdi vienmēr peld pa virsu. Tā tam būs būt.

runcitis15  Sievietes riktīgi melo savās anketās kaut pa gadiem 5-10 vēlas būt jaunākas.
Seja visu nodod nevar noslēpt.

andzipa  Man liekas, ka vīrieši jau ir izmiruši... Aizbraucu uz plašu pasākumu Saulgriežos... "odņi babi", laikam gandrīz vienīgais vīrietis bija tūrfirmas autobusa šoferis. Mašīnu daudz, pie stūres sievietes... Tagad sāku dziedāt korī, jauktajā... bet uz mēģinājumu ir 1-2 vīrieši... , aizgāju nūjot grupā, atkal no ap 15 cilvēku grupas 2 bija kungi, Līnijdejās - atkal "odņi babi"... Tā kā nespīd satikt latvju bāleliņu:(

Tinte  Andzipa, Tu nepareizos pasākumus apmeklē. Motokrosā vai hokejā vīriešu noteikti būs vairāk kā sieviešu.

selestiina  šeit īstu vīriešu nav, tikai sapņu vīrieši :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu