Kur ir visi īsti vīrieši?

Es šobrīd nealkstu iepazīties, un tomēr, ja ir it kā brīvs vīrietis un manu gadu , tad obligāti 3 varianti, vai nu viņš ir kompleksains un viņam vajag 20 gadīgu blondīni garām kājām, vai arī viņš izskatās uz gadiem 70 vai arī laucinieks kuram aprēķins atrast sievieti ar īpašumu.. kad uzraksta precētie vispār nelabi paliek... ja tās sievas zinātu, ka viņi izklaidējas..

PATRICIJA_10  ...precēti,miruši,romānos...Ir tikai tie,kuri pāri palikuši,diemžēl...

missperfumee  Es gan neteiktu, ka šeit visi obligāti iedalās 3 variantos. Pietiekoši daudz ir arī brīvi un sakarīgi vīrieši, vajag tikai dot iespēju gan sev, gan viņiem iepazīties.

semechko  Es nemeloju par saviem gadiem un foto ir tikai foto un grumbinjas iisti neredz,taapeec reizeem viirieshiem shkjiet ka ar foto te maanaas:)
Un nav tur nekaa slikta ja sieviete vai viirietis veelas izskatiities jaunaaka,vai jaunaaks un ne tikai uz foto...
Bet iepaziities sheit laikam ne katram ir paveicies taa,lai tas buutu abpuseeji patiikami un interesanti,man kkaa nav paveicies,un nemekleeju sapnju viirieti,kaapeec neveicas?
Kaads noteikti pateiks-,vecaa grezele,ko Tu te meklee?....

jurchXD  iistie viirieshi nekad nebuus ar iistajaam sievieteem...iistas sievietes izteeree visu viiriesha naudu-ziedi,restoraani,rotaslietas utt.,savukaart iisti vechi savu naudu nodzer pashi :-D

Vaukskis  Ir jau apbediti kapos, paslaik atrodas apcietinaajuma vietaas vai pastaaviigi dziivo aarvalstiis.

lode  Tavos gados jau sen izķerti! Tāpēc beidz par to lauzīt galvu un dzīvo sev! Īstam vīrieti un īstai sievietei īsta ğimene ir tikai viena! Un nedomāju, ka Tev gribas par SAVU saukt tādu, kurš jau kādai citai ir ĪSTAIS. Starp citu, te esošie brīvie veči ir daudz bīstamāki par precētajiem, jo vai nu viņiem sava brīvība tik ļoti patīk, ka zvejo te mailītes, vai arī kādai jau ir palikuši pāri.Tev to vajag? Tad labāk ar precētajiem izklaidējies-tie vismaz katru dienu citu gultu nemaina😉Tad jādomā loğiski!😂

av2  es saprotu , kad tramBajs aizgaajis, var airi ccaapot ar kaajaam. Bet....cik ilgi buusi laimiiga ar savu "es" vien ? Zini kaa ir realitaatee? Pavisam bediigi. Man ir vairaaks pazinnas, kas pieskata vecos cilvekus....kas ir vieni. Pastaastiit, kaa tas ir? Cik naida izveidojas pret pasauli sasniedzot vecumdienas , kad kaccaajot pravas, tipa "es taada super duper normaala", aber juus vissi galigi garaam" utt ?
Beediiga teema, un ne deell taa, ka viiriessi truuktu, bet deell autores :(

HOUSE  Es gan tā neuzskatu, sauksim lietas īstajos vārdos, dzīvē katram posmam ir savs laiks. Tādēļ nevajag teikt, ka te kādai tramvajs aizgājis. Ja tīri komunikācijas pēc, tad noteikti tās, kurām tramvajs aizgājis ir sakarīgākas par tām jaunajām, kuras saņem pastkastē 100 vēstules un labākajā gadījumā atbild ar smaiļiku. Personīgi es nepazīstu nevienu brīvu veci šādos gados, kuru varētu ieteikt. Alkānus, ārēji perfektus, bet iekšēji sapuvušus, lūdzu, cik uziet.

Vanesa15  Jebkurā vīrietī mīt ērglis. Pati vainīga, ja nevari viņā tādu pamodināt

av2  HOUSE , nezinu, kada sabiedriibaa apgrozies, ka vissi apkaart tik neveertiigi sagadiijussies. Kautkaa man ir apkaart vissi (vissi cilveeki, ne tikai viiriessi ) pavisam normaali. Ar saviem plusinniem, un saviem miinusiem arii, protams. Bet ir forssi, jauki cilveeki.
Un arii sava zina pilniigi saprotu, ka kautkaadaa dziives posmaa nepavisam pat....nemekleejam nevienu, jo pavisam labi ir taa pat vienetnee. Taa ir, to jau es mineeji kautkadas teemas iepriekss. Bet ja cilveeks pasaka, ka vissi apkart ir....idioti, tad simtprocenti probleema nav apkaarteejos.Punkts.

kanis  Pirms gadim desmit kaut kādā sieviešu žurnālā izlasiju, ka četrdesmit gadnieču grupā,uz trim normālām sievietēm meklējumos esot viens atbilstošs vecis. Apspriežot šo rakstu or vienu ohoisti no minētās grupas, viņa secināja, ka raksts ir pārpublicēts no ārzemju žurnāla, jo Latvijā šī attiecība jāreizina ar trīs. Laiks iet,tik jautājums kā attīstās attiecība arimētiki vai ģeometriki, bet cipars vinalga liels.

jozolsen  Aktivie pēc , taviem nosacījumiem , tiek pie krietni jaunākām..

Nerons  Jozosen...nu takš beidzot kaut ko prātīgu pateici:)
Nu patiešām, kam man sportiskam, foršam vīrietim nesportiska tante manos gados?!

Rinkulis  Andzipa...

Īstie vīrieši "velk", kā te iemīļots teikt (no sieviešu puses), jo ja viņi "nevilktu", tad viņi vairs nebūtu īsti. Savukārt, ja jau viņi "velk" (kā vēlas "īstās" sievietes), tad kādas tur vairs izklaides - nūjošanas/dziedāšanas...

mis_parkere  Visbiežākais iemesls ir-Neesi mans tips!

Chris1986  Te jau, ja paskatās, cik vecas sievietes raksta komentārus, tad tur jau vairs dzimums nav svarīgs, jo kā tāds beidzis pastāvēt - ir tikai "vecs cilvēks"

uusins  Ir! Bet, kur viņi ir - nepateikšu gan. Atšķiras arī vērtību skala - kas ir īsts vīrietis. Man lika aizdomāties viens vienīgs teikums. Kad es pirmo reizi satikos ar savu Sievieti: "Tu biji tāds, kādu es Tevi gribēju redzēt." Īsts vai neīsts, bet atbilstošs viņas prasībām, gan :)
Lai katram tā izdodas! :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu