Realitāte vai utopija.

Vai ir iespējams būt uzticīgam tikai vienam partnerim uz mūžu?Nepadoties nekādiem kārdinājumiem visa mūža garumā.Vai arī tā ir tikai utopija un kaut reizi dzīvē var paslīdēt ikviens?Un kamēr nav pieķerts skaitās uzticīgs.:)

miers2  tas ir iespējams, bet tas nav dēļ mīlestības. Tikai dēļ slinkuma, zema libido un bailēm no šķiršanās situācijas neērtībām. Tas ir tāpēc, ka šos cilvēkus kniebšanās prieki neuzrunā tik ļoti, lai veidotos pietiekami liels kārdinājums uz piedzīvojumiem. Pasaulē ir milzums cilvēku, kuri arī zālīti nekad nav pamēģinājuši, jo tas vienk neincē

Sakta  Jozi, neplāties ar to, ko Tu nevari pavilkt - Tev skanošā nepietiks visiem tiem daudzajiem pieminekļiem, ko Tev vajadzētu uzcelt,ja ticētu Taviem solījumiem, - maksimums vienam vai diviem varētu sakasīt. ;))

puuuka  visu mūžu uzticīgi..var gan,un ne mazums tādu ir,....paslīdēt var,un tādu ir daudz vairāk...bet pēc kājiņas paslīdēšanas uzticīgs(-a),tādu nav...,ar to jau tā uzticība arī beidzās:(

111zaagis111  Kas ir neuzticība vispār ? Seks ar citu ? Tik vienkārši un banāli ? Tad prostitūtas skaitās kā neuzticība vai ka līdzeklis pret neuzticību? Vai iemīlēšanas citā bez seka ir neuzticība ?

Deisa  Piekrītu fargo - gadu simtiem cilvēki ir dzīvojuši cieņā un uzticībā. Arī, ja arī tēvainim kāja paslīdēja, sievai nebija uzreiz aste gaisā un prom. Ģimene bija saistības, ne kā tagad, pliks ieraksts pasē, ko var mierīgi ātri izsvītrot.

Deisa  Diemžēl morāle ir palikusi veca, apaugusi ar celulītu un maz kurš viņu vairs iekāro. :(

jozolsen  Deisa++Celulītainā morāle ..mītiski liekulīgajā mūža uzticībā ..

Luusila  Neuzskatu sevi par kaut kādu unikumu, bet šķiet, ka izdosies ar vienu vīru mūžu nodzīvot. Melotu, ja teiktu, ka visa mūža garumā kārdinājumu nebūtu bijis; da kaut vai tad, kad viena pati pailgi dzīvoju ārzemēs. Taču vienmēr esmu uzskatījusi, ka cilvēkam galva uztupināta augstāk par pakaļu ar skaidru mērķi- tai ir jābūt "priekšniekam", un pakaļai ir jāpakļaujas. Nu tātad- kad nāk virsū mendelis, tad vajag ar skaidru prātu atsēsties un pārdomāt, ko es iegūšu, ja metīšos piedzīvojumā: citu vīrišķi? Bet esošais man nav nekādā veidā slikts! Jaunus bērnus? Un kā skatīšos acīs esošajiem? da nu tfu. Un apķencēties viena fiksā piziena dēļ vispār neredzu jēgu.
Nesaku, ka tā būtu jādomā visiem; kādam tur apakšā virst kā elles katli, bet citam tur ir ledusskapis. Un atkarībā no iebūvētās "tehnikas" laikam arī mainās cilvēku pieņemtie lēmumi...

valmierietis333  Protams ,ka var būt uzticīgs uz mūžu , tikai smadzenēm ir jāstrādā pareizā virzienā !
Un jābūt spēcīgai paškontrolei ...
Ir jāprot paskatīties uz sevi no malas !

Vairāk jādomā ar galvu nevis mežonīgajiem instinktiem !

Svece  12.o5 Ja būtu " personīga pieredze´ cepuri nost . Bet" viedoklis" izklausās pēc
1.Pašreklāmas
2. Pusaudžu naivums
3 Pensionētas skolotājas- vecmeitas

likky666  Atkarībā no tā cik gados sastop to vienu vienīgo. Ja 75, tad pilnīgi reāli. Tā citādi ar citiem partneriem tas attiecību mūžs ir krietni īsāks kā reālā mūž ilgums, dažādu iemeslu dēļ. Cilvēki ir daudz un dažādi, bet man jau gribētos ticēt, ka ja es kādu sastapšu, tad ne man, ne arī manam partnerim neradīsies vēlme "izmēģināt" ko svaigāku, citādi ģimenes modelim nav īsti jēgas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu