Realitāte vai utopija.

Vai ir iespējams būt uzticīgam tikai vienam partnerim uz mūžu?Nepadoties nekādiem kārdinājumiem visa mūža garumā.Vai arī tā ir tikai utopija un kaut reizi dzīvē var paslīdēt ikviens?Un kamēr nav pieķerts skaitās uzticīgs.:)

AivarsN  Tādēļ jau esam cilvēki,ka spējam pārvaldīt savus dzīvnieciskos instinktus. Pakļaušanās tiem,nozīmē gatavoties uzkāpt atpakaļ kokā.

Floriana  Varētu teikt, ka nevar, bet tad es parādītu, ka man ir garlaicība it visur un visā. Tā ka domāju, ka var būt arī uzticīgs vienmēr.

Vanesa15  Nav jēgas te meklēt kaut kādu patiesību, jo ir cilvēki kas krāpj un krāps, un ir, kas nekad nekrāps to, ko izvēlējušies par savu.

Extra_Virgin  Kkādi jautājumi par piespiedu uzticību un kārdinājumiem atkrīt paši no sevis, ja partneris īstais. Savējais.. Ja ne.. tad kādēļ gan? Partneris uz mūžu? Cik cilvēku, tik variantu. Vairumam gadījumu utopija.

111zaagis111  Aivars N
Ja mēs varam pretoties savām kaislībām tas nenozīmē ka esam stipri , bet gan ka kaislības vājas.

Oskars Vaids.

Skarlete  Krīzes ir visās ilgstošās attiecībās, bet kā nu kurš tām tiek pāri...

Vai jaut. autors ir nepieķertais - uzticīgais??

Nerons  Protams, ka var tā būt, ja esi bumpastiks, vecā piepe, Mildas tante un citi virtuālie tēli:), kuriem nav un nebūs kārdinājumu un arī paši neko neiekārdinās:)

AivarsN  Kaislības jau tie paši primitīvie instinkti vien ir. Ar tiem nav jācīnās,bet tikai jānokomplektē ar mīlestību.

Astronaute  Uzzinās vai neuzzinās nav galvenais. Galvenais ir robs sievietes enerģētikā. Tas nav saistīts ar to, ka krāpšana noņemtu enerģiju, nē, viņa jūtas pacilāti, ir apmierināta un ar sirdsapziņu nemokās. Bet savstarpējās attiecībās - enerģijas radīšanā un došanā SAVAM vīrietim ir robs. Jo laikam jau vairs nav SAVA vīrieša, ir cits vai divi. Labās attiecībās, bet no sliktām ir jāatsakās, ja sieviete visu savu sievišķo enerģiju dod savam vīrietim, viņa saņem pretī tik daudz pozitīva, ka doma par krāpšanu prātā nenāk. To nevaru izskaidrot, jo neesmu nekāds psihologs. Bet, dzīvojot kopā ar pareizo cilvēku, to vienkārši zinu.

Anitah  Gan jau driz būs klāt Jozolsens, kurš kā papagailis atkārtos, ka vīrietis pēc dabas ir poligāms, ka vīrieši, kas ir uzticīgi, ir bābji u.c viņa nodrillētās "patiesības". Gatavojieties. :))

draboss  Jautājums tā dīvaini noformulēts. Esmu pārliecināts ka tādi gadījumi ir bijuši, ir un būs. Tad kāpēc jautāt, vai ir iespējams, kas tāds, kas jau daudzreiz noticis?

mellene_x  Ja sirds ir aizņemta, kārdinājumam nav vietas, kur iespraukties.

gertrude  manu vecvecāku paaudzei drīzāk retums bija neuzticība, bet pēc tam viss aizgāja greizi un tagad pāri, kuri būtu nodzīvojuši kopā bez sānsoļiem, ir liels retums. gribētos gan cerēt, ka tādi ir.

marselis  AivarsN
kaisliba tas ir daudzuma , speka raditajs,
ticiba ari var but kaisle,kura ar dzimumaktinu nekadi nesaistas!

jozolsen  Vērl arvien sapņojat ,fantazējat par tiem laikiem , kad mūža ilgums bija 40+ gadi un sieva pat ļaunākajos murgos nesapņoja palaist pa kreisi..

jozolsen  Visi mani vieaudži un kaimiņi šķīrušies , pat tādi , kuri draudzējas ar baznīcu..Pat kristīgo akadēmiju beiguši..
Vidējais LAULĪBU ilgums 14 gadi..Tas ir igims ne jau uzticība..
Parādiet mani vienu vīrieti , kurš ir drāzis savā garajā mūžā tikai vienu , pieminekli uzlikšu dabas anomālijai..

svesiniece66  Būt uzticīgai vienam vīrietim nemaz nav grūti,ja katrs vakars un rīts ir ka pirmais randiņš.Tas gan ir atkarīgs no pašiem,cik spējīgi, cik griboši esiet lai dažādotu savu ikdienu. Protams,kopdzīves laikā rodas konfliktsituācijas, bet tas nav pamats mesties meklēt piedzīvojumus. Esmu pozitīva romantiķe, tāpēc priecājos par vīriešiem,apbrīnoju tos,bet nevienu reizi nav nācies domāt par kreisajiem sānsoļiem. Mēs viens otru ļoti mīlējām,protams bija arī veselīgais greizsirdības velniņš, bet nekas slimīgs vai pārspīlēts.

DanaL  jozolsen, mans tēvs bija 100% uzticīgs manai mammai. Paturi sev savu pieminekli. Un nebļauj savas dumības!

Marija_Anna  Nezinu , 21 gada laikā nebija ne doma, ne vajadzība par kreiso vai labo šļūkšanu. Ja vien citu iemeslu dēļ ģimene nebūtu beigusi pastāvēt.
Esot attiecībās, pēc manas pārliecības, ir robeža , kur koķetēšana un trakulības beidzas. Bet tas jau nenozīmē , ka pa pasauli jāstaigā nolaistām acīm :)

Taira  ja ir mīlestība un vīrietis pats sievieti nepamudina uz neuzticību, pametot viņu, atstājot novartā vai kādām citām nodevīgām rīcībām,tad sievietei nevajadzētu kļūt neuzticīgai. par vīrieti nezinu, mazums kas gadās, draugu kompānija,iedzeršana ja sanāk.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu