ietu iepazīties realitātē?!

diskusijas rezultātā tika saņemti padomi - ja gribi iepazīties, tikai nesēdi mājās, ej kaut kur - nu tur uz muzeju, krogu, veikalu, bibliotēku utt. Ej tautā !!!

Tad nu radās jautājums vīriešiem - vai jūs uzrunātu sievieti, kas teiksim aplūko gleznas Mākslas muzejā vai tamlīdzīgā iestādē?! Skaidrā prātā, pieņemot, ka sieviete šķiet jums atbilstoša? :)

Vai mūsdienās tas vispār notiek? Šķiet jau, ka tikai interneta vidē visi tādi drosmīgi un skaisti... bruņinieki :)

psychobitch  vajag jau sevi izvērtēt un uzrunāt sava vecuma sievietes, ne mazgadīgās, kuras no šoka var izsaukt policiju...

kvarts  Esmu daudzreiz uzrunājis sievietes "uz ielas", vienreiz par ar somiņu pa seju dabūju, bet tas jau neatturēs no uzrunāšanas....

jurks  Darīt vajag, iet vajag, meklēt vajag, un tas jau ir palicis par dzīves moto!! Galvenais meklēt nevis atrast!! Jo vienmēr var satikt aiz vien labāku!! Mēs te esam, iztēlosimies astronomiju- alegorija , kā asteroīdu josla, kā pārpalikums no planētu veidošanās procesa!! Lidināmies un gaidam, kad kāda planēta pievilks sev klāt, vai gadīsies pa ceļam, bet planēta būs tā, kas jau izveidojusies- kā ģimene!! Ir tāds novērojums, ka uzmanību piesaista cilvēks, kurš izstaro labvēlīgu starojumu, tāds, kuram viss ir ļoti labi, ģimene vai otra pusīte!! Un uz tādu, kā magnētu pievelkas tie kuriem nesanāk būt laimīgiem! Bet tikmēr, kamēr esi viens, uzmanību neviens īpaši nepievērš, pat var teikt- apiet ar līkumu!! Sajūt, droši vien, tādu kā neveiksminieka starojumu!! Ar tādu neviens negrib sasieties!! Apburts loks!!

sparite7  Jā dzīvē tā notiek! Šovasar grāmatveikalā aizsākās saruna, kuru turpinājām pie kafijas tases. Tik vienkārši un nepiespiesti.

juunijs6  Rīgā pat smaidīt uz ielas nav sevišķi pieklājīgi....kur nu vēl šļupstēt ko.

ALVASETE9  Te jau tikai vīrieši māk uzrakstīt, ka vēlas spriedzi noņemt, bet kad saki, nekas draugs nespīd, tā nosauc......kaut kas pasaulē tomēr iet šķērsām.
Kāda X pēc man būtu jāguļ satiekoties ar svešinieku, tikai tāpēc, ka viņam bikses kājās un rieksti piebrieduši....

Chris1986  Es, kad eju ar draugu, teiksim, veikalā, piebikstu viņam un tā skaļi, lai viņa ar dzirdētu, saku: "Re, kāda skaista sieviete!" Nu, viņa nosarkst vai ko tur vēl, bet tālāk man vairs nav drosmes ar viņu kko konkrēti sākt runāt .. :D

Surja  Kādus pāris gadus iepriekš Maximā piedzīvoju tamlīdzīgu situāciju. pētīju augļu stendu, sajutu skatienu, pagriezos. Mani uzrunāja kāds nepazīstams vīrietis. Sākumā pat nesapratu, ko viņš grib. pēc mana lūguma atkārtoja jautājumu -- vai esmu brīva? pat lāgā neatceros, ko atbildēju un steidzīgi devos prom, lai vēlreiz nesastaptos ar šo vīrieti, neko nenopirkusi izgāju ārā.
Todien biju uzģērbusi augstpapežu kurpes, vīrietis bija krietni zemāks auguma, bet tas nebija par iemeslu atteikumam, man nebija nodoma vispār ar kādu iepazīties. Bet kad biju daudzmaz atguvusi mieru un līdzsvaru novērtēju šā vīrieša drosmi un ambīcijas. man ir tāda darba specifika, ka jāiet klāt pie svešiem cilvēkiem un jāuzrunā, jāņem intervijas, aptaujas. tas nav viegli. Bet vienu gan varu pateikt, neskatoties uz neprognozejamo organisma reakciju(bēgšanu, kā manā gadījumā),šo gadījumu vērtēju pozitīvi.

Chris1986  Surja, es jau sen teicu, ka mums ari vajag kā Indijā brīvām un gribošām sievietē, uzzīmēt uz pieres sarkanu punktiņu, lai vīriešiem būtu drosmes vairāk, ka neuzmāksies precētām

neko  Chris1986: ņemt vērā tavu pasīvumu, tev vairāk derētu tibetiešu tradīcijas; kad vecis sagrib sievieti - nokrāso bārdu sarkanu, sēž pie savas mājas durvīm - un gada. Kam iepatīkas (viņš un māja ) to arī dabū:)

Geisha  Sen senos laikos sievietes tūcījās tramvajos rokās turot tādus tīklveida tīkliņus. Pa retam kādai gadījās arī loms - varēja netīšām uztīt tīkliņu ap vīrieša mēteļa pogu un savā pietura to vīrieti izvilkt ārā līdz ar tīkliņu.
Krogos meklēt nav ko. Nu atnesīsi tādu 100 kg debesu dāvanu mājās no kroga. Bet, lai dabūtu viņu ārā no mājas cik vēl samaksāsi? ŪŪŪŪŪ......
Baļļukos. Naftalīna smaka jūtama jau uz ielas. Fūūūū...
Ekskursijā varētu pameklēt. Var arī muzejā. Bet laikam tomēr lielākas izredzes ir baseinā vai pirtī.

siltummilis  Agrākos laikos kultūras namos bija deju vakari, tagad nav ne kultūras namu, ne deju. Kur tad varētu doties vientuļi cilvēki, kuri vēlas iepazīties? Šķiet, ka tādu vietu nav.
Ne jau katrs vēlas iet uz klubiņiem, kur viss notiek pa nakti.

Chris1986  neko, darīts! - nokrāsoju to vietu, kur jābūt bārdai sārkanu - sēžu tagad un apsniegu pie savas mājas - jācer, ka ilgi nebūs jāgaida uz kādu žēlsirdīgu dvēseli ..
siltummilis, tas nekas, ka klubos tumšs un neko nevar redzēt - vajag jemt uz tausti!

edding  Ko lemts satikt, tam garām nepaiesi, vienalga vai tas būs muzejs vai nets./c/
Ja sēdēs tikai mājās, paies gan garām, jo kā te teica, svešos mājokļos nelaužas, kaut zina, ka sieviete viena.
18:27
Tiešām, uzrunāji sievieti 45+, un Tevi par pedofīlu nosauca? Nevar būt.

Tinte  Pēc Geishas komentāra 19.50 sapratu, kas man pietrūkst. Abonements. Uz baseinu.

AivarsN  Jauniešiem varbūt uz ielas var izdoties iepazīšanās,bet pusmūžā kādai tā vienkārši pieiet klāt lai iepazītos,d iez vai ir prāta darbs. Cik tad liela ticamība,ka viņa brīva un vēlas iepazīties? Ja kādreiz par precētu liecināja laulības gredzens,tad tagad pārsvarā dzīvo kopā tāpat. Šeit,rūpīgi izlasot anketu,jau zini,ar ko iesākt sarunu,vai nemaz nav jēgas mēģināt. Tur uz ielas,kad esi kādu iepatikušos dāmu uzrunājis,var nākties ļoti smagi vilties,vai piedzīvot neērtas situācijas. Kad jau pēc pirmajām frāzēm saproti,ka viņa galīgi tev neder,ne vienmēr būs vienkārši tā uzreiz atvadīties. Šeit Oho,viens par otru reizēm var uzzināt pat vairāk,nekā gadiem ilgi strādājot vienā darba kolektīvā,kur parasti nav laika parunāt.

psychobitch  tu uzreiz taisies precēt?

jadore  ...Šeit Oho,viens par otru reizēm var uzzināt pat vairāk,nekā gadiem ilgi strādājot vienā darba..(c)

Pilnīgi piekrītu, reizēm pat pāriet jebkāda vēlēšanās ar oho personāžu iepazīties vēl tuvāk :DDD

Lele  Savos studiju gados, es starp citu, iepazinos ar jauneekli no Med.Akadeemija Latvijas Nacionalaa Biblioteeka! Taajaaaa, kas ir uz Krishbarona ielas. Un gadu nobumbuleejaam kopaa. :)

Es uzskatu, ka vietai nav noziimes. Noziime ir tikai pashaa Viirietii un Sievietee.

Kaa nesen DG bija teema, kur Sieviete raksta, ka vinjai jau gadu viens viirietis uzsmaida...un vinja neko, iet garaam....tas ir piemeers, kaa nevajag dariit.
Vienkaarshi vajag sveicinaaties, uzsmaidit (labaak lieku reizi pasveicinaat, nekaa nedasveicinaat). Es piem runaajos ar blakussedeetaajiem autobusos, lidmashiinaas (ja man gribas)..vienvardsakot esi atveerta Komunikaacai un tad vietai nebuus noziimes.

Vaukskis  Nee, es neuzdrosjinaatos uzrunaat taadaa situaacijaa kaada aprakstiita ! :(( ..Man ir maaciits un gan jau arii vinja zina, ka uz ielas (ar to domaata publiskaa vide) apdomiigiem ar svesiem cilveekiem nav jaauzsaak sarunu (iznjemot sniedzot aatru paliidziibu), jo tas var nelaagi beigties ! Manupraat, par spiiti tam muusdienaas ar citiem kaadu reizi veel atgadaas taa, ka viiriesi uzrunaa iepatikusaas sievietes, kaut gan taa notiek retaak nekaa agraak.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu