ietu iepazīties realitātē?!

diskusijas rezultātā tika saņemti padomi - ja gribi iepazīties, tikai nesēdi mājās, ej kaut kur - nu tur uz muzeju, krogu, veikalu, bibliotēku utt. Ej tautā !!!

Tad nu radās jautājums vīriešiem - vai jūs uzrunātu sievieti, kas teiksim aplūko gleznas Mākslas muzejā vai tamlīdzīgā iestādē?! Skaidrā prātā, pieņemot, ka sieviete šķiet jums atbilstoša? :)

Vai mūsdienās tas vispār notiek? Šķiet jau, ka tikai interneta vidē visi tādi drosmīgi un skaisti... bruņinieki :)

PATRICIJA_10  Pavisam nesenā pagātnē kāds kaimiņmājas iedzīvotājs savā autiņā kvartālam līkumu apmeta,lai piedāvātu mani aizvest man vēlamā virzienā,pat nebiju augstpapēdenēs...Atteicu,ko nu izmantot tik jauna džeka labvēlību,tagad domāju,varbūt vajadzēja...tak ne jau es-Sarkangalvīte,viņš...Vilks...

Vidzemnieks1969  Ta,milie OHO tusetaji,atkal kads ir ieperinajies zem mana ORIGINAL profila ! Piejas manam datoram nav NEVIENAM,ka lai izskaitlo IP adresi ? Jau sak besit reali !!! Help !

valmierietis333  Uzraksti adminiem/moderiem un izstāsti savu bēdu !

AK VAI , nav redzēti ,laikam pārāk slepeni ! (vai arī neesmu pārāk vērīgs un esmu palaidis garām info kā ar tiem sazināties !)

av2  jaa, ja ir kliksskkis - ABPUSEEJS.Un rezuultaats neizpaliek !

tjeshka  Mierīgi! Ja ir interese par to otru tad jebkur var uzrunāt. Protams jārēķinās ka var ar somiņu atraut, bet tas jau nenozīmē ka jābaidās. Būs pliķis, nu tad būs. Neviens nav pasargāts no kļūdām. Nekļūdās jau tik tas kas nemēģina! :)

Jason  Iedomājieties tagad par nabaga sievieti - viņa nevar aiziet ne uz muzeju, ne krogu, ne bibliotēku, lai viņai neuzmāktos ar iepazīšanos visādi nogribējušies veči! ;)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu