Vai gadās ka māc izmisums un bailes palikt vieniem?

Vai gadās ka māc izmisums un bailes palikt vieniem?Esmu bijis ilgstošās attiecībās un tagad vienam esot gadās ka uznāk izmisums un bailes,ka atlikušo dzīves daļu varu palikt viens.Jo nav jau tik viegli atrast sev piemērotu sievieti un tā vien liekas ka tās labākās jau ir aizņemtas.Tad nu arī uznāk tās bailes no vientulības.Vai Jūs arī biedē vientulība?

jozolsen  Neķer kreņķi , aseksuālēm ir izteikta kapu kultūra...Ir tik romantiski ar puķēm iet un apkopt kapus bijušajam..un nekāda dzimumaktiņa..

sannda  Visi tādi pašpietiekami...

Un viens tu dzer no savas krūzes,
Viens savā maizes rikā kod,
Viens ej un pats pie sevis smaidi,
Viens savu rūpju vagu ar
Cik daudzi cilvēki tā dzīvo,
Un izrādās - tā arī var.

AivarsN  Kāda vēl vientulība vecumā? Mūsu valdība parūpēsies,lai nomirstam darbā.

Korneelija1958  Baiļu nav ,bet zinu ka negribētos palikt vienai.Esmu jau daļēji izbaudījusi to sajūtu ,ka esi viens dažādās dzīves situācijās.

Lele  Kaadi Juus pesimisti uz pansionaatu sataisiijushies :)))

Mans dreamendings ir paardod visu savu mantiibu vecumdienaas un nopirkt muuzha vietu (taadas opcijas IR) kaadaa kaada no kruiiziem, kas kugo apkaart pasaulei ..un taa braukaat, liidz vienaa dienaa kirdik...un tad lai mani paarmet paar bortu un lai mani sagrauzh zivis atriebjoties par maasaam - ziveem, kuras es esmu noeedusi savaa muuzhaa :)) Un viss. Un tad naakaam reinkarnaacija...un redzees kaada loma man tur tiks :)

skaicha  https://gumroad.com/l/bailes_no_vientulibas

jadore  Lele 12:35

Laba ideja, un nebūtu ar´ Latvijas ziemas jāpārziemo :)

Monika1965  Nē, nemāc bailes, ja karma ir tāda kuce, tad viņai ir taisnība.....

gertrude  nu jau ir iestājusies tā fāze, kad otrs cilvēks brīžos, kad ir blakus,sāk traucēt. ne velti saka, ka vientulība ievelk.

uusins  Es, nudien, gribēšu redzēt TO SIEVIETI, kurai nepietiks prāta, lai sapītos ar Tevi

uma  Vēl dažas dienas atpakaļ / 2016-11-04 17:34/ Tu šeit žēlojies,ka esi spiests dzīvot kopā ar sievieti,kura Tevi tracina, kura Tevi neliek mierā, ka esi apsitis gandrīz visus pirkstus utt. utjp.
Garlaicīgi Tev acīmredzot nav un par ne-vientulību arī ir kam parūpēties.
Apskatīju Tavu anketu - citāts ,,Pagaidām man sirdī mājo bijušā. Bet varbūt Tu būsi tas ielāpiņš,kas dvēselē neatstās nekādus caurumus.,,
Un ar šādu tekstu Tu vēlies kliedēt savu vientulību un atrast labu,sev piemērotu sievieti?? 47 gados izmisums un bailes, plus vēl agresija / tas no iepriekšējām tēmām/ ? Un tas laikā ,kad Tavi dzimtes brāļi šeit katru dienu stāsta par saviem varoņdarbiem ar jaunām,skaistām,
un sexīgām! :) Tā kā, kaut kā opredeļis ,ko īsti vēlies un nečīksti te katru dienu jaunā tēmā!
Bet vispār ,piekrītu uusinam 15:17 !:)

koko1  Vientuļa nejūtos. Ir darbs, draugi, bērni, mazdēli. Plānus kaļu uz nākošo gadu. velns parāvis, cik tā dzīve ir īsa. Vēl tik daudz ko sastrādāt gribās, bet saproti ka tas pulkstenis tikšķ. Nu, ja nu gadīsies kāds drosmīgs kungs blakus tad jau arī vēl ko varēs ieplānot un kādus podus nogāzt. Bet, ja negadīsies pietiekami drosmīgs arī nekas. Dzīve turpinās un uz pansionātu netaisos.

jurks  Protams! Būt ilgstošās attiecībās ar cilvēku, kuru neesi gatavs pieņemt par savu, lai kļūtu viens vesels, vai arī otrs cilvēks nemļaujas šādam solim, bet gadiem ilgi esat kopā, ar skaidri nesaprotamu nodomu! tad tas nežēlīgi ietekmē abus iesaistītos, un pat var būt neatgriezeniski, jo izpratne par mīlestību ir deformējusies!! Un nākošajās attiecībās viss tikkai turpināsies, kā jau pierasts!!

neko  Ja pastāv iespēja, ka ko tevis novēršas paša bērni un nav neviena drauga pēdējais laiks kaut ko manīt savā dzīvē. Var būt attiecībās, ar sievieti var būt bez, bet sakarīgs cilvēks nekad nav viens.

Atram  Man nepatīk tā iespējamība, ka palikšu bez savas ģimenes un bērniem, jo ja nav vīra, nav arī bērnu, nav dzīves piepildījuma sajūtas, bet būt vienai man patīk, traucē dažreiz varbūt arī kaut kādi darbi, ko nevari viens paveikt.

alvis25  Cilvēks piedzimst viens un mirst viens . Gan lielā draugu pulkā gan radinieku saietos MĒS esam vieni . Ja apkārt ir cilvēki tas nenozīmē ka neesam vieni . Jāmāk ar to sadzīvot bez ilūzijām .

av2  nu nezinu kam jaanotiek, lai..nodziivotu muuzzu, un paliktu viens. Ir tak ne tikai laulaatie, bet ir veel saveejie, sava ggimene, beerni utt.
Un veel kas, ir taads briidis, kad " mees vssi" te sskkiramies, ap 40 +/- , sakam atkal lidot maakonnos, uzstaadiit pasaulei parasiibas, nereaalas, iedomaajamies no sevis nezin ko utt , un tad paiet laiks, aplauzamies, nolaizzamies uz zemes, un...atkal neesam vieni tak .

ne_meklejumos  Ja nepārtraukti sēž OHO, tad vis ir iespējams.

riks086  -> uusins 15:17
....es iesākumā gribētu redzēt temata (daudzo tematu!!!) autoru :)))) sievieti - pēc tam :)))))

vir_bonus  Vientulība ir briesmīga........

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu