Vai gadās ka māc izmisums un bailes palikt vieniem?

Vai gadās ka māc izmisums un bailes palikt vieniem?Esmu bijis ilgstošās attiecībās un tagad vienam esot gadās ka uznāk izmisums un bailes,ka atlikušo dzīves daļu varu palikt viens.Jo nav jau tik viegli atrast sev piemērotu sievieti un tā vien liekas ka tās labākās jau ir aizņemtas.Tad nu arī uznāk tās bailes no vientulības.Vai Jūs arī biedē vientulība?

jurks  Nav labi cilvēkam būt vienam!! Kur tas ir rakstīts?? - Dieva Vārdā!!! Kā to saprast?? -Cilvēkam vajag otru cilvēku!! Tas mūsu ausīm ir kā medus!! Bet pirmkārt cilvēkam ir vajadzīgs Dievs!!! Jo tikkai Viņš būs ar mums visujr tur, kur būsim mēs, un tad kad būsim viens pret viens ar sevi Viņš būs ar mums!!! Grūtā brīdī un priecīgā!!

svesiniece66  Nē,mani nemoka izmisums ka dzīvoju viena.Kā saka Chris,pirmie 5.gadi bija tie grūtākie,tagad ir ok. KO gan baidīties,dzīve jābauda,tad arī bailēm nebūs rūmes tavā ikdienā.Vienu dienu darbā sanāca saruna par vientulību,tur izskanēja tāds izteiciens- "ko čīksti,vientuļš tu būsi tad,kad tevi nebūs kas izņem no morga",ciniski,bet aizdomāties par to,cik tad esam vientuļi var.

sieviete_1968  Man ir bail no vientulības vecumdienās. It kā jau nekādu acīmredzamu priekšnosacījumu un iemeslu tām bailēm nav....bet tomēr.
Ideālākā variantā mēs dzīvosim kopā ar draugu,saņemsim labu pensiju,pie mums brauks ciemos bērni un mazbērni,un pašiem pietiks veselības kur aizbraukt.
Tpfu,tpfu,tpfu-ka tik kas nenotiek.

edding  Pusmūžā izvilkt pilno lozi ir tikpat kā neiespējami. Labi, ja sievietei ideāla veselība turēsies un naudas pietiekoši. Bet ja kas aptrūksies, meklēs citu tas onkuliņš, tāpēc tagad labāk ar draudzenēm izklaidēties, ar mazbērniem ņemties un strādāt, strādāt un strādāt, jo pensija būs maza, izdevumi lieli.

neko  "pensija būs maza" -pensijai ar nav jābūt lielai. Galu galā dzīve no pensijas - tas ir sods par sliktu bērnu un mazbērnu audzināšanu:) Normāli vecāki no pensijas nedzīvo. Ja reiz valsts ir vienīgā uz kuras atbalstu var cerēt - tur var diezgan viennozīmīgus secinājumus kāds tad tas cilvēk ir bijis pret apkārtējiem visu savu dzīvi.

jadore  20:25
nesaki viss, zinot kāda ir situācija valstī un, ka lielākā daļa iedzīvotāju cīnās par izdzīvošanu, tad manuprāt uzsēsties bērniem uz kakla nav spoža ideja. Ir ļoti labi, ja bērni ir turīgi, bet ne vienmēr tā ir. Pats sliktākais, ka neko nav iespējams arī prognozēt, ja iemaksas ir pietiekoši lielas pensijas 2. vai 3. līmenī, nav jau nekādas garantijas, ka pensiju sistēmu nemainīs. Ar nekustamo īpašumu? Ar citiem iekrājumiem? Man nav ideju kā nodrošināties.

neko  "manuprāt uzsēsties bērniem uz kakla nav spoža ideja."
Kāpēc? (šoreiz nerunāsim par to, ka likums nosaka obligātas rūpes par saviem bērniem un vecākiem)
"Man nav ideju kā nodrošināties."
Man gan ir - ar tuviem cilvēkiem, kas ir pietiekami tuvi, lai nebūtu šaubas ka viņi par tevi parūpēsies. Gadu tūkstošiem pārbaudīta un strādājoša metode.

mirga  Piekrītu domai, ka arī esot starp cilvēkiem dažreiz var justies vientuļi. Tas ir tad ja dvēselē ir tukšums un lielas ilgas pēc kādas tuvas dvēseles. Piekrītu arī tai domai, ka viss notiek mūsu galvās. Ja vēlamies vientulību ielaist sevī, tad būsim, jutīsimies vientuļi. Arī es brīžiem esmu jutusies vientuļi. Tik vientuļi, ka gribējies kaukt kā vilcenei pret mēnesi, lai gan tajā laikā vīrs bija blakus. No tā laika pagājis laiciņš. Esmu viena, šķirta, bet šāda veida vientulības sajūtas vairs neesmu izjutusi. Secinājums- ne vienmēr esi viens un vientuļš. Tagad draugus rodu šeit-OHO, darba kolektīvā esmu kļuvusi spridzeklīte, priecājos par katru skaistu dienu. Ja nu kādreiz uznāk skumīgāks prāts- uzlieku jautru mūziku un dziedu, dejoju. Tās ir manas zāles pret šo vientulības sajūtu.

Vanesa15  Tad arī viela pārdomām tiem, kam jau ir savas otrās puses, bet putna pienu sagribējās. Cik jūs viegli spēlējaties ar savām otrām pusēm un darat visu, lai jūs pasūtītu nahren - melojat, krāpjat utt... Cik pie katras mazākās problēmas nenovērtējat to, kas jums ir, bet esat gatavi mest visu pie malas un nodoties sapņu tēla meklēšanai.

Nerons  Bumbastiku pēkšņi sākuši interesēt eksistenciāli jautājumi!!!!?
Protams, ka vientulība biedē. Ja tā ir absolūta.....

jadore  neko,
tapēc, ka dzīvošana kopā ne pie kā laba nenoved, cilvēki mokās un pat šķirās vecāku iejaukšanās dēļ. Es negribētu saviem bērniem ko tādu nodarīt. Protams vecu cilvēku dzīvi var organizēt dažādi, pansionāts nav vienīgā alternatīva.

poga_parastaa  Nu nē... Labāk būt vienai nekā ar neīsto cilvēku. Ja nav, tātad nav un basta. Baudi.

Dinerisa  Mani drīzāk biedē situācija, ka nāksies visu mūžu pavadīt kopā ar nemīlamu cilvēku. Tā nu tas ir, ka mans vīrs mūsu mīlestību nodzēra. Bet izšķirties ar godu negrib. . Un vēl mani biedē situācija,ka viebreiz ar pannu pa feisu viņam ievilkšu. Es šobrīd jūtos 100 reizes vientuļāka kā brīžos, kad biju reāli viena. Ilgojos pēc vienatnes.

Vaukskis  Jā, dažbrīd ilgu gadu gaitā ir uznācis un nomāc tāda veida izmisums, bet , no otras puses skatoties, ne mazākas saglabājas bailes savas, dažbrīd lētticīgās iedabas dēļ "uzrauties" uz sievietēm izmantotājām kā tas ir gadījies ar skolas laiku draugu, kurš gan tagad galugalā ilgāku laiku dzīvo laimīgu ģimenes dzīvi ! :(

pujene  Vientuliba nebiede , bet biede drizak tas kadel jau devinus gadus nevaru atrast sava abola otru pusiti. Varbut nav verts vairs meklet !? :D Ir bijusas daudzas iespejas but ar kadu kopa, bet latinu nevajag nekad pazeminat vai ari otru meginat parveidot vai pasai mainities. Nee, katram jabut tadadam kads vins ir un meklet to isto bez telosanas un izliksanas.
Ja nevari atrast to isto ar kuru patiesi but laimigam, tad labak but vienai. Nevajag veidot attiecibas uz kautkada izdeviguma vai aprekina principa, ka to dazi tomer dara.
Vientula reizem jutos, bet garlaicigi man nekad nav :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu