Vecāka sieviete?

Apskatot PA ( un ne tikai) sieviešu anketas pamanīju, ka daudzas dāmas vēlmju sarakstā iekļāvušas nosacījumu, ka vīrietim vajadzētu būt 10 un vairāk gadu jaunākam.
Man ir grūti iedomāties, ka vīrietim varētu interesēt sieviete, kas ir 10 gadus vecāka ( pēc PA komentāriem-šeit vairāk tiek meklētas studentes ar zirgastēm:):):)). Varbūt kāds var pateikt, vai tā ir reāli realizējama vēlme, un kas vada tādos gadījumos vīrieti?

jadore  Novecošana ir dabisks process, bet ķermeni var uzturēt formā un arī prāta spējas ir iespējams attīstīt līdz vecumam, ja kas nenoiet šreijā.

jadore  Piekrītu! Arī vecākas biznesa lēdijas var ATLAUTIES.....:)(c)


Tieši tāpat kā vecāki kungi! :DDD Autors laikam domāja, ka jaunām dāmām interesē vecu kungu šarms?? Materiālā pasaulē dzīvojam.

neratni_stasti  Nju, jāsaka, ka gadījumā, kad sievietei uz sejas nav vēl īsti vecums rakstīts [kā man], saņemt desmit gadus jaunāka vīrieša uzmanības apliecinājumus nav nekāda problēma. Pēdējais kāzus bija 15 gadus jaunāks... Bremze visās situācijās esmu es, kura nespēj pieņemt attiecības ar tik daudz jaunāku vīrieti :D

magone4  par ko cepiens? patīk daudziem jauniešiem vecākas sievietes. galvenais,nevajag ieciklēties uz kaut ko. protams, daudzi to neatzīs reālajā dzīvē un tāda atklāta kopdzīve nebūs bieža parādība. bet labam seksiņam - kāpēc lai nebūtu? vienreiz dzīvojam -ja abiem patīk, tad kāpēc ne?

jurks  Vispār jau ir tāda parādība,- jauni cilvēki ir ļoti viegli apburami! Vecākais, kurš labi izskatās un ir komunikabls, spēj piesaistīt sev jaunāku!! Ir bijusi pieredze, piesaistīja manu uzmanību viena dāma 6 gadus vecāka par mani, un man bija vienaldzīgi visi apgrūtinājumi, bet tomēr tā bija izklaide no viņas puses! Tas bija sen!! Un līdz nopietnam neaizgājām!! Un ļoti labi ka tā arī palika!!

valmierietis333  10 gadu starpība faktiski nav nekas , izņemot retus gadījumus , kad man bija 22-25 gadi - neskatījos uz 10 gadus jaunāku meiteni , bet uz 10 gadus vecāku kāpēc ne ! ;D

Man ,piemēram, vecākās ir divas lietas ,ja tā var saukt ,kas piesaista :
1) tā dvēseliskā puse , bagātā iekšējā pasaule , dzīves pieredze(ar to šeit nedomāju seksuālo) , vienmēr būs par ko parunāt - nu kaut vai , par ne par ko ! Toties interesantas sarunas !

Personīgais novērojums , ar ļoti jaunām nav par ko tā īsti parunāt , neiešu apspriest tusiņus , mūžīgās diētas vai klubu mūziku - kas man pašam briesmīgi nepatīk !
Līdzīgi ir arī ar vienaudzēm - reti kura spēj tā īsti uzrunāt un piesaistīt ...
(tā kā mani nevar ar pliku skaistumu ieinteresēt , ir jābūt bagātai iekšējai pasaulei) ...

-Bet ir arī daži īpaši gadījumi ,kad gadiem varētu arī nebūt nekādas nozīmes - daža 20mit gadniece ne ar ko dvēseliski neatpaliek no vecākām - ir interesanti komunicēt !

2) Ķermenis ,izskats !
Patīk dabiskas lietas , dabīgi mīkstumi ,apaļumi , krunciņas un kas tur vēl par bonusiem nāk ! ;)
Kaut kā pievelk ~40+ , ap to vecumu sievietes tā kārtīgi uzplaukst ,kā plaukstošs zieds !
Pat nespēju atrast vārdus lai aprakstītu , nu tāds kā šarms parādās !

jozolsen  No 35 gadiem vairs vienaudzes neinteresē..Un varat vāvuļot cik gribat..Šodienas 40+ sievietēm ir daudz aizspriedumu , aseksuāles un nespēj pat saprast kas ir sekss , savos dzimumaktiņos..
Lai tak kāds drāž savas mamas vecuma , tā ir viņa izvēle..

edding  Vīrieti tādos gadījumos vada vēlme pēc seksa. Neesmu redzējusi nevienu ne apmācāmo ne arī kuru būtu jābaro vai jāuztur. Tādi ir tikai no cietumiem iznākušie, kuriem nekā nav, tikai vēlme kaut kur apmesties un nestrādāt. Normāli jaunie čaļi/es te domāju 27+ / jau visu izmēģinājuši, viniem ir pietiekami labi apmaksāts darbs, parasti arī sievas vai draudzenes, bērni, dzīvoklis, mašīna.

PatiesibasKalns  vispār tas nav nekas baigi šokējošs. ļoti daudzi pāri ir ar 10 un vairāk gadu starpību.

kokote  Ja paskatamies vīriešu anketās, tad ir pietiekami tādu, kuri norāda tos 10 gadus virs savējiem kā iespējamo - tātad ir vīrieši, kuriem tas nav nekas biedējošs (es te nedomāju tos profīlus, kuros norādīts no 16-70 :) )
Dzīvē jau tas tā reklamēts netiek, bet ir pietiekami daudz pāru, kuriem ir ilggadīga kopdzīve ar pietiekami lielu gadu starpību. Mani parasti saista ievērtēt, kurš kuru sev "pievelk" - ir gadījumi, kad vecākais "atjauninās" vai arī otrādi, kad jaunākais "novecinās".
LV kultūrā ir elegants precedents: izcilās aktrises granddāmas, kuru vīri bija krietni jaunāki, piemēram Elza Radziņa, Velta Līne u.c.

piladzoga  neinteresē ..interesē ..kā zināsi cik man gadu ,ja uz pieres nav rakstīts :DDD.. var sūtīt bildes vīreļi (briesmīgi) un stāstīt cik viņi jauki ,jauni un griboši tam nav nozīmes ,jo realitāte parāda ,ka gadiem(kuri norādīti pasē) NAV nozīmes ,bet IR nozīme faktiskajam vecumam

Monika1965  Tas cik vec/ca jūties ir galvenais noteicošais, mana vecuma vīrieši pat runā palēnināti, bail pat iedomāties kādi būs sadzīvē))))

indima  Zinu trīs precējušos pārus no tuvu paziņu loka,kur vīrietis ir jaunāks par sievieti sešpadsmit un vairāk gadus. Nezinu ,kā viņi satikās,bet zinu,ka viņus saista mīlestība...manuprāt šādos gadījumos satiekas dvēseles un tām vecuma barjera nepastāv....tie cilvēki nedzīvo sabiedrības uzliktajos rāmjos...

edding  Pēc maniem novērojumiem arī ir tā, ka gadījumos, kad liela gadu starpība, jaunākais strauji noveco. Un tad pēc loģikas, ja tas jaunais vīrietis arī izskatās vecāks par saviem gadiem,nekas traks nav. Sedina krasit mužčinu. Bet ja otrādi, tad gan stulbi, apņema jaunu meiču, pēc dažiem gadiem skat jau blakus večiņa guļ. Irsā darbs un materiāls.

runcitis15  Ja sieviete vēlas jaunāku vīrieti,tad jāskatās par savu izskatu!Jāiegulda liela nauda lai uzlabotu ārieniGadijums no dzīves!Kamēr sieva pa darbu gados jaunākais vīrs ved mājās meitenes un izklaidējas.Sieva atnākot mājās atrod viņai nepiederošas biksītes.Kāda garantija,ka būs vīrietis uzticīgs.Nekāda!

edding  kāda garantija, ka tas vecis nevedīs brūtes mājā. Nekādas. Jā, sieviete ar plastisko operāciju un kosmetologu palīdzību var par gadiem 10-15 jaunāku padarīt. Bet vīrietis? Te ir atbilde, kurš mezaljanss ir loģiskāks, ja jau reiz tāda note.

Araabs  Nu nesaprotu:(( Ja man ir 58 tad 10+ ir ap 70.Tā jau būtu nekrofīlija!!

mellene_x  Tā ir absolūti realizējama vēlme un dabā strādā. Jaunais vīrietis vēlās skolotāju un dabū to.

atspole19  Daudzi jauni vīrieši vēlas tikties ar vecākām sievietēm tādēļ, lai būtu interesanti kopā pavadīt laiku arī sarunās ,kopīgu pasākumu apmeklējumos, ceļojumos, jo par "zirgastēm"izsakās, ka tām tikai vajag naudu un baudu, bet galvā tukšums. Katrs jau meklē to, kas viņam vai viņai šķiet piemērots. Lai veicas visiem un visām!

Dinerisa  Es patiešām brīnos par tiem cilvēkiem,kuru galvas nodarbina šī problēma. Kāpēc jāuztraucas par citu vēlmēm, sapņiem un fantāzijām?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu