Vecāka sieviete?

Apskatot PA ( un ne tikai) sieviešu anketas pamanīju, ka daudzas dāmas vēlmju sarakstā iekļāvušas nosacījumu, ka vīrietim vajadzētu būt 10 un vairāk gadu jaunākam.
Man ir grūti iedomāties, ka vīrietim varētu interesēt sieviete, kas ir 10 gadus vecāka ( pēc PA komentāriem-šeit vairāk tiek meklētas studentes ar zirgastēm:):):)). Varbūt kāds var pateikt, vai tā ir reāli realizējama vēlme, un kas vada tādos gadījumos vīrieti?

mirga  Cilvēkam ap 20 var būt pusaudža dvēsele. Tāpat citam tajā vecumā var būt 30gadnieka dvēsele. Tāpat ir ar 50gadniekiem. Ja satiekas 50gadnieka jaunā dvēsele ar 30gadnieka vecīgo dvēseli, tad abiem klapē un ir ok.

Dinerisa  Bet citiem nav ok. Jo jābāž snīpis citu darīšanās un puritāniski jāšausminās :D

mirga  Arī mani ir uzrunājuši jaunāki vīrieši. Esmu savā garā jauna, jaunāka kā daži citi manā vecumā. To man saka arī citi cilvēki. Jā man arī aizspriedums par ļoti lielu gadu starpību, bet tas ka 10, 15 gadi - domāju ok.

av2  a kur probleema, ja ...vinniem abiem patiik tas, ko dara? Ja miil viens otru utt. Nu jaa, oHo laikam tas ir ...kkiinas abece, taa miilestiiba :(

Ja sieviete seko sev, gruuti pat maniit tos +/- 10 gadus.

neiet  Ja man 36 bet Arābam 58, tā tā jau būtu trakāk nekā nekrofilija.

Sakta  Domā ar galvu, autor! Tie jaunie, kam patīk vecākas, netusē pa PA, tāpēc arī nepieteicās.

makinlijs72  gaumes lieta.vieni dzer alu no divlitrenēm,citi dod priekšroku senam un labam konjakam .

Oskars40  Samuķļīts jautājums ! Normālam vīrietim patīk jaunākas sievietes !!!! Nevis vecākas !

Oskars40  Normālas sievietes jaunākus nemeklē ! Viņām nav vajadzīgi bērneļi kuri meklē memmes ! Noemālas sievietes vecuma ziņā meklē līdzvērtīgus sev !!!!!!!!!

poga_parastaa  Tici vai nē, bet šeit tādu dīvaiņu patiešām netrūkst. Ja viņu dzinulis nav ziņkārība pārbaudīt uz sevi, vai bieži dzirdētais un lasītais apgalvojums, ka sievietes ap 40 un vecākas ir vislabākās gultā, darbojas arī praksē, tad patiešām - kas tad tas ir??? Ok, neko nesaku, ja ir 2, 3 gadus jaunāks, 5 jau sāk šaubīgi šūpoties, bet 10 un vairāk... Tas nav nopietni. Ticu, ka ir unikāli gadījumi, bez kaut kādiem aprēķiniem, pašlabuma u.t.t., kad tiešām ir īstas jūtas un pāris laimīgi dzīvo kopā jau daudzus gadus, ir katram savi un arī kopīgi bērni par spīti apkārtējo nievājošajiem tekstiem un iesākumā arī tuvinieku neizpratnei, kas vēlāk mainījusies. Visu cieņu. Un nevienam nav tiesību nosodīt par mīlestību. Taču kaut kā negribas ticēt, ka tie, kas apzināti meklē daudz vecākas sievietes, dara to, lai mēģinātu veidot nopietnas, pastāvīgas attiecības, respektīvi, lai dzīvotu kopā. Pamatā - piedzīvojumu meklētāji.
Vai esi drošs, ka sieviešu, kuras meklē jaunus vīriešus, ir vairāk? Man, godīgi sakot, bez anketu pētīšanas ir radies priekšstats, ka te ir ļoti daudz vīriešu, kuri meklē sievietes ar +10 un vairāk.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu