Draudzīgs sekss.

Kad vīrietis un sieviete ir tikai draugi,romantisku attiecību viņu starpā nav.Bet ja abi ir vientuļi šad tad pasekso.Vai nu veselības profilakses nolūkos,vai lai noņemtu spriedzi.Vai tas ir pareizi?Varbūt no tādām attiecībām var rasties kas vairāk par draudzību?Un vai Jums ir bijusi tāda pieredze?

vilks28  Draugs,draugam laiku kavēdams p...s d...ā viens otru slavēdams.Sens latviesu sakāmvārds.

Geisha  Pasekso... vai ar pirkstu degunā paurbina. Kas tā par filozofiju? Garlaicīgi -paraustu krāniņu. Pārmaiņas pēc kāda pabužina...... tfu! ..... Izskatās, ka te vienam ir atrofējies ne tikai smadzeņu pods, bet krāniņš arī.

rudensroze1  Neticu es,ka pastāv vīriešu un sievieviešu draudzība bez kāda seksuālas iekāres momenta.Mīļākie,un pēc tam draugi-tas ir reālāk.Tad ir jautājums -ja ir sekss ,tad laikam garšo otreiz sildīta zupa

Elektra  Ir tāda pieredze, bet vienam sāp...

veeja_roze  Sieviete domā ka viņš viņai draugs/ ne paziņa, ne kolēģis, ne kursabiedrs, ne draudzenes vīrs/ bet viņš tik gaida izdevību kad varēs paseksot. Ja tā nedomā, tad viņš ir tikai paziņa, kolēģis, kaimiņš, draudzenes vīrs, un nekāds ne draugs.
Vispār pagrūti iedomāties, vīrietis draugs. Kopā nopirktās klozes laikojat un apspriežat vai dārzeņus konservējat? Ja tā, tad kāpēc kopā nevar pagulēt?

Sermule  tādas attiecības ir pieļaujamas, labāk nekā nekas

gertrude  draugs ir draugs un mīļākais ir mīļākais. mīļākie ir mainīgā, bet draugi paliekošā vērtība, tieši tāpēc nekāds ,,draudzīgais sekss´´ nav iespējams.
starp citu, mēdzam runāt arī par dārzeņu konservēšanu. vēl viena piebilde tiem kuri skandina, ka draudzība starp vīrieti un sievieti nav iespējama - varbūt pašiem nevajag uz katru pretējā dzimuma pārstāvi skatīties kā uz potenciālo gultā raujamo objektu.

neiet  Labāk "draudzīgs sekss" ,nekā 7 dienas nedēļā ir pirmdiena. Tas ir kaut kādas garīgās slimības simptoms, jo atkārtojas vairākus gadus.

Sakta  Nekad neesmu jaukusi kopā draudzību ar seksu.

vivjenna  av2 taisnība. Sekss izjauc draudzību, attiecības pāriet citā līmenī, sākas privātīpašnieciski gājieni un draudzība izjūk. Neatgriezenisks solis, kuru ļoti nožēloju. Kaut tas viss būtu palicis flirtēšanas līmenī ar tīru draudzību!.

Araabs  DRAUDZĪBA STARP VĪRIETI UN SIEVIETI? TAS IR KAUT KAS PRETDABISKS.Kopā Burdu šķirsta vai? Nu ja vienīgi viņš zilais ,bet šī lezba:((

eva_  Par ko Saktai mīnuss?? Par to, ka viņa nekad nav jaukusi kopā draudzību un seksu?
(Reizēm mani izbrīna ohujistu rekacijas.... :D)
Es piemēram, arī nekad neesmu jaukusi tos abus kopā, nu ielieciet man arī mīnusu ! :D

neko  DRAUDZĪBA STARP VĪRIETI UN SIEVIETI? TAS IR KAUT KAS PRETDABISKS.Kopā Burdu šķirsta vai?
----
Es gan teiktu ka daudz pretdabiskāk ir sapīties ar sievieti ar ko tikai kniebties var. Ko ar tādu iesākt pārējā laikā kad seksa nav? Garlaikoties - sakost zobus un tēlot kaut ko? Mazohist ibio..:P

Chris1986  neko, pārējā laikā tev ir jāizklājas viņas priekšā kā tepiķītim, lai arī nākošo reizi pie sexa tiktu. Dies atpestī! :D

kuks10  Nesaprotu... kā vīrietis var draudzēties ar sievieti..?!))

pikantaa  > eva_ Ja cilvēkiem nav partnerattiecību, tad daudzi no viņiem gatavi nokniebties ne tikai ar draugiem, bet arī darba kolēģiem, draudzeņu vīriem (vai draugu sievām(, utt utp. Dzīve to parāda. Diemžēl.

edmunds  ar ienaidnieceem un vienaldziigajaam nemiileejos, tikai ar draudzeneem! :)

neko  eva_ : "Es piemēram, arī nekad neesmu jaukusi tos abus kopā, nu ielieciet man arī mīnusu ! :D"

Vai tad pilnvērtīgas attiecības ar seksa partneri neietver arī draudzību, nu vai vismaz ko tam tuvu līdzīgu?:) Tikties tikai seksa pēc - kaut kā pliekani tomēr. Ne visi ir tiek pieticīgi lai ar to pietiktu.
Man domāt, ar vienu no draudzenēm to visu tomēr var arī sakombinēt ar seksu. Ar parējām tad par paliek tikai draudzība un nekāda seksa.

eva_  >neko Tu vispār izlasīji tēmas pieteikumu? Tur rakstits: "Kad vīrietis un sieviete ir tikai draugi,romantisku attiecību viņu starpā nav.Bet ja abi ir vientuļi šad tad pasekso.Vai nu veselības profilakses nolūkos,vai lai noņemtu spriedzi."
TĀTAD, tēmā runa ir PAR TO, ja sekso ar draugiem (friends) NEVIS partneriem (boyfriends vai girlfriends) !
Protams, ka es neseksoju ar draugiem (friends), priekš tam man ir savs vīrietis, bet attiecības ar viņu, protams, ietver sevī daudzas komponentes, tostarp arī draudzību, BET tēmā runa nebija par to !

Vanesa15  Kā var būt sex bez iekāres? Ar draugiem tāda nav. Bet ja ir, tad tie jau vairs nav draugi bet gan intereses objekti vai kas vairāk. Jo tikko parādās emocijas, tā objektivitāte nomaina savtīgās intereses kā dabūt gultiņā. Un tā vairs nav draudzība.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu