Draudzīgs sekss.

Kad vīrietis un sieviete ir tikai draugi,romantisku attiecību viņu starpā nav.Bet ja abi ir vientuļi šad tad pasekso.Vai nu veselības profilakses nolūkos,vai lai noņemtu spriedzi.Vai tas ir pareizi?Varbūt no tādām attiecībām var rasties kas vairāk par draudzību?Un vai Jums ir bijusi tāda pieredze?

siikaa16  Visforšākais sekss ir bijis ar draugu. Tikai ar viņu ir sasniegtas augstākās baudas virsotnes. Draudzība palikusi.

uusins  Partneris ir partneris. Draugs tieši tādēļ arī ir Draugs (lasi Draudzene), ka tieši tādas attiecības mums ir svarīgas. Bet partneri ir katram savi. Un tādēļ mēs ļoti lieliski saprotamies. Nav mana misija pārgulēt ar visām. Lai to dara tie, kuri nezin ko cenšas atrast vai pierādīt.

VECA_PIEPE  Kad vīrietis un sieviete ir tikai draugi,romantisku attiecību viņu starpā nav.Bet ja abi ir vientuļi šad tad pasekso. (c)

...nu, bet taksh draudziibas vaardaa vai ta draugam neizpaliidzeesi: atminjas atsvaidzinaashanai, lai neaimirstas kaa to lietu dara,...ta i, lai pimpuks neieruusee un vaavereenu zirneklji neapauzj!

Deisa  Es laikam no citas planētas, bet tas nekas traks neliekas - tas ir sekss, kas ir starp vīrieti un sievieti, kam kopā ir interesanti, bet ir skaidrs, ka attiecību, kopdzīves viņiem nebūs. Un kas tur tāds? Ja tajā brīdī viņi nealkst precību un bērneļu, kas tur tāds? Drīzāk tiešām nevaru saprast, kas tie par seskiem, kad tas otrs ir kaut kāds radījums, ko par dragu nosaukt nevar. :D

Tinte  Veselības profilakses nolūkos vajag padzert kādus vitamīniņus un tējiņas, un nevajag iespringt, - tad nebūs jānoņem spriedzīte.

makinlijs72  ja draugos tiek,tad nekas vairs nespīd,bet visādiem lopiskiem tēviņiem viņas labprāt dod garlaicības māktas un alkohola iedrošinātas.

Chris1986  Deisa, tur jau ir tas āķis, ka draugs ir zināms, bet svešinieks ir kkas noslēpumains, jo viņa viņu nepazīst - tipa, kakis maisā. Tāpēc pārējo var piefantazēt. Kad iepazīs, tad būs jau par vēlu :D

slieksnis  nav bijusi tāda pieredze, draugs ir draugs, sieviete vai vīrietis! un , atvainojos, pist draugu kaut kā manā uztverē vairs nav draudzīgi!!

jozolsen  Mīļākās izpratne šodienas realitātē ir krietni mainījusies..Daudzas pašpietiekamas..

_Krasula_  Kas ir romantiskas attiecības? Vai tas ir sinonīms vārdam "sekss"? Draudzība/tātad līdzīgas intereses, pamatvērtības, skatījums uz dzīvi/+kaisle nav maz. Atliek vēl vienādi mērķi un viss var notikt. Bet visbiežāk, ja ir tikai draudzība, tad nav fiziskas vilkmes jeb ir kāds tabu.
Pieredzes nav.

Jevpistinija  Teoretizēšana. Neticu, ka kāda no tām, kam reāli ir bijis sekss ar draugu, tagad te baigi pieredzē dalīsies. Jau tāpēc vien, ka lielākajai daļai sieviešu ir tāds stāsts par draugiem vīriešiem, bet realitāte ir labākā gadījumā interneta slapjo sapņu dalītāji ne draugi. Vai kaut kādi neizdevušies piegulētāji, kurus ērtāk saukt par draugiem. Da i cita katru sētas suni gatava par draugu saukt. Nav tur nekāda seksa starp draugiem. Ja ir, tad tie vairs nav draugi.

Agnese777  Var rasties sex atkariba ar to cilveku.

Paula6  Ja mēģina iedomāties kāds ir tas draudzīgais sekss...nekas nesanāk. Mīlējas nevis tāpēc ka ir vientuļi, bet ka pievelk viens otru un ir ķīmija. Bet draudzība var pāraugt mīlestībā, tad tā ir divrez stiprāka, bet draugs tā ir pavisam cita kategorija, jāaa, arī vīrietis, ar kuru var runāties par visu.

leone  Kad viņi nodarbojas ar seksu-tad ir mīļākie. Kad pieceļas no gultas un dodas kopā slēpot,kalnos kāpt,malku kraut,kāpostus skābēšanai pirkt utt.-tad draugi.Ja abiem tā ir labi-par ko nē.Teiktais sevišķi attiecināms uz gadījumiem,kad abiem bērni jau bijuši un izauguši.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu