Ja par ātru pārģuļ

Jautājums sievietēm.

Iepazīstoties
Kas priekš jums slikts var notikt, ja par ātru pārguļ ar vīrieti, un
Kas labs var nenotikt ar jums ja par ātru pārguļ?

straume22  Ātri pārguļ - lēnāk brauc. Lēnāk brauc -tālāk tiek. Tālāk tiek - ātrāk būs mājās. Ātrāk būs mājās- būs ātrāk miers(latviešu tautas sakāmvārdi).

kuks10  Tas ir normāli,sieviete priecāsies..)))kurā gadsimtā dzīvo,tipa pirmais p...pēc altāra..DDD

Deisa  Kā kas? Ja par ātru, tad par ātru - vecim jau mīksts un es tā arī nedabūjusi. Kas labs var nenotikt? Da tur viss var nenotikt - gan kaifs, gan iemīlēšanās, gan attiecības, gan kopīga attīstība, gan vecumdienas tīkamā sabiedrībā. Tas viss nenotiks, ja būs par ātru. Neesam tak trusīši.

VECA_PIEPE  Protams, ka fui cik neinteresants pasaakums ir paaraak aatra paarguleeshana,...to vajag dariit ilgi, izbaudot patikshanu liidz kulminaacijas ekstaazei.
Un paaraak zjigli mesties sliipi ir nepieklaajiigi,...vajag bishkji palauzties kaadas min.2vas. Bet ilgaak arii nevajag lauzties,...a to puisietim gribeeshana, ja paaries, tad meitietis riskee ar palikshanu beshaa!

mellene_x  tas ir kā? ar hronometru uz sekundēm?????????

meitenepasaka  Kā tas ir "par ātru". Tas tā kā apsteigt gaismas ātrumu- paspēt paķert alus pudeli no ledusskapja pirms tur gaismiņa iedegas?

gertrude  par ātru - tas ir domāts tāds ,,trusīšu variants´´? čik, čik un gatavs?

Araabs  Kas tas tāds? Par ātru?Kas ir? no cilpas kāds izmuka?

runcitis15  Ja sieviete nevēlējās,tad arī nebūtu pārgulējusi.
Bijāt draugi,tagad tuvi draugi.
Aiz rociņas jau gadiem arī nestaigās.
Pietiekams vecums.

Geisha  Es tak šodien jau teicu, ka 3 min un 26 sek ir par ātru. Trenēties vajag, lai varētu regulēt savu ejakulaciju, bet vīriešiem arī šajā jautājumā ir nepārvarams slinkums. Viens ātrs pļurkt un sieviete vairs neparakstīsies.

pusmuuzhs  nu..ja pirms pārgulēšanas....nepaspēji vārdu paprasīt.....tad tas ir pa ātru..DD

_Krasula_  Ptu, ptu, ptu...bail pat domāt!-ka tik kaut kas nenotiek...

Agnese777  Par ātru tas ir kā?1 2 3 un viss😄😄😄😄😄😄

Lia55  Veidojums-vienkarss, ka viss iegrozas,ja kimija nostrada Tad ari pirmaja randina viss notiekas,un ka domaju par to retais atzisies kas bus pec tam......
Kas mekle turpmakas attiecibas,tiem ir paveicies!

av2  ssodien pa radio staastiija, ka tiessi cilvjiem peec 35 , un ar augstaako izgliitiibu esot vislielaakas probleemas komunikaacijaa ar citiem, un rezuultaataa...vientuliiba.Videejaa statistika :(
Paarguleessanaa nav probleema, attiekssmee gan !

reached  Ja galva nav mājās aizmirsusies, tad par ātru nevar sanākt. Un dzert arī nevajag tik daudz, ka nesaprot ko dara.
P.S.
Jūtat, ka Piepe&Co ieradušies? Plusiņi un mīnusiņi kā no pārpilnības raga sabiruši. Tagad tauta zina, kuras mums te izcilnieces, best of the best, un kuri niecības.

Tutti  ... galvenais, ka nav par vēlu ...

Oskars40  Šādi sextūristi kā Deavids , sievietēm neinteresē ! Sievietei sex dzīvē nav primārais vai lieta nr1. Iesaku Deavidam palasīt psiholoģisku literatūru par dzimumu savstarpējām attiecībām un tad nebūtu jāuzdod muļķīgi jautājumi.

juicy  Nē un nē! Līdz kāzām nē!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu