Ja par ātru pārģuļ

Jautājums sievietēm.

Iepazīstoties
Kas priekš jums slikts var notikt, ja par ātru pārguļ ar vīrieti, un
Kas labs var nenotikt ar jums ja par ātru pārguļ?

miglainaa_plava  Vēl viens slimnieciņš, kas maukoties grib, bet maksāt negrib! Par sexu bez saistībām ir jāmaksā!

1pox  Tad tā ir vienkārši noticis un viss!

solimarja  Iedvesmotāja labi uzrakstīji, tā ir intīma lieta, ka nevar neviens pateikt, kad par ātru, to pašiem jāsaprot!

Dezyree  kaa jau savaa info ierakstiiju- es ticu miilestiibai PEEC SEKSA :))), kaadu laiku sarakstiijos, satikos un uzreiz gultaa un viss ir cikiniekaa:))),ir bijusi arii pieredze kad peec gadu ilgas "strikju stumsanas" ar saraksti, kafijaam juuru un dejaam liidz gultai tiec peec gada!!!- un tad saproti,ka otro reiz shajaa gultaa- nemuuzham!!!! un ir zheel izteereetaa laika un ieguldiitaas energijas! taa ka shii moralizeeshana ,par agru,par veelu, sviests pilniigs. gribeetos jau- uztaisiiju anketu, pirmais kas uzrakstiija uzreiz patika, satikaamies,satikaamies,satikaamies- paarguleejaam, appreceejaamies un viss ir pareizi. realitaatee - no divdesmit saraksteem ir viens ar ko satiecies, no desmit satiktajiem viens ar kuru pabucojies, no pieciem sabucotajiem varbuut ar vienu tiec liidz gultai..... un tad arii nav teikts ka abi peec tam grib turpinaat.

vivjenna  Par ātru...tas ir kad? Nav vēl bijis randiņš, bet jau jūtas pārgulējuši?
Ātri pārgulēsi, un ātri konstatēsi, vai gribi gulēt otreiz, un ietaupās brīvais laiks citai gulēšanai.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu