Vai varat dzīvot ar nemīlamu?

Mana bijusī droši vien mani nekad nav mīlējusi,bet kaut kādu apsvērumu dēļ kopā dzīvoja.Vai varat dzīvot ar to ko nemīlat?Materiālu apsvērumu dēļ,lai nebūtu jābūt vienam jo liekas ka nekas cits nebūs,un tad lekt pēdējā tramvajā?

veeja_roze  Ja abiem galva uz pleciem, var. Ne velti visstabīlākās ir aprēķina laulības. Protams, ja vecs vecis apprec jaunu meiteni, tad cerēt ka tai meičai ir tik daudz prāta un pacietības pievērt acis uz vecu miesu, naivi. Bet ja abi līdzvērtīgi daudzmaz, kā vēl var.

eksim_braalis  Es jau nu gan stipri šaubos, vai tēmas autoram pašam tik liela mīla uz "bijušo" maz bijusi.
Bet tagad viņa ir prom, pašam traki sāp un ir aizvainojums un nepārtraukti tiek meklētas vainas "bijušajā" un par to vēl tēmas ceptas.
No šitām analīzēm takš vieglāk nepaliek.

Araabs  Vai vēl kaut kā sliktākā:((Ar gala domu,kā no tās maitas tikt vaļā:((

pomerance  tas, ka visstabīlākās ir aprēķina laulības ir baigie maldi, mokās abi, abi vai viens šļūc pa kreisi, čakarē viens otram smadzenes un vistrakākais, ka šādās attiecībās veidojas defektīvi bērni, gan fiziski, gan garīgi defektīvi, vārdsakot, šausmas mūža garumā

Sanntana  Jautājums ir, vai var dzīvot ar nemīlamu? Nē, nē ! Ja nemīli tad viss šai cilvēkā Tevi tracinās un kaitinās, ne tā pateica, ne tā apsēdās, ne tā apskāva.Nelīdzēs ne nauda ne apstākļi. Katrs sīkums izsauks strīdu. Kad mīl tad arī pieņem otra trūkumus un piedod daudzas lietas. Īstai mīlestībai ir tās daudzās stadijas un kvalitāte dažādos vecuma posmos.

veeja_roze  Pomerance. Vēl defektīvāki bērni veidojas, ja mammai ik pēc pāris gadiem jauna mīla.
Protams, ir jābūt labai audzināšanai, taktam un savaldībai aprēķina laulībā. Diez vai viņiem bija noruna, ka varēs pa kreisi laist, to visbiežāk piemin laulību līgumos kā nepieļaujamu.

Svece  Eksistēt tā var. Iespējams pat komfortabli . Dzīvot- ka nu kurš šo vārdu saprot. Mana izpratnē- nē nevar.

111zaagis111  Aprēķinu laulības pašas stabilākās ( ja aprēķins bijis pareizs).

iedvesmotaja  Es vienmēr saku ,ka varētu dzīvot ar daudziem,bet gribu ar tādu bez kura nevaru dzīvot.Tāpēc ir tā kā ir.Bet manas paziņas daudzas dzīvo ar naudas maku,santehniķi,šoferi,saimniecības daļas vadītāju,deputātu utt.

guntina123  Absurds jautajums.Kas ir milestiba?

Extra_Virgin  Varam. Bet vai vajag?

Vanesa15  Es nerunāju par tiem, kas te tikai dauzās un nosit laiku. Un arī netaisos tur katru analizēt, kas ko ir teicis, neuztveriet personīgi:)
BET te ohos nenormāli daudz ir lasīts, ka aprēķina laulības esot tās stiprākās utt. un terepere.... Un vai gadījumā tas uzskats nesasaucas ar to, ka te ir melnais mākonis ar precētajiem/ām, kas meklē mīļākos/ās. Tātad tomēr tas, ka jāmeklē vīri - naudīgi, stabili, ar sabiedrisko stāvokli, dzīvē nedarbojas veiksmīgi. Nēnu fiziski varbūt kopā ir, mersis ir, bet dvēsele brēc pēc sexa, mīļuma, maiguma un sapratnes. Emocionālais bads vienkārsi liek gaudot uz mēnesi. Tā kā, man jūsu teorijas par aprēķinu nekad neliksies pareizas. Stipras laulības varbūt arī ir, nu kā ar bankas kredītiem, bet ne laimīgas.

Discreta  Fū, kā var gultā likties ar nemīlamu?!

pomerance  discreta, aizžmiedz acis un bērnu vārdā, kredīta vārdā, vannas džakūzās un nerca kažoka vārdā- cieties:) fufufufufu un pēc tam uz šejieni ar sapņiem par mīlestību kaut būdiņā

pomerance  veeja roze, labi audzināts cilvēks neielaidīsies aprēķina attiecībās un arī ar maucību nenodarbosies, sirdsapziņa un audzināšana neļaus

edding  " bet dvēsele brēc pēc sexa, mīļuma, maiguma un sapratnes."/Vanesa/
ak tad šeit viņi meklē mīļumu, maigumu, sapratni????Neko sev? Un es domāju, ka tikai nogrūsties......Domāju, ka s žiru besjatsa, a nē, mīļumu tomēr ar tikko satiktu partneri pusdienlaikā, autiņā, Pierīgas mežiņā vai krūmos.

ponytail_PA  Cilvēkiem ir šausmīgi dažādas izpratnes par to, ko nozīmē mīlēt. Pārsvarā mīl sevi. Un apvainojas, ka dzīvo kopā, bet to sevi joprojām mīlē tikai pats.

daimler2  “Mīlestība ir lēnprātīga, mīlestība ir laipna, tā neskauž, mīlestība nelielās, tā nav uzpūtīga. Tā neizturas piedauzīgi, tā nemeklē savu labumu, tā neskaistas, tā nepiemin ļaunu. Tā nepriecājas par netaisnību, bet priecājas par patiesību. Tā apklāj visu, tā tic visu, tā cer visu, tā panes visu. Mīlestība nekad nebeidzas,´´ Ar šo mīlestību,dzīvoja laimīgi līdz mūža galam... ;)

ponytail_PA  Daimler, kristietībā tiek runāts par mīlestību uz savu tuvāko. Tādu lielu, vispārīgu mīlestību. Un tai ir visai maz kopīga ar šī jautājuma autora problēmām, murgiem, nelaimēm utt. Ja nu vienīgi tādā ļoti vispārinātā nozīmē. Apustuļu citēšana galīgi nevietā.

_pamparam_  cik var ņemties?!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu