Vai varat dzīvot ar nemīlamu?

Mana bijusī droši vien mani nekad nav mīlējusi,bet kaut kādu apsvērumu dēļ kopā dzīvoja.Vai varat dzīvot ar to ko nemīlat?Materiālu apsvērumu dēļ,lai nebūtu jābūt vienam jo liekas ka nekas cits nebūs,un tad lekt pēdējā tramvajā?

daimler2  ponytail_PA kā Tev šķiet,kurš ir vistuvākais katram indivīdam...otrs indivīds...un ja pilda šos pamatprincipus,nemīlams pārvēšas par mīlamu...Un tad jau,kā balva ir kaislīgā mīlestība... ;)

Uppe  Nē.

Vaukskis  Hvz

Deisa  Tu pats dzīvoji ar nemīlamu un tagad par viņu žēlojies. Ja tiešām mīlētu, būtu no sirds priecīgs zinot, ka viņa ir laimīga. Nevajag mīlestību ar patmīlu jaukt. Jā, iemīlējušies varbūt bijāt. Tev likās, ka zaķis līdzās, viss čiki, a viņa tikmēr strādāja ar sevi, pilnveidojās, meta nost lieko svaru un kļuva pakāpi augstāk. A tu paliki kur biji, nekādas attīstības. Un tagad sauc par nemīlestību to, ka cilvēks ir sevi da jebkā attīstījis, kamēr pats stagnē? Lai Dieviņš nogrābstās gar tādu mīlestības izpratni!

Chris1986  Lielākā daļa skaistu sieviešu ir kā ceļojošie kausi sportā. Tas vnk ir jāpieņem

ponytail_PA  Daimler, kad man šķiet, es pārkrustos. Bet, ja nu kādreiz sātans piemeklē un kaut ko citēju, arī ja tie ir Svētie Raksti (mēģini salasīt starp rindām, varbūt izdodas), tad vismaz aptveru KO un KĀPĒC citēju. Vēlreiz - teksts ko citē, ir pavisam no "citas operas". Par citu tēmu. Ja neiebrauci - neko darīt, Māte Daba apdalījusi.

nesmuka  Nu, nemeedz buut tā, ka kkas /dajebkas notiek deelj NEmiilestiibas. Pretmetu filozofija – ja es ieshu pret, tad man kkaas buus – nedarbojas. Areejie shkjietamaa dziivoshana/kopaa buushana ar nemiilamo (saprotu, ka autors ir domaajis - partneri) ir labi maskeeta miilestiiba. Ne jau pret partneri, protams. Mīlestiiba pret katram vien pasham (biezhi vien - ne paaraak labi) apzinaataam teemaam. Pret ierastiem apstaakjiem, statusu. Miilestiiba pret labi zinaamu komfortu, savu inertumu, iepeejams – eertiibaam, pieradumu pie rutiinas, saviem bebriem un pret tik labi zinaamo nelaimi. Dziivoshana ar nemiilamu partneri var lieliski bagaatinaat patalogjisku iipatnju ikdienu, kuru pashapzinju vairo fakts, ka shis/shii man te izklaajas, bet man PO! (kas ir ekvivalenta miilestiibai pret savu psihes traumu uztureeshanu konstantaa saapju staavoklii ). Miilestiiba pret personiigiem ieksheejiem (paarsvaraa - destruktiiviem) staavokljiem, piem. – vajadziiba peec draamas. Pret tiiksmi chiiksteet. Un zheeloties (ak, un sheit var tik daudz nedaliitas uzmaniibas sanjemt, ka, paarveershot to energjijaa , Latvenergo attieciigajos kvartaalos vareetu iet pensijaa, paartiekot no abonomentmaksas par nomestajiem vadiem). Miilestiiba pret ideju, ka ciest, upureeties un ziedoties ir skaisti, sveeti un sakraali - to laikam neviens apziniigs pilsonis veel nav apgaajis. Kino idustrija, religjijas un pastaavoshaas varas dara, ko var – ieprogrammee sho domu jau biosaa! Un tad veel – vajadziiba buut vainiigam!!! Ak, un tad veel taa suga, kas uztur sevii dziivu domu, ka tas ir liktenis/nolemtiiba/ sods un taadejaadi tiek uzlabota/izpirkta karma! Veelu veiksmi!!
Jaa, ir cilveeki, kas ne tikai var, bet tiiri labpraat dziivo. Milzum daudz pieredzhu shaadi var dabuut (tai skaitaa milzum daudz iemaaciities. Bet par to nebija teema). Saki - bez miilestības? Nē. Bez miilestiibas ko taadu nemaz nevar iespeet.

Elektra  Nemūžam!

BlackPantera  Doma par iespēju slēgt aprēķina laulības visbiežāk rodas to pieaugušo meiteņu galviņās, kas līdz tam pinušās ar vieniem vienīgiem lūzeriem ar pliku pakaļu. Lai tā nenotiktu, vajag izvēlieties normālus vīriešus, tad varēsiet precēties aiz mīlestības un ar atbilstoša vecuma vīriešem, nevis aiz aprēķina ar padzīvojušiem onkuļiem savu tētu vecumā.

neko  BlackPantera: Tevis aprakstītais modelis nav labi pārdomātu parēķina laulību modelis. Ieguvējiem ir jābūt abiem Aprēķina laulībās notiek īpašumu apvienošana kopīgu mērķu vārdā. Tā nav sponsora (vai sponsores) atrašana kas ilgs tik ilgi kamēr sponsoram/-ei apniks.

0508  Cilvēkiem patīk labāk ar pierasto ērto taxi ( jebkādās nozīmēs).Kādi gan tramvaji...Bet izvēle ir vnm:) Un naivi domāt,ka kāds no malas uzraxtīs derīgāko risinājumu.

vivjenna  Varam, bet ļļļoootttiii bagātu!

likky666  Atkarīgs no cilvēka. Es nevarētu.

werty  Kārtējais nabadziņš,nevainīgais,apbižotais,kurš neko nesaprot-kā tad tā?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu