Pusmūža vīriešu lielākais bieds?

Komunicējot šeit ar pusmūža vecuma kungiem(43-55),rodas iespaids,ka lielākais bieds viņiem ir stabilas attiecības,kurās ir ir jānes atbildība un jārēķinās ar otru.Un,izskatās,ka šo baiļu iespaidā viņi labāk kļūst no virtualitātes atkarīgie,kur nav jānes nekāda atbildība.Kungi-kāpēc jūs tā baidāties no realitātes,stabilitātes un atbildības?

psychobitch  tad man, klātesošajiem pašpietiekamajiem kungiem ir jautājums, pirms vedat to bērnu uz savām mājām, uzņematies atbildību, uzvelkot uz sava krāniņa prezervatīvu vai kā citādāk, pārliecināties par nevēlamo seku iestāšanos pēc seksa? jūsu izpratnē atbildība ir tikai sagādāt vietu, kur draiskoties vai tomēr ko vairāk, lai bērnam, ko palaidīsies nākošā rītā ārā pa durvīm, nav jārisina vienai problēmas, pie kā laimīgi bija divi?

LaskovijMerzavec  Psihobeach - un Tu savā vecumā neesi iemācijusies pateikt Nē, ja kungs taisās slapināt savu lepnumu bez prezervatīva?

Batons45  Sievieteem tik to vajaga lai pusmuuža viirieti ierautu savaa puuznii..sievietes peec 40 jums labaak mekleet jaunaakus kuri spees juus apkalpot un uztureet..jums paaraak lielas prasiibas.taas kuras pabijušas citu viriešu rokaas vinjas vairs nemainiisies nekad....

psychobitch  Laskovij es ne par sievietēm, es par bērniem, ko vedot uz mājām... mani jau sen vairs neviens neved uz mājām:D

ne_meklejumos  Pusmūžā katram bagāža pičpaunā, ko nu vairs no kā baidīties un izmisumā ķerties kādam vai kādai pie sterbeles. Nez kā vīriešiem, man negribas savu dzīves telpu piepildīt ar ko jaunu, mainīt savu lietu kārtību, iegūt jaunus radiniekus. Kas nekait vienai un brīvai, ko gribu to daru, atbildu pati par sevi. Jaunībā cits stāsts, tad lielā mīla un mērķis radīt pēcnācējus, tas aiz muguras, nu gribas padzīvot brīvi, tikai sev. Tāda ir realitāte.

dzelzitis1  ...nevajag jaukt stabilas attiecības ar kopā dzīvošanu,vispār,JADORE nokomentēja diezgan precīzi...

AivarsN  Ne jau no atbildības bail,bet gan no sieviešu attieksmes. Pārāk daudz to prasību.

Mavs  A kam man piemēram vajadzētu mājās tādu nelikvīdu tanti ar lieko svaru ?
Zupu uzvārīt māku, zeķes iemest veļasmašīnā arī, poda vāku arī māku nolaist ! :D
Ja reiz sieviete - tad skaistumam un baudai, nevis 90 kilogrami problēmu ! :D

Gunitaa  > Mavs Poda vāku vrb arī mākat nolaist, toties podā trāpīt gan daudzi no jums pakāpeniski atrofējas ;d, tieši tāpēc ari sievietēm nav vajadzīgi ne 90, ne 100 un pat ne 75 kg jūsu problēmu ar ļerpatu, kas nesver ne 100 gramus un labi karājas (un pussešiem). :))

kvarts  Ak mana resnā pakaļa
Cik gan tu krunkaina
Sen pagājusi jaunība
Kad biji apaļa...
Šī tēma kā arprātīgs izmusuma sauciens izskanējusi. Pēkšni pienācis vecums,kad ar pliku caurumu pat nevienu veci vairs ieinteresēt nevar, par to ari tā sāpe tik liela. Ja neviens negrib tevi, tātad neizturi konkurenci..... samierinies....

Korneelija1958  Bagāža mums ir katram sava un katrs no mums baidās ,lai neatkārtotos viss vecais.Kāpēc domāt ,ka sievietēm tikai interesē kādu ievilkt savā pūznī(Batons45).Kāpēc gan tās nevarētu būt divu pieaugušu cilvēku izrunātas un apspriestas abiem pieņemošas attiecības.Pārāk daudz prasību(Aivars N)Vai tās ir pārākās prasības, ja sieviete vēlas šad tad brīvdienās un svētku dienās pavadīt laiku ar savu draugu.Protams ir vēlēšanās ,lai atceras viņu Ziemassvētkos un vārda dienā(negaida dāvanas par lielu naudu)-tā būtu normāla uzvedība no vīrieša puses.Baton45-tev nav izredžu jo gandrīz katra sieviete kādam ir piederējusi!

marija19561956  Mani varat saukt par vecu un resnu un vel visadi ka katram patik, bet es noteikti nevelos sos viriesus,kas te tik zemiski izsakas par sievietem. Saprotams mes esam dazadas ar saviem plusiem un minusiem, bet jums nevienam netiek uzspiests izradit interesi par mums.Tikai drosi zinu kartigs virietis nekad un neko sliktu neizteiksies par sievieti,pat ja vina domas ir negativas.Tad pasi saskaitiet cik OHO ir viriesu,kurus ir verts milet un cienit? Cik jutams te daziem labiem trukst inteligences un izpratnes par gimenisko siltumu.

makinlijs72  stabilas attiecības ir jauki,ja neesi ielikts darba lopa statusā,lai realizētu svešas ,sviestainas fantāzijas.

Viliendi  Pilnīgi nepareizs iespaids!

trussardi  ...Viss ir vienkarsi! Pusmuza virietis labi saprot,ka...lauliba ir divu cilveku kopdzive,kura vienai ir taisniba,bet otrs ir...virs!...

trussardi  ...Viss ir vienkarsi! Pusmuza virietis labi saprot,ka lauliba ir divu cilveku kopdzive,kur vienai vienmer ir tasniba,bet otrs ir...virs!...

av2  kaapeec vispaar jaabuut kaadam...biedam ?? Tieesi peec tiem 4o beidzot saaku justies....uztraukumu free. Dziivoju taa, kaa passam gribaas.
Ja buutu tiessaam par ko, tad noteikti jaaseko veseliibai vairaak. Un veelams arii justies stabili savaa darbaa.
Par attieciibaam. Absaluuti nav uztraukumu. nejuutos vairs, kaa ..."pazzarnieku komanda", ka kas degtu, un buutu jaadzeess. beidzot varu izveeleeties to, ko veelos, kaa jau teicu. Un tioessi taapoec ssinii jomaa viss ir vislabaak, kaa jebkad ir bijis.Jo labaam attieciibaam vispirms ir jaaiemaacaas miileet sevi, un esi arii speejiigs kopt veertiigas attieciibas, ja ir , un pa kilometru maaki atsijaat pelavas , no graudiem. Pieredze tomeer dara savu :)

Skarlete  Ar pusmūža sievieti ir līdzīgi...iztēlē rodās kopīgs nākotnes scenārijs ar jautājumu - vai man to vajag???

AivarsN  Tieši tā Skarlete,šajā vecumā abi dzimumi, liekot lietā lielo dzīves pieredzi,vispirms rūpīgi izvērtē,vai vajag. Nav vairs tas vecums,kad metās kā naktstauriņi uz uguni.

neko  Nezinu kā tur ar tiem biediem, bet definīcijā pašas pamatos ir kas līki; ja vīrietis mēdz sievietes dzīvē ienest stabilitāti (nu vismaz būt vēlams ka viņš to var), tad sieviete vīrieša dzīvē ienes (vai vismaz viņš cer ka ienesīs) ko pavisam citu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu