Pusmūža vīriešu lielākais bieds?

Komunicējot šeit ar pusmūža vecuma kungiem(43-55),rodas iespaids,ka lielākais bieds viņiem ir stabilas attiecības,kurās ir ir jānes atbildība un jārēķinās ar otru.Un,izskatās,ka šo baiļu iespaidā viņi labāk kļūst no virtualitātes atkarīgie,kur nav jānes nekāda atbildība.Kungi-kāpēc jūs tā baidāties no realitātes,stabilitātes un atbildības?

Nerons  Bleķis!
Kungi nebaidās no atbildības, ja vien tā ir slaida studente ar zirgasti!
A omes manos gados, kuram gan par tādām gribas atbildēt:):):)

spaarnu_meitene  nu es arī laikam pie tām, kam ir skaidrs kāpēc vīrieši neizvēlas neko, tieši tāpat kā sievietes. Iedomājoties, ka man tagad mājās viens dīvānāpirdējs ar aliņu rokā.... nu es nez ..
Gadās jau arī (kā reiz šeit arī ir gadījies) sakarīgi eksemplāri, bet principā izvēlēties kaut ko, lai tikai būtu, man nevajag. Paldies. Ne ar problēmām, ne bez.
Ticu, ka vīriešiem ir līdzīgi.

sapnis64  Neiesaku ņemties ar jaunākajiem. Kad Tev 34, izskaties jauka un jauna, 43,izskaties jauka, kad būs 52.... un tad viņš sāks grozīt galvu uz visām pusēm un vienu jauku dienu, pēc 19 gadu kopdzīves, pateiks, man ir krīze, piedot.Pat ilgi gaidīts dēls ne būs vajadzīgs.

Tessa  ir noriebushies shitie dzimumkarinji, ir apnicis lasiit par impotentiem, zirgastem un centneru smagam tantem, kuras apsiekalo Mava slieksni.
kad jus reiz paaugsieties? aizbrauciet uz kadu patversmi ar sunjiem pastaigat, ij to tolka bus vairak.

Syringa  Gan normāli vīrieši, gan normālas sievietes līdz savam pusmūža vecumam sen jau ir nodibinājuši stabilas attiecības un pārējais, tai skaitā būšana šeit, ir tikai un vienīgi izklaide un attelpa brīvbrīžos. Ja to stabilo attiecību nav, tas nozīmē, ka tās nav bijušas vēlamas un nekad tādas nebūs. Iemesli tam var būt 1001, sākot no defektīva ģenētiskā koda, beidzot ar nepareizu ego attīstību sākumetapā vai psiho traumu kaut kad ne tad... Katrs pats savas laimes kalējs un paši mēs sevi ieprogrammējam pa kuru dzīves ceļu doties, kad nonākam izvēles priekšā līdz ar to otrs cilvēks to var tikai un vienīgi pieņemt un pielāgoties vai likties mierā un čāpot savu ceļu paralēli nevis kopā.

edding  To, ka palicis vientuļš, nožēlo tikai ap gadiem 70. Tad būtu laimīgs, ka vismaz resna būtu pie sāniem, bet nebūs.

ne_meklejumos  Nerons - A omes manos gados, kuram gan par tādām gribas atbildēt:):):)

Tur jau tā lieta, opji manos gados liek izvērtēt vai vērts ko uzsākt, vīriešiem dzīvildze mazāka, veselība švakrāka.

sapnis64 - Neiesaku ņemties ar jaunākajiem. pēc 19 gadu kopdzīves, pateiks, man ir krīze,

Ir vērts, nekas jau nav mūžīgs, katra mīlestībā nodzīvota diena ir to vērta. Dēls ir laime, ar vai bez tēva blakus.

merlo  Stabilas attiecības var veidoties šajā vecumā, ja izpildās sekojošie nosacījumi:
1)abām pusēm ir jābūt pašpietiekamām;
2)ja vecumā līdz 40 gadiem attiecību pamatā ir ģimenes veidošana, pēcnācēji , kas ir šādu attiecību pamats , tad vecumā pēc 40 bez sākotnājās iemīlēšanās , seksa ir jābūt kaut kam kopīgi saistošam ;
3)ir jāaizmirst , katram savs ego , jo pielāgošanās šajā vecumā ir ļoti problemātiska;

nesmuka  No kurienes cienijaamajaa autoree saknjojies uzskats, ka mineetajam videejam-vispaarinaatajam dzhentlmenim buutu sev jaagrib uzskaitiitaas (vinjaspraat) kvalitaates? Cienītā, Juusu ambiicijas driikst sasniegt galaktikas apmeerus, tachu Jums nebuus notiekt/noraadiit, ko kaadam buus gribeet! Driizaak jautājums – kāpeec Juus tajaa turpiniet piedalieties, ja jau reiz taads sashutums? Nu, lai tachu tie ´vinji´/´vinjas´ grib, vinjiem uz savu gribeeshanu ir briiva valja. Vinji - kaa grib, Juus ejiet taalaak! ´Vinjiem´ sava dziive, Jums saveejaa.
Ar sho es neveeleejos saciit, ka kko gribeet savaa dziivee buutu nosodaami. Vai neiespeejami. Tieshi otraadi. Gribeet vajag. Un ne par kapeiku mazaak, kaa tieshi Jums vajag/nepiecieshams. Uz to ir visas tiesiibas. Tachu – nepaarsniedzot savas dziives kompetences..
Redz, nav jau taa, ka visi cilveeki veelaas vienu un to pashu. Identiskus resursus, identiskus attieciibu modeljus, preciizi vienaadu dziives rotalju laukumu. Turpiniet gribeet, to ko vajag tieshi Jums. (starp citu – vai Juus variet noargumenteet, kaapeec Juus veelaties tieshi to, ko veelaties? Ko tas Juusos aizpilda, kaa jutiisieties? Nu, taa godiigi? Atbilde, ka ´visiem taa ir´, ir haltuura. Un neskaitaas.) Un atradiisies kaads , kas to lomu Juusu dziivee nospeelees. Nejaushi –briivpraatiigaa kaartaa. Tachu Juus nevariet to prasiit no konkreeta vaarda, uzvaarda. Juus nevariet prasiit, lai cilveeki Jums dod to, kaa vinjam nav.
(Ak, prasiit, protams, Juus variet/driikstiet. Arii uz pieredzi par pieprasiishanu un sekojoshu (notiekoshu) malshanos (sevis radiitajaas) negaacijaas, Jums ir visas tiesiibas. ;) )

fargo  "apsveicu" ar vēl vienu tēmu, kurā smelties žulti.

ne_tik_pareizs  attiecības ir vajadzīgas abpusējam priekam un foršām sajūtām ,
nevis lai kopīgi stenētu zem melna miskastmaisa ar nezināmu saturu un birku

piladzoga  Brīvība arī man kā sievietei ir ļoti dārga,katrā ziņā nemainītu brīvas attiecības pret zupu katliem un atskaišu sniegšanu ..kur biju ,kāpēc, ar ko utt :D
Jaunībā ,kamēr bērni jaaudzina ,protams ģimene ir svarīga ,bet, ja dāma ir savus bērnus godīgi izaudzinājusi un brīva no rūpēm ,tad šis laiks jāizmanto PRIEKŠ SEVIS ..iejūgties virtuves darbos un masēt kāda vecos kaulus varēs tad, kad būs pienācis pensijas vecums:DDD

neko  "To, ka palicis vientuļš, nožēlo tikai ap gadiem 70. Tad būtu laimīgs, ka vismaz resna būtu pie sāniem, bet nebūs."
---
Lai 70 gados nebūtu vientuļš par bērniem un mazbērniem jādomā; nav lielas atšķirības start vientuļu 70-gadnieku vai vientuļu 70-gadnieku pāri.

Araabs  Domāju,ka mazbērni 70 gadīgu vectēvu tīri labprāt piecietīs(ja kāposts būs),Bet vai viņi gribēs vēl komplektā kādu vecenīti?

Nate  Kā Tu Arābs maldies. 70 gadīgi opīši naxren nevienam nav vajadzīgi un jau pēc 60 sāk meklēt papiņam un opītim aprūpētāju. Protams, pirms tam visu opja mantu pārrakstot uz sevi.
Zinu vismaz 1, kuram meita jauca visas attiecības un kad opim perevaļilo aiz 60, tēvs varēja meklēt sev sievu. Bet kurai vairs viņš vajadzīgs. Ij šodien viens kā pirksts. Meita tik pa retam sakostiem zobiem atbrauc.

Araabs  A nevajag neko pārrakstīt:)) Aunam auna liktenis:))

Hustler_  Man parasti tā stabilitāte ir nākusi ar iztukšotu naudas maku. Tāpēc arī baidos. :)

sapnis64  Ja, Hustler, Tev neveicas, gribas zivtiņu apēst un kaut kur apsēsties :)),katrā sieviete novērtē sevi pēc vecuma, auguma un t.d. Gribi lētāk, skaties savu līmeni:)) Par visu dzīve ir jāmaksā, tikai zapiņam viena cena, mersim cita.:))

Araabs  Jā visam sava cena,tā ka babuļi,makus vaļā!!!

Floriana  Pusmūža vīrieša lielākais bieds - ir bailes novecot ar visām piederošajām sekām. Vot kā izskatās porno video ar jebkādas krāsas vīrieti, jaunu staltu, stāvošu daiktu un otrs variants, vecs izspūris, sirms vīrietis ar lielu vēdaru un līku daiktu. :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu