Sānsoļi. Jautājums kungiem!

Precizēšu- šis jautājums stiprajam dzimumam, kuri kaut vienu reizi ir bijuši neuzticīgi. Vienkārši interesē, kāds bijis iemesls? Mana paziņu lokā zinu par trīs vīrišķiem, kuri „laiž par kreisi” un īsti uz jautājumu „Kādēļ”, nav atbildes! „Dzīve īsa!” Viens no viņiem to darīja gan pirms kāzām, gan pēc tām; otrs ir saderinājies; trešais- cilvillaulībā dzīvo. Sports, pašpārliecības celšana, kompleksi...? Nevajag fantazēt, no pieredzes!

jollyroger  Un kur tad jūs, dažas tādas pareizas un bez sāpošām galvām un tomēr šķirtas?

ne_tik_pareizs  jautājums un atbilde bija par iemesliem. Bet no žēluma vai rēciena fakti nemainās.
Protams mēs dzīvojam šodienā un mēginam turēties likumu un tikumu rāmjos... instinkti tiek valdīti,virzīti un pamazām selekcionēti :)

mellene_x  jollyger, nevienmēr, cilvēka vienatnei cēlonis ir banālais šķiršanās akts...un , nevienmēr otra izgājieni, augstāk aprakstītie ir otrai pusei pieņemami.Zinu no dzīves, ka cilvēks, kurš aprakstīts manā pirmajā komentārā, pieprasīja no sievas un mīļākajām absolūtu uzticību, pats būdams attiecībās ar 3-4 vienlaicīgi. ..kaut kā negodīgi...

Nellda  vajag pašām aizlaist pa kreisi, tad varēsiet saprast savus vīriešus. nav nekādas vainas,un nožēlas nekādas.vienreiz dzīvojam.tikai drusku kaitinošs ir vīriešu egoisms- ja paši dara, tad tas esot gēnos utt, bet sievietei uzreiz sliktā.

LaskovijMerzavec  Tā īsumā sakot - tāda bija tā mirkļa struktūra!! Motivācijas dažādas, kas nu, kurā gadijumā

Piemēram: Smēķēju. Stāv pretī meitene ar izaicinošu acu skatienu,smaidu, iespaidigi labu dekoltē, pastiprinātu ar mini svārkiem. Tas nekas, ka ir meitene ar ne sliktākiem dotumiem. Šitā ir tagad un te, bet otra ir mājās. Tada tā mirkļa struktūra.

miers2  pirmkārt bija daudz brīva laika dienas vidū - tas ir svarīgi, jo aizņemtam darbos man palaidnīgas domas galvā nenāca :) Otrkārt ģimenē bija garlaicīgi gultā - velniņš uz pleca kūdīja, ka esmu vairāk uzmanības vērts nekā saņemu..tāpat bija skumji, ka man toreiz tik maza pieredze un nav iespēju salīdzināt dažādas sievietes gultā..bet pats galvenais bija internets, kas kreisos soļus nolika priekšā vienus aiz otra - nekas nebija jādara - atlika tikai piedalīties..Nu kā gan var atteikt? :)

Gunitaa  Nu ne visas te šķirtas, yollyroger - piem.Vanesa15 un Sakta ir attiecībās!
Bet par tēmu: dzīve kungiem ir īsa, bet viņu vīrietības simbolam vēl krietni īsāka, tad nu apliecinās kā prasdami kamēr vēl var. :D

jollyroger  Ko tad tās attiecībās esošās dara te, starp tiem kuiļiem, kuri nevar valdīt savu kājstarpi?

Sakta  "Ko tad tās attiecībās esošās dara te, starp tiem kuiļiem, kuri nevar valdīt savu kājstarpi?" (C)
Kārtējais grūtgalvītis izcēlies, kurš neapjēdz, ka šis NAV tikai iepaz.portāls !
Nu neinteresē mūs ne vecas kājstarpes, ne jaunas, iegaumē tak vienreiz to un neuzdod stulbus jautājumus! ;d

jollyroger  žēl, ka bildi nevar ievietot, tas šoreiz domāts sieviešu dzimtē:

http://risovach.ru/upload/2012/04/comics_smmsm_orig_1334927629.jpg

baluba  Nabaga ,,sievietītes" ..... (es atvainojos lielajam vairumam labo sieviešu) bet cik prasti ir kladzināt tik vīriešu virzienā. Cik pašas esiet ieguldījušas attiecībās, savā un otra izaugsmē, cik pašas ieguldat artavu attiecībās ? .... bet nav jau šeit nemaz vērts runāt. Tetik papļurkstēt var ar neapmierinātajiem un dzīves apdalītajiem. Viens sapnis - visu iedos, un mutē ieliks, uz zelta paplātītes vēl pienesīs. Mazāk seriālus meksikāņu lūrēt .... par otru vairāk domāt, lūk ko vajag.

Jevpistinija  Jollyroger, vot kad tava laulene sadomās iespert tev pa nesaturamo kājstarpi, tu iegūsi atbildes uz visiem saviem jautājumiem. Dažas tevi varbūt pārsteigs nepatīkami. :D :D :D

LaskovijMerzavec  starp citu sievietes ari neizceļās ar savu kāju kopā turēšanu. Nu kādi 10% maksimums ir bijušas brīvas, pārējām parasti ir draugi, viri!!!

Tur vēl varētu pareķināt, kas vairāk pa kreisi iet!

Gunitaa  Jevpistinija -žetons ! Kad laulene šim paspārdīs kāstarpi, tad maybe pats sadomās pievienoties tiem, par ko bildi ielicis ar linku! :DDD

bratka  ... kad sieviete grib sodīt savu vīru, liedzot to ´´prieciņu´´ gultā, normāls vecis bešā nepaliks ...

Vanesa15  Ko attiecībās esošās dara te pie pārgribējušiem kuiļiem un sievu krāpējiem? He he :D Apmainās ar viedokļiem, virtuāli padauzās un šad tad pārgribuļiem iebāž degunā, ka visa dzīve nesastāv no niezošas kājstarpes. Dažreiz arī pareģo nākotni :D Nu tiem, kurus sievas ar visām šmotkām vēl nav izsviedušas no mājas :D

Deisa  Tā kā pieskaitu sevi stiprajam (ne vājajam) dzimumam, varu arī padalīties - pa labi gāju, jo mājās jutos kā mēbele, nevis sieviete. Tikos ar citu, i seska nebija, bet sajūtas - Uhh. I netika tas sesks no manis gaidīts un tas bija pilnīgā pretstatā toreiz mājās valdošajai attieksmei. Vienkārši uzmanības bads.

Jevpistinija  Parasti jau nesviež - vai nu no kuiļa šads vai tāds labums atlec, vai pierasts vienkārši. Fakts jau tāds, ka abi labi un viens otru pelnījuši. Un tās duras, kas kuiļus pacieš, ir dubultīgi to pelnījušas, sen vajadzēja kaut ko dzīvē mainīt, pirmkārt kuili pret jaunāku un spriganāku, arī ekonomiski izdevīgāku modeli samainīt!!!

BlackPantera  Pārējās jau atbildēja, bet ko es, kas precēta sieviete, te daru? (tiesa, ne jau katru dienu, jo īstā dzīve ir ārpusē!)
Tak kur var dabūt labāku izklaidi, turklāt bez maksas, kā palasīties kā padzīvojušie onkas (kuri turklāt saukā teju vai visas oho sievietes par tantēm) te mētā krutos jaunekļus no sevis, kaut vai to, kas lepojas, ka viņam ir jaunu sieviešu harēms.... Feisbukā ;d;d, vai dižo seksa guru, kurš tikmēr lielās, atkārtojot vislaik pa riņķi vienu un to pašu, ka pats jau sāk ticēt, ka tas notiek ar viņu pa īstam :)) un tādu satīrisko piemēru metrūkst, kaut vai tepat viens jau izcēlās, izklaidējot ne tikai ar savu feiko bildi, bet komisko neloģiskumu. ;))
Bet onkuļu kājstarpes arī mani neinteresē as well as jaunekļu. :)

psychobitch  vienkārša cilvēciska ziņkārība...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu