Sānsoļi. Jautājums kungiem!

Precizēšu- šis jautājums stiprajam dzimumam, kuri kaut vienu reizi ir bijuši neuzticīgi. Vienkārši interesē, kāds bijis iemesls? Mana paziņu lokā zinu par trīs vīrišķiem, kuri „laiž par kreisi” un īsti uz jautājumu „Kādēļ”, nav atbildes! „Dzīve īsa!” Viens no viņiem to darīja gan pirms kāzām, gan pēc tām; otrs ir saderinājies; trešais- cilvillaulībā dzīvo. Sports, pašpārliecības celšana, kompleksi...? Nevajag fantazēt, no pieredzes!

pomerance  maucība sākas ģimenē, lielākoties, vai nu tēvs laiž apkārt, vai abi vecāki un bērni to iemācās un uzskata par pašsaprotamu, kaut kad jau atjēdzas, bet bieži vien stipri par vēlu

pomerance  p.s. arī cieņu pret pretējo dzimumu un necieņu, iemācās ģimenē, jānīši ātri no tēviem apgūst, ka visas vecenes ir alkatīgas un, principā, nav ne vainas sameklēt kādu citu, labāku, bet anniņas uzzin, ka veči ir slinkas cūkas, izmantotāji un, ka šito nederīgo tēti var pret jaunāku un droši vien labāku apmainīt un tā tas iet no paaudzes un paaudzi, šķirtie precas ar sķirtajiem un viņiem ir bērni, kuri šķiras un precas arī ar šķirtajiem un tā tik uz priekšu

irgo  Kaut kā neiebraucu tēmā? Ja visi veči laiž pa kreisi , bet visas sievietes ir kārtīgas un svētas , tad ko tie veči drāž ?????

pomerance  margrietiņa, tās nav psiholoģiskas problēmas, tas ir dzīvesveids, pasaules uzskats, psiholoģiskās problēmas var atrisināt, dzīvesveidu vai smadzeņu uzbūvi nevar izmainīt nu nekādi, vienīgais, lai bērni neizaugtu par tādiem pašiem aukām, var būt var kaut ko pasākt, bet, nu, ja rajons starp kājām dominē pār saprātu plus baigā pārliecība, ka tas ir normāli, tad tur neko, augs jaunas auku un šķirteņu paaudzes

niks1955  ta ir dzives nepieciesamiba.........sievietes pec 50 tam neder...virietim grib vai negrib jamekle draudzene

lady_super  "ta ir dzives nepieciesamiba.........sievietes pec 50 tam neder...virietim grib vai negrib jamekle draudzene" (c)
Kam neder sievietes pēc 50 ? ;)) Lai Tavu kapiņu apkoptu, onkuliņ, kam smiltis jau birst ? Nu tad atrodi tādam mērķim draudzenīti, tikai neticu, ka viegli būs tādu atrast. :))

LaskovijMerzavec  "Lai Tavu kapiņu apkoptu, onkuliņ, kam smiltis jau birst "

Ha, baigi jau vajadziiga tā kapu kopēja. Krematorija un pelni pa veejam, to jau jebkurš sievišķis mācēs izdarīt. Raganas gēni ta visām ir:)

neko  Šinī kontekstā varētu tik norādīt uz zināmu loģikas trūkumu apgalvojumos: ja reiz tas partneris vajadzīgs "lai ūdeni pienes", " lai ir kas kopj" "lai ir kas kapu apkopj" tad stipri jaunāka ir vienīgā loģiskā izvēle. Ne jau tik pat kopjamā un aprūpējamā vienaudze tā būs.
Nu tas tik tā pārdomām vai jums te motivācijās pašas pamatos nav kas līki un par ko patiesībā runa šajos tekstos ko kaudzi atkārto par viņu jēgu pat nepadomājot.

lady_super  Nezinu, kam tieši Tu pārmet loģikas trūkumu, neko, bet tieši tāpēc arī pajautāju vai tā draudzene (jaunāka, protams, sekojot onkuliņa domu gājienam) vajadzīga, lai viņam kapiņu apkoptu, kam sieva jau par vecu laikam tak. Jo neticu, ka onkulņš spējīgs vēl savu veco pipīti pielietot kādam intīmākam nolūkam, izņemot čurāšanu un nokratīšanu. ;)))

VAZ07  Vispar vienkarsi ,milaka tas ir sekss un izklaide ,lauliba tas ir darbs un pienakumi!

neko  lady_super: "Nezinu, kam tieši Tu pārmet loģikas trūkumu, neko";
Tak ne jau Tev:) Tavā tekstā viss bija loģiski... Blondīne Tu:))

pakreisi  Ja mājās sekss ir retāk kā Ziemassvētki, tad nekas cits neatliek kā iet pa kreisi. Es to nekad neesmu uztvēris kā sportu. Ja cilvēks ir izvēles priekšā, vai dzīvot vispār bez tā, vai pāris reizes gadā aiziet pa kreisi, tad daudzi izvēlēlas otro variantu, jo tā jau var galīgi iesūnot.
Dīvaini, ka sievietes iedomājas, ka visi vīrieši, kas iet pa kreisi, ir pārāk izvirtuši. Domājams, ka daudzi liela daļa cilvēciņu iet pa kreisi ne jau no ļauna prāta vai tāpēc, ka būtu pārāk izlepuši.

av2  Ja juti, ka otrs ir nelaimiigs ar tevi, da kaut ar pieri sities sienaa - buus miillaakaa. Un arii , ja maajas saak non stopaa zaaggeet, 300% buus miillaakaa. Un labaakaa daudz par tevi !
Ar to , ibj, audzinaatajas - "zaaggi" reekkinaaties. Passas pagruuzzat :(
Cik var ssito atkaartot, kameer maajaas viss ir ccin-cciki super labi, neviens pat nedomaa kur citur skatiities !

Jevpistinija  1)nav tādu ģimeņu, kam nav problēmu un ir super labi. Dabā tādas neeksistē. 2)Ja otrs ar tevi ir nelaimīgs un tu to jūti, marš, pie notāra un tinās katrs uz savu pusi! Problēmu risinātāji, bļin! Sekss retāk kā ziemassvētkos? Moš biežāk eglīti vajag nopirkt, un tad tie ziemassvētki būs katru otro dienu? Perdeļi.

Jason  Sieva 6 mēnešus nedeva seksu. Vienā brīdī pacietības mērs bija pilns un pateicu - ja nevaru dabūt mājās, dabūšu citur. Sieva atbildēja, ka nav problēmu. Nu, man arī nebija problēmu dabūt.

Tessa  Jason, cik talu ir janoved sievieti, lai pusgadu nebutu sesks? vot pastasti. es domadama nevaru izdomat neko labu un tev attaisnojoshu. nu gan jau abi vainiigi, bet tomer. berni slimoja? tu uzvedies cuciski? ja jau pat tev deva dobro, ka tik no aceem prom? vaks.
kapec cilveki ir kopa? ta skaitas gjimene? danunah.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu