Vai tā ir ilūzija, ka sievietei pietiks ar vienu vīrieti?

..jo jebkurš - pat visgaršīgākais dzīvesveids,- reizēm apnīk un prasās dažādību. Un kurš gan Latvijā ir tik bagāts, lai regulāri spētu apmierināt sievietes vēlmi pēc arvien citādākas dzīves

dziedataja  "Ir tikai trīs lietas, ko sieviete vēlas saņemt no vīrieša. Ja domā, ka tās ir dzīvoklis, mašīna un kažoks, tad maldies. Tās ir uzticība, pateicība un uzmanība." Un šis ir stāsts par normālām sievietēm, kuras spēj parūpēties par savu materiālo stāvokli pašas. Protams, ka ir arī tādas, par kurām runā Tu, bet - vai tad tā nav katra paša izvēle, ko piesaistīt savai dzīvei?

Syringa  Kā tur bija tas teiciens - sievietei vajag četrus zvērus - lapsu uz kakla, tīģeri gultā, jaguāru garāžā un ēzeli kurš par to visu maksā. Ja tā padomā, katrā jokā ir daļa patiesības, secinājumus jāizdara katram pašam ;)

bratka  Ja laulību vada nolūks, tad nē, ja sirdis savieno saprāts pieredzes iegūšanai, tad pietiks visa kas nepieciešams!

BlackPantera  Nu kā tad ka ilūzija. :)) Man savējais gultā, bet vēl divi rezervisti vienmēr skapī sēž ar lieliem naudasmaisiem -gadījumā, ja man nepietiks ar to vienu. :D

niks1955  tas bija kadreiz...sieviete bija kaut kas tirs gaiss cels...........musdienu sieviete-slura

pikantaa  "tas bija kadreiz...sieviete bija kaut kas tirs gaiss cels...........musdienu sieviete-slura"
Mjāāā... mūsdienu večuki galīgi nav tas pats, kas večuki manā bērnībā -tagad tie bieži vien ir plānprātīga katastrofa kā piem.šī citāta autors.... ;))

Syringa  Mūsdienās labākā vārguļu un nekur nespējīgu ņergu pārpalikušās pašapziņas drusku aizstāvība ir klaja rupjība un necieņa, tas tev niks1955

uusins  Ne no tikai materiālās labklājības un bagātības tas atkarīgs. Vīrieša uzmanība, attieksme, novērtēšana to nosaka. Runāju par Sievietēm, ne pērkamajām pabirām.
Ja cieni pats sevi, tātad proti cienīt arī citus. Un nav nekādu raižu, ka Sieviete būs kopā ar tevi

LaskovijMerzavec  Virs zemes nav taisnības, pār pasauli tik šļuras valda,
Paša kulaks ir vienīgais draugs....

/... Veindenbaums laikam.../

Nellda  vīrieši nemaz nenovērtē sievietes, kas ir uzticīgas. pat iedomāties nevarat, kādos kompleksos iedzītas daudzas sievietes, pat apsaukātas - kam viņa vispār vajadzīga....utt....
ja apģērbtu paši savu sievu, iedotu naudu kosmetologam,frizierim, kaut kur kopā aizietu, paši būtu pārsteigti, kāda sieviete ir blakus. tad nevajadzētu ar ragiem pie durvīm klauvēt

Araabs  Sievietei noteikti pietiek ar vienu vīrieti,tikai cik ilgi? Dažas to vienu maina ik dienu:))

gertrude  īsti nesaprotu, kāpēc ar apskaužamu regularitāti, vismaz reizi nedēļā, iepazīšanās portālā jācep tēma par kādas visas sievietes ir stervas un cik ļoti alkst pēc Tavas naudas. varbūt mēģini pieņemt, ka tā ir ,,balta patiesība´´ un atrod kādu citu hobiju. ja pareizi atceros, Dobeles pusē viens tantuks pin vīzes, piesakies kursos, ij rokas būs nodarbinātas, ij kāds labums atlēks.

Tessa  Laskovijs visu pateica, tb shi topsika butisko.
bet pa lielam, sievietem nauda butu otraja vieta. ne pirmaja un ne treshaja. pirmaja vieta ir tas sajutas, ko viirietis vinjaa izraisa. un tad tikai materialais. par tresho ir variacijas.
bet gara nabagiem ar tam sajutam ir ka ir. tapec pariet uzreiz pie naudas, kuras arii nav.
ij ko te lai saka? zhelums mekle galu.

miers2  jo smukāka sieviete, jo kaprīzāka un viņai ātrāk apniks tas, kas ir. Jābūt gatavam palaist viņu pa rokām. Ja nav pārāk izskatīga, tad tādai tik ātri neapniks ..bet tas ir kā koks ar diviem galiem - ja sieviete neizraisa sajūsmu, tad pirmajam apnīk vīrietim..visi piedzīvojumi parasti sākas no salīdzināšanas

Riiza  Pietiks! Tas atkarīgs no vīrieša un sievietes attieksmes vienam pret otru. Patīkama mijiedarbība var būt ilgtermiņā.

MrJones  Jautaajums vareetu buut par to, kaads esi Pats....Vai tev pietiktu ar taadu sievieti, kurai pietiek ar Vienu, vai vairaak velk uz to "pa kreisi shljuuceejas" tipu....,kuram varbuut ir savi bonusi, bet shii ieziime ari naak liidz.....?

Marija_Anna  Vienkārši apbrīnoju dažu postētāju negalu ar dzīvi kopumā.
Iznāk , ka sievietes tiek uztvertas kā vienšūnu organisms , kur vienīgā šūna ir domāta materiālo labumu , baudu un alkatības iemiesošanai. Tad nu ķidā šo savu problēmu no visām pusēm.
Nu taču pieej pie spoguļa un padomā, kāpēc tu iekrīti uz šīm vienšūnēm vai visās to redzi/gribi saredzēt?

miers2  marija-anna, -neviena sieviete netiek uztverta kā vienšūnu organisms - to pat skolā māca, ka jābūt vismaz divām šūnām, no kurām viena ir olšūna - kurš tad to nezina?

Marija_Anna  :)) , miers2 , tu gan esi viens gudrs cilvēks!

miers2  jā, zinu

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu