Vai tā ir ilūzija, ka sievietei pietiks ar vienu vīrieti?

..jo jebkurš - pat visgaršīgākais dzīvesveids,- reizēm apnīk un prasās dažādību. Un kurš gan Latvijā ir tik bagāts, lai regulāri spētu apmierināt sievietes vēlmi pēc arvien citādākas dzīves

niks1955  palasiet bibeli.........dievs sievieti radija no adama ribas..............

Neesmu_Alise  Nelaimīgas un negatīvi noskaņotas personas lielākā problēm ir viņš pats. Tur arī jārok. :)))

Sanntana  Protams, ka sievietei pietiek ar vienu vīrieti, ja vīrietis dalās un ir kopā ar ģimeni gan priekos gan bēdās. Pietiekama uzmanība, kopīgas rūpes, viens otru uzklausa un ir dialogs visā dzīvē, tad pat domās neienāk cits.

Deisa  Ilūzija ir visas sievietes mērīt pēc vienas mērauklas.

Chris1986  Vajag vienoties vispirms par terminiem. Kas tad ir īsti ir sieviete? Tak jau, ka reproduktīvajā vecumā. Tālāk jau dzimumam vairs nav lielas nozīmes. Vecs cilvēks un viss

Sanntana  Deisa un Chris1986 , paaudzies vēl mazliet tad varēs parunāties par šo tēmu.

av2  nav tik traki. Ja ir reaala miilestiba, beerni ntie, lloti iespaajams, ka pietiks ar vienu viirieti. It sevisski, ja tas viirietis ir gudrs, stabils, miillss, pelna labi utt.

Kristine_78  Man šādos jautājumos rodas pretjautājums, kapēc vīriešiem vajag tādas sievietes kuras viņi ir gatavi apdāvināt.šeit es vēlētos atrast kaut vienu atbildi kurā nebūs meli.

Nerons  pietiks dārgais, pietiks....
tā nav ilūzija...atslābsti

jurks  vienmuljo dziives ritumu uzjundiit vislabaak uzticeet profesionaaljiem- tikkai samaksaa un lieta dariita!! kam ar finanseem ir plaanaak, buus vien jaapiepuula sava izdoma un radoshaa fantaazija, bet ja starp abiem ir patiesas juutas, tad iedvesmu nevajadzees mekleet kaut kaadaas stimuleejoshajaas vielaas un izdariibaas, jo iedvesma pluudiis paari malaam taa, ka vareesi ar to veel arii citus iedvesmot!! bet nu, protams, shis scenaarijs ir rets gadiijums!!

Geisha  Ir vīrieši kuriem ir savs harēms, bet ir kam nav pat vienas sievietes. Sievietei pilnīgi pietiek ar vienu vīrieti. Vīrieti nevis bikšaini.

neko  "Un kurš gan Latvijā ir tik bagāts, lai regulāri spētu apmierināt sievietes vēlmi pēc arvien citādākas dzīves"
Nu vispār LV ir gana daudz sieviešu kas to visu pašas var nodrošināt. Tev būs jāvar tikai viens - varēt vismaz tik daudz cik viņa pati var.

_Biezaa_oome  I kur jums taadas vecenes rodas, kuras ir tik tizlas, ka jaauztur? Invaliides vai?

Jevpistinija  Es tikai nesaprotu - ja šeit vīriešu dzimuma personas regulāri bēdājas, ka merkantīlās sievietes no viņiem tikai naudu grib, ka nav naudas ko pa kafejnīcām staigāt, ka problēmas izmaksāt, dāvināt ziedus... Tad par ko vispār tēma? Kāds vēl garšīgs dzīvesveids, ja pats ar pliku dē? Protams, ka nepietiks. Ar plikdirsi nepietiks. Ja pietiks - muļķe, kas neko labāku neprot atrast.

werty  Ja sūdīgs sekss,tad nepietiks,protams,ja sieviete var to atļauties.Skatoties kāda sieviete.Un kur rakstīts ka labi ir viens,vai labi ir 100?Nav tāds labi,vai pareizi,tas ir tikai cilvēku izdomāts,lai taisītu sev problēmas.

Batons45  Taas kuras saka ka pietiek ar vienu viirieti..nu tie ir 99% stabili meli....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu