Vai oho ir laika izšķiešana, ja vēlas nopietnas un stabilas attiecības?

...No man interesējošās vīriešu vecuma grupas, sarakstoties un satiekoties, esmu sapratusi, ka pārsvarā šeit ir vīrieši, kuri meklē:
- "papliku" seksu - pastāvīgu vai gadījuma rakstura,
- mīļāko, lai gan pašam mājās ir sieva, bērni, ģimene;
- sievieti/draugu/mīļāko, kura varētu palīdzēt aizmirst bijušo sievieti (respektīvi vēlas "ielāpu"),
- sievieti kolekcijai (foršu, smuku, gudru, kuru pie pirmajām domstarpībām ar lielām cerībām un ātri nomainīt pret citu),
- vēlmju piepildījumu savām murgainajām seksuālajām fantāzijām,
- virtuālu un, manuprāt, bezjēdzīgu saraksti.

Varbūt veltīgi šeit tērēju savu laiku, ja vēlos nopietnas, stabilas un uz jūtām un interesēm balstītas attiecības? Kādam šeit ilgāk mītošajam ir kādi secinājumi vai ieteikumi?

(Ieteikums ielikt anketā bildi nelīdzēs, jo man ir šeit arī anketa, kurā ir bilde, bet tas dod tikai lielāku popularitāti, bet ne rezultātu!).

edmunds  labas nopietnas attieciibas izaug no labaam nenopietnaam (c)

vilks28  Man te šitās precētās irsējas patīk, kas te tautu dzīvot māca. Būtu labāk vīram zeķes mazgājušas un bērniem dibenus . Procentis viņas te rēķina.

gali_uudenii  OP ir tāds pats varžu dīkis kā šitais. Ar tādiem pašiem caukāietseksugribi piedāvājumiem.

jadore  OHO ir pilnīga laika izniekošana, bet reizēm gribas vnk atslābināt prātu, tam tas der.

Discreta  Tev pilnīga taisnība. Ja vien ir iespēja attiecībām jāmeklē reālā pasaulē, bet...tai pašā laikā nekad nesaki "nekad".

iedvesmotaja  Dzīvesbiedru šeit neatradu,bet iemācījos ļoti daudz un dažādas labas lietas.Teiksim:vistu marinēt,tomātus un melones audzēt,sukādes taisīt,dažādas salātu receptes un vēl daudz dažādu sakarīgu lietu.Ko kurš meklē,to laikam arī atrod,tikai biezai ādai gan te jābūt,ar švakiem nerviem var saiet ķīselī.

fargo  cik laika bija "iztērēts"?

savas oho "karjeras" laikā ir būts uz vairāk kā simts randiem. gadu laikā. bez rezultāta. "rezultāts" atnāca pats(-i) un negaidīts.

man liekas, ka vajag rakt. aizmest prom lāpstu un ļaut iemājot sevī bezcerībai labuma nedod vienalga. bet ar katru nodzīvoto gadu pretendentu liste sarūk. bus grūtāk un grūtāk. jo kāda cita atradīs un apslēptās mantas paliks arvien mazāk.

un vēl ir tā, ka cilvēki ir par daudz kritiski, nepamatoti(vai pamatoti, bet tas taču vienalga, jo rezultāts štruntīgs) pašpārliecināti. ko iesākt ar iedomīgu pūsli ar etiķi tuksnesī? ne padzerties, ne pēdejo pašpārliecinātību zaudējušo palmu aplaistīt. tā arī paliek sēdēt lepnā vientulībā sava pārākuma everestā. nu... lai. ja tā gribās.

salvis73  Veeleeties nopietnas attieciibas,nav tas pats kas,veeleeties veidot nopietnas attieciibas.
Jautaajumaa neatradu vaardus Tavaam veelmeem- ABPUSEEJI nopietnas,stabilas,ABPUSEEJAAM,juutaam,intereseem.

Monika1965  ...man viens cilvēks parādija vēstules, kuras viņam raksta šeit mītošās.....tā sauktās "dāmas".....nu piedodiet, tad es saprotu, ko te tik ilgi var darīt. Nu dāmas esat taču patiesas, vai nu jūsos kaut kas ir vai nu nav....tāda paša paplika seksa meklētājas )))))

M5M  Mana pieredze ir tieši tāda pati ar sievietēm iepazīšanās portālā Otrapuse.lv. Pavadot mēnesi, nevienu normālu sievieti nezidevās satikt. Tikai tādas, kas tur ir to pašu motīvu vadītas, kuras minējusi diskusijas autore.

Vaukskis  Ta tas ir ! Jaaiztiek ar to, kas te ir, lidzigi ka izlasa labakos augljus no kastes bodee vai Jums javersaas kaut kada laulibu agjentuura, kura var par naudu piemeklet nopietni ieguldijusos cilveku no aarzemeem ar realu bildi un ticamiem datiem. Skjiet, ka citos iepazisanas portalos Latvija (piem., otrapuse.lv, gribu.lv) ari ir vairak vai mazak izteikti 6 faktori, kas motive cilvekus tur uztureties.

av2  Internets vispaar ir..kaitiigs veseliibai. It sevisski taam daamam, kas visur ciitiigi bazuunee, ka negrib iepaziities, un tajaa passaa laikaa iestutee puspliku bildi profailaa :)) Nu, nu.....
Un, neee, oHo, ir pat lloti ok. Vajag tikai filtreet savas iepaziissanas, reaalaas satikssnaas, un, it sevisskki, bazaaru te, PA :P
Par visu ir jaatbild aatraak, vai veelaak .

neko  Kas var - dara , kas nevar vaino vietu lauku un cilvēkus.

merlo  Nedaudz izkopēju autores rakstīto un nedaudz pārveidoju , kā tas izskatās no vīrieša skata punkta OHO...No man interesējošās sieviešu vecuma grupas, sarakstoties un satiekoties, esmu sapratis, ka pārsvarā šeit ir sievietes, kuras meklē:
- "papliku" seksu - pastāvīgu vai gadījuma rakstura (nav daudz , bet ir),
- mīļāko, lai gan pašai mājās ir vīrs, bērni, ģimene( ļoti daudz anketas bez foto nāk no šīs kategorijas;
- vīrieti/draugu/mīļāko, kurš varētu palīdzēt aizmirst bijušo vīrieti (respektīvi vēlas "ielāpu"),
- vīrieti kolekcijai (foršu, smuku, gudru, kuru pie pirmajām domstarpībām ar lielām cerībām un ātri nomainīt pret citu),
- ielāpu savām materiālā rakstura problēmām ,
- virtuālu un, manuprāt, bezjēdzīgu saraksti,
- protams , lielākā daļa no sievietēm tic , ka meklē tikai un vienīgi nopietnas attiecības, bet iepazīstoties tuvāk, izlec ārā kāds no iepriekš nosauktajiem variantiem....

spaarnu_meitene  kas vispār mūsdienās ir "nopietnas attiecības" ?!

pie kam cilvēkiem, kam vairs nav pat 30 gadi, ir bērni utt. Kas tieši tiek saprasts šādā gadījumā ar nopietnām attiecībām?

Man ļoti patika te rakstītais - ka labas nenopietnas attiecības var novest pie labām nopietnām :) Ar kaut ko jau ir jāsāk un arī šeit, oho, ir sastopami brīnišķīgi vīrieši (goda vārds).

jurks  nav receptiites! taa pat kaa vinneet loterijaa, ar kreiso, vai labo roku njemt biljetiiti?? viss atduras pret laiku! gaidi un luudzies!! var arii aktiivi mekleet visos portaalos, katru vakaru kaadaa baaraa, un tt. un kad kaads uzrodas pienjemams, tad jaanotestee- kaads vinjsh ir gultaa?? un rezultaataa- process njem virsroku paar meerkji!! jauka laika pavadiishana!! kamdeelj sevi meerdeet kaut kaada tur iedomaataa ideaalaa meerkja labaa??

makinlijs72  "nopietni un stabili" tiek kaldināts ar "patīkami un jautri".lai vinnētu loterijā,ir jānopērk biļete.

Gunitaa  Skatoties cik Tev tā brīvā laika -ja nav pārāk daudz, tad iespējams, būs arī zemē nomests. Varbūt arī var paveikties atrast nopietnas att., bet ja Tev mazi bērni un ne viens vien, tad izredzes daudz mazākas, spriežot pēc tā, ka vīrieši par to ļoti interesējas, jo nevēlas uzņemties atbildību par svešiem bērniem (un tas pat ir saprotami).
Galvenais nesaceries par daudz, jo lielas iespējas nav te izvilkt pilno lozi, tajā pašā laikā nemet plinti krūmos. Vismaz pagaidām. :)

jurks  jaa! ir jaanjem rokaas makshkjere vai tiikls lai nokjertu "zelta zivtinju" un izprasiitu no vinjas to, kas tur peec scenaarija pienaakas!! bet rezultaataa, kaa jau peec scenaarija, naakas attapties skarbajaa realitaatee!! visam savs laiks! bija laiks kad daudz paarvietojos ar stopiem, un tuvojoties naktij mashiinu paliek aizvien mazaak, un arii ceriiba saruuk, bet tad padomaaju, ka nevajag jau daudz, tikkai vienu, kas apstaasies un aizvediis mani man vajadziigajaa virzienaa!! un to apzinoties, rodas ceriiba, ka ir katram cilveekam sava otra puse!! tikkai kaut kur telpaa un laikaa distanceeta!!

Kristine_78  Kafeinīcā iespējams iepazīt kādu 😉 , vai kino.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu