Vai oho ir laika izšķiešana, ja vēlas nopietnas un stabilas attiecības?

...No man interesējošās vīriešu vecuma grupas, sarakstoties un satiekoties, esmu sapratusi, ka pārsvarā šeit ir vīrieši, kuri meklē:
- "papliku" seksu - pastāvīgu vai gadījuma rakstura,
- mīļāko, lai gan pašam mājās ir sieva, bērni, ģimene;
- sievieti/draugu/mīļāko, kura varētu palīdzēt aizmirst bijušo sievieti (respektīvi vēlas "ielāpu"),
- sievieti kolekcijai (foršu, smuku, gudru, kuru pie pirmajām domstarpībām ar lielām cerībām un ātri nomainīt pret citu),
- vēlmju piepildījumu savām murgainajām seksuālajām fantāzijām,
- virtuālu un, manuprāt, bezjēdzīgu saraksti.

Varbūt veltīgi šeit tērēju savu laiku, ja vēlos nopietnas, stabilas un uz jūtām un interesēm balstītas attiecības? Kādam šeit ilgāk mītošajam ir kādi secinājumi vai ieteikumi?

(Ieteikums ielikt anketā bildi nelīdzēs, jo man ir šeit arī anketa, kurā ir bilde, bet tas dod tikai lielāku popularitāti, bet ne rezultātu!).

Monika1965  kā tad gribat iepazīties, vīrietis taču negaidīs divas stundas starp vēstulēm)))))

Rinkulis  Tikpat labi var teikt, ka dzīve ir laika izšķiešana, bet ja nav dzīves, tad kāda jēga no laika?

1) Jābūt adekvātai anketai - vulgarizēti runājot - tai jāpiesaista vēlamais kontingents, liekot nevēlamajam kontingentam iet garām, vai vismaz starp visiem jāpiesaista tas vēlamais.
Ko tas nozīmē? Tas nozīmē, to, ka vīrietis, kas domā par nopietnām attiecībām saprot, ka tvirts ķermenis nebūt nav tas svarīgākais, lai būtu komfortabla dzīve - tam, kas darās smadzenēs - ir daudz lielāka nozīme. Līdz ar to šādi vīrieši (vismaz kāda daļa noteikti) ies garām profiliem, kuros ir bildes, kas tā teikt grib paņemt vīrieša galviņu nevis galvu (tās pašas pārspīlēti izceltās krūtis, tīkliņzeķes ar rēgojošām maliņām utt utt).
2) Ja raksta profils bez bildes, bet saturs ir sakarīgs, tad nevajag kačāt pravas vai justies, ka uzplijas kārtējais seksot tīkotājs, jo tas var būt maģiskais 1%. Lai izvērstu saraksti, bilde nav vajadzīga, bet pēc tam iepazīties dzīvajā un aiziet uz vienu randiņu jau nu var - tas taču pieder pie dzīves. Ja sarakste ievelkās, to var just - var dot mājienus, vai attiecīgi saprast, ka nekas nebūs. Ņēmējs-ņems, Runātājs-runās. Jākoncentrējas uz pozitīvā atrašanu nevis jābesās par neveiksmēm. Bieži ir gadījies, ka sievietes ir noraidošas, nicinošas utt, kad uzraksta normālu vēstuli - vai tā ir tik dziļa vilšanās vai pārāk augstas prasības - droši vien kā kuru reizi, bet tas neļauj pavirzīties uz priekšu. Vīriešim ir daudz vieglāk - viņi var rakstīt nākamajai un nākamajai, līdz sagaidīs adekvātu atbildi, uz kā pamat tad tibināt un virzīt nopietnās attiecības. Tur arī paliek tas 1%.
3) Pārāk skrupulozā izvērtēšana - amati, izglītība utt. Bieži vien augstākās izglītības ieguvējs ir daudz nepatīkamāks sadzīvē, kā sava aroda meistars, kurš bieži vien var nopelnīt arī daudz labāk kā "pārizglītotie". Nedodot iespēju - nekas nesanāk. Respektīvi viltus iedomātās vērtības ir traucēklis - tas ir prāta radīts būris.
4) Izmi

Rinkulis  4) Izmisušas sievietes notikumus interpretē sašķobīti, kas izsauc neirotiskas reakcijas, kas mēdz atbaidīt arī pilnībā adekvātus un atbildīgus partnerus. Tas no sērijas, kāpēc itkā labi sākušās attiecības pajūk (ne vienmēr, bet kā specpiemērs). Izmisusi sieviete grib lai notikumi virzās ātri, lai viņu bezmaz vai prec pēc 3 mēnešiem, kas arī rada dīvainu uzvedību. Jākontrolē sevi. Kā teica - nenopietnas attiecības - otra iepazīšana ir pamats nopietnām. Bieži vien gribot kaut ko sasteigt, tas tiek sabojāts. Protams, atkarīgs no iesaistīto personu vecuma, bet tik un tā punkts pie kā vērts piedomāt.
5) Dzīvē sievietēm ir savādākas priekšrocības. Pietiek tik sastapties acu skatiem, tiem uzkavēties veinam pie otra, parādīties smaidam. Gribētājs un rīcības cilvēks - pienāks un uzrunās. Kas no tā visa sanāks - tas jau ir cits jautājums.

Hiranja  to mellene_x : Zini? Es arī skaitos monogāms. Kopš šeit atradu īsto sievieti, neviens pat nenojauš, ka skatos pa kreisi. Visi mani tuvākie paziņas ar laiku izrādās arī ir laiduši pa kreisi, bet to nevar parasti tā viegli uzzināt.

uusins  Ja vēlies nopietnas un stabilas attiecības, tad jā - šeit tādas neatrast. Nu, varbūt kāds 1 % varētu atbilst Tavām prasībām. Neņem ļaunā :)
Bet to, ka šeit ir vienkārši tukša laika izšķiešana, es neteiktu vis

HOUSE  Sakarīgu, brīvu veču ir ļoti maz, tāpat kā sakarīgu sieviešu, tā kā izredzes minimālas, tā nav hipotēze, bet definīcija...punkts! Hinduisti pēc bērnu izaudzināšanas iekļūst nākošajā dzīves posmā, kas ir sagatavošanās nāvei!:))

Deisa  Īsi un kodolīgi - ar vīru savu iepazinos šeit un ir satikti arī citi sakarīgi vīrieši no šī portāla. Taču jāpiebilst - neatrados šeit, lai iepazītos, bet gan vienkārši biju, izmantojot to, ko varēju iegūt te esot. Un turpinu izmantot. :)

Monika1965  Nopietnas, stabilas attiecības nemeklējiet netā, tur tās nav....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu