Vai Jūs nomoka kādi kompleksi?

Vai Jūs nomoka kādi kompleksi,kas varētu traucēt veidot jaunas attiecības?Mani pašu nomoka liekais svars un tāpēc neliekos sev īpaši labā formā kā gribētos.Vai Jūs nomoka kādas šaubas par savu ārieni?Vai arī domājat,ka esat neatvairāmi ar visiem defektiem,un tie pat ir efekti?:D

Anxunamuna  ja Tev nepatīk savs izskats , tad maini to .... izmaini sevi uz patīkamo pusi , jo jaunība ātri paiet , un nav vērts kreņķi pielīmēt pie savas treknās miesas , ja to var mainīt . Sāc jau ar rītdienu . Lai TEV veicās !

_Krasula_  Ikdienā it kā īpaši nēe. Bet, ja kāds man uzraksta un anketā ir minētas vēlamās īpašības, tad nereti man šķiet, ka neviena no tām man nepiemīt. Bet varbūt es nekļūdos.

uusins  Vairs ne. Iemācījos no tiek atbrīvoties :)

bratka  ... kad atbrīvosi savus stresus, pazudīs kompleksi un sāksi zaudēt svaru!

pikantaa  Vispār jau autors tēmā jautāja par kompleksiem un uzdeva vēl pāris jautājumus, NEVIS lūdza viņam dot pamācības, ko darīt ar savu lieko svaru... !

spaarnu_meitene  dīvaini, ar katru nodzīvoto gadu - arvien mazāk paliek kompleksu, lai gan no malas skatoties, laikam vajadzētu būt pat vairāk.

nē, nesatrauc mani ne celulīts, ne strijas, nedzen kompleksos nebūt ne ideālā figūra utt.

nē, kompleksu laikam nav. arī par kaut kādām savām neprasmēm ne, acīmredzot nevajag mācet to, ko nemāku, ja kaut kas nepieciešams - iemācos.

edding  nu ko Tu! Mums un kompleksi? Mēs taču esam best ofze best. Pašpietiekami, gudri, skaisti. Vārdu sakot elite.

Vanesa15  Nav kompleksi. Man ir labi gēni. Un galu galā, neesmu 100 dolāru zīme lai visiem patiktu.

Nerons  Esmu bez defektiem! Un kompleksi nemoka!

Extra_Virgin  Nekādi trenniņi nelīdzēs, ja nemaina attieksmi pret sevi mīļoto un attiecīgi ēšanas paradumus.
..kas varētu traucēt, nepiemīt. Man ir citas labas īpašības.. :)

slieksnis  nav kompleksu, vienkarshi tagad nav laika veidot attieciibas, kad visu sadariis, tad jaa, savaadaak dziive kapitaali apstaasies a jaizdara tik daudz, ka mati gaisa celjas :)

likky666  Šad tad vēl nomoka, bet es ar tiem cīnos.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu