Viss slikti :(

Reiz pa ilgiem laikiem iegriezos šajā, kādreiz tik populārajā Bēdu Ielejā un nospiedu "Iepazīties / sievietes".
Un ko es ieraudzīju ??
Vienas vienīgas šausmas !!!
Tās kandidātes, kas uzrādījās meklētājā bija vai nu smagākas par mani, vai šausmīgas kā mana dzīve, vai arī bija jau šeit redzētas pirs 15 gadiem.
Interesi izraisīja kādas 2-3 anketas, uz kurām noklikšķinot secināju, ka to īpašnieces varētu kalpot ja nu vienīgi par uzskates līdzekli Stradiņa universitātes psihiatrijas kursa studentiem. Tik daudz kompleksu diez vai bija pat Pavlova sunim :(
Nostaļģiski atcerējos, kā šeit gāja pirms 10-15 gadiem ... meitenes bija skaistas, saulīte spoža ... visi ar visiem bija pārgulējuši vismaz vienu reizi ... :)
A tagad ???
Neredzu pat nevienu, ar ko gribēto pārgulēt :(

_pamparam_  njā, kādreiz zāle bija zaļāka un debesis zilākas...

av2  nav tik traki. Kaadas 5 ir tiiri taa neko te . Nu no...runaataajaam PA.
A taa, paareejaas kaadas pparis gadus neesmu peetiijis ...."no paarguleessans viedoklla" :)
Kautkur jau ir taisniiba. Pirmsaakumos ....aatraak "katlinns te vaacinnu" vareeja atrast. Ja bija veeleessanas,un iespeejas realizeet.
Ssodien iespejas ir veel 7x lielaakas, jo Internets ir izaudzis. Viens ggiimja books ko ir nosmeelis.
Un arii cilveeki ir palikussi...izveeliigaaki. Taa teikt, ja nebuus ideaali taads/taada , kaadu veelos, ir tak vel striipaa "569 kandidaati"....Un rezuultaataa tiek palaistas garaam iespeejas. Un tas ir abpuseeji.

jurks  vecums nenaak viens!! bet nemet plinti kruumos!! dziives jeega neaprobezhojas tikkai ar oho!! var buut pienaacis laiks paskatiities uz visu apkaart notiekosho no gariigaas pusiites!! visam savs laiks!! neesam jau vairs 20 gadnieki!! tikkai domaashana veel aizkjeerusies aiz kaut ko...kas nu kuram tas ir!!

Vanesa15  Vecīt, laiks iet uz priekšu un tās smukās, piemēram 25 gadīgās 10 gadus atpakaļ, jau sen ir pie sāniem kādam. Tikai tu esi apstājies laikā un ieciklējies uz tiem 25 gadiem, bet nemani, ka pats paliec par vecu kraķi un pašam tie gadiņi iet.
Un vēl, ko tu vēl šeit dari??? Ja jau tik kruts, kā sevi te pozicionē, kur tad ir tas milzīgais pieprasijums pēc tevis un sapņu sieviete ar riņķi pirkstā?

kaco1966  Man pietika ar pusotru mēnesi lai saprastu, ka drīzāk elle aizsals, nekā šeit atradīšu sev otru pusīti, vienīgais ko šeit var ir samērā inreresanti laiku pavadīt (oho reģistrējos jūnija sākumā) kurai augstākā izglītība, kurai maģistrs, tādām es ar savu profenes izglītību nafig neesmu vajadzīgs, bet tām kurām vidējā izglītība vai nu pašas nezin ko grib, vai nu ambīcijas un prasības tādas ka maz neliekas, vai arī anketa ir drīzāk šausmu filma (kaut tūlīt piespēlē Stīvenam Spilbergam) par dažas labas prāta un saprāta spējām nemaz nerunājot, sievieti ar kuru jau labu laiku tiekos atradu citur, kur neteikšu, negribu lai tur sabāztos visādu muļķu utml. armija un cilvēkiem kuri nopietni grib iepazīties katastrofāli samazinātos iespēja uz to. Nezinu kā šeit gāja pirms 15 gadiem, toreiz biju precējies, ģimene izjuka pērn, pēc vairāk nekā 20 gadu kopdzīves.

Jason  Vecums nenāk viens, autor! ;)

Geisha  Kā man patīk šo veco kraķu ambīcijas! Unikāli. Vienam tādam "Dārgumiņam" pāri 60 gadiņiem - paurī ir iesēdusies domā, ka redz viņš savā vecuma grupa ir rets dārgums, jo uz vienu vīrieti esot 6 sievietes. Var padomāt, ka šīs 6 sievietes to tik vien dara, kā siekalas tecina pēc vīrišķa. Nu nav tak tā. Nav. Ne jau katrai tas vecais hlams mājā vajadzīgs. Kāds vairs seksis? Labākā gadījuma 2 min. prieka un pļurkt uz nedēļu. Alga smieklīga, penzija vēl smieklīgāka. Rociņas trīc, kājeles dreb, veselība nodzerta, nopīpēta, bet ambīcijas ui, ui. Nu kam tu tāds ar ķērpi apaudzis meža vecis vajadzīgs?

zalace  Viens autors varētu padomāt balts un pūkains-bez kompleksiem un liekā svara!Tad nu gan Tev ir paveicies....!Tik tiešām var redzēt ka sievietes tevi ir apbižojušas, tikai bez sievietēm tik un tā neiztikt vai ne?

verso  :))) Mav, Tavējā vēl nav piedzimusi, bišku naudiņa jāpiekrāj un varēsi dabūt jaunu, skaistu, pat diplomu varēsi šai nopirkt, lai var pareizi atbildēt uz visiem Taviem jautājumiem :)))

Rouzita  Ja "visas sliktas", tad vairāk kā skaidrs, ka vaina jāmeklē pašam sevī. Netīrā traukā nevar būt tīrs ūdens.

spaarnu_meitene  izsaku visdziļāko līdzjūtību no visas sirds. Tā patiešām ir sāpe, kas nav mērojama ar citām.

magone4  varbūt Tev vienkārši vairs negribās? dzīvē ir daudz skaistu lietu,ko darīt,dažādi hobiji - ceļošana,medības,makšķerēšana,grāmatas.
nevajag uztraukties, ja šeit sievietes nav Tavā gaumē,atstāj viņas citiem. šis nav vienīgais portāls,kur ar kādu iepazīties

Jevpistinija  Ieteikums "vīrietim labākajos gados", kurš zina, kas vajadzīgs sievietei - СЛЕПИ СНЕЖНУЮ БАБУ! Будет точно такая, какую хочешь! Un arī varēsi pielietot prasmes, ka zini visu, kas sievietei vajadzīgs.

engeliteS  Nabaga Mavs, tik žēl sametās, ka pilnīgi asaru nobirdināju :D Sametamies visi un pasūtam viņam līgavu no Taizemes!

eloiza  Ir..ir...slikti pa visam. Īpaši Tev un bumbastikam.
Sazvanās un aiziet uz kād´ krog´ . Divi brāļi Ilmāri,va zin!!!
Un zin kā,zivs pūstot no galvas......iespējams,jāpaskatās uz sevi kas un kā,un kapēc tā.

psychobitch  būt pašā virsotnē ir vientuļi.. mīlestība ir vishumānākais veids kā disciplinēt cilvēku, it sevišķi tādu kā tu, meklē mīlestību, ne kārtējo izklaidi...

psychobitch  nē nu vispār āpāc, paskatoties laiku, kad tēma ir radusies un apspriests, cik viss ir slikti, vīrietim savos labākajos gados bija jādrebina kāda no vectantēm gultā, ne jāpostē gaudu dziesmas uz mēness... vai tad nemaz nav žēl izniekotā laika pa tukšo?

Nerons  MAV...sāpe reāla:):):)
Labi, ka tev vismaz kā bumbastikam neradās bezgalīgie jautājumi par dzīves jēgu:):):):):

niks1955  tev vienkarsi naudas zel......palasi interneta ,ka sievietes izvelas maligins ,arturs irbe...................

pikantaa  "Nabaga Mavs, tik žēl sametās, ka pilnīgi asaru nobirdināju :D Sametamies visi un pasūtam viņam līgavu no Taizemes!" )c)
Labāk sametisimies viņam vaiņagam, kad šis galus atdos aiz lielajiem sirdsēstiem, kas turpinās nu jau labu laiciņu... :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu