Viss slikti :(

Reiz pa ilgiem laikiem iegriezos šajā, kādreiz tik populārajā Bēdu Ielejā un nospiedu "Iepazīties / sievietes".
Un ko es ieraudzīju ??
Vienas vienīgas šausmas !!!
Tās kandidātes, kas uzrādījās meklētājā bija vai nu smagākas par mani, vai šausmīgas kā mana dzīve, vai arī bija jau šeit redzētas pirs 15 gadiem.
Interesi izraisīja kādas 2-3 anketas, uz kurām noklikšķinot secināju, ka to īpašnieces varētu kalpot ja nu vienīgi par uzskates līdzekli Stradiņa universitātes psihiatrijas kursa studentiem. Tik daudz kompleksu diez vai bija pat Pavlova sunim :(
Nostaļģiski atcerējos, kā šeit gāja pirms 10-15 gadiem ... meitenes bija skaistas, saulīte spoža ... visi ar visiem bija pārgulējuši vismaz vienu reizi ... :)
A tagad ???
Neredzu pat nevienu, ar ko gribēto pārgulēt :(

111zaagis111  Kaut kā nesapratu tekst par " Tik daudz kompleksu diez vai bija pat Pavlova sunim :( Kādi bija tie kompleksi sunītim ?

LaskovijMerzavec  Piekrītu Mavam!!!

Tie vecie kraķi ar savām ambīcijām ir aizbiedejuši visas certamās skudras. Ja arī kāda reģistrējas, tad pēc pāris dienām mūk projām.

lady_super  Laskovij, gadījumā jūs paši neesat tie vecie kraķi, kas aizbiedējuši jaunās? Vai arī esat jauni kraķi savos 45+ ?? :D

bumpastiks  Autor,vai tad nu ir tik traki?Ja Tu vērtē tikai svaru un vecumu un neko vairāk,tad jau kā nu ir tā nu ir.Paskaties dziļāk,varbūt tai apaļīgajai tantei ir skaista dvēsele.Un vai tad nu pats esi tik jauns un smuks,ka vari atļauties būt tik izvēlīgs?Netiecies pēc tā ko nevari sasniegt,to es domāju par jaunām meitenēm,kas Tev par meitām varētu derēt.Viņas jau tāpat skatās uz Tevi ar nepatiku,kā Tu uz sava vecuma apaļīgajām sievietēm un arī laikam negrib ar Tevi pat pārgulēt,ja nu tikai par naudu un aiz žēluma.Vai Tev to vajag?

LaskovijMerzavec  Lady_super ... esmu Super Vecs Kraķis :)

eksim_braalis  Mavs šito sāpi jau pirms kāda mēneša izkliedza. I kas pa šo laiku noticis... Mavs ir kļuvis par mēnesi vecāks, visiem pārējiem dzīvē viss buNbās. Turies vecīt, tālāk tev būs vēl grūtāk;)

ledusskapis  PA sadala pamazaam atdzziivojaas)))))

IzlozeLOZE  uzmanības dePicītu esi mazliet pamiekšķējis? Tad- uz tikšanos atkal citā pillmēnesī!

Nellda  Mavs:Varētu jau protams ar kādu vectanti pārgulēt tīri aiz žēlsirdības, tikai baidos, ka pēc tam būs smaga psihoseksuālā trauma :(

Neesi tik psihoemocionāls,tuvojās ziemassvētki,žēlsirdības laiks. pārguli ar mani,nu tā, aiz žēlsirdības. ja vari,protams...

edding  Piekāp vēl pēc 15 gadiem, varbūt tad kas prātīgs gadīsies.

labapa  Sameklēju jautājumu, , Tiem kas nemanija ( A TAGADD??? )
Gribētu TEV oponēt, Skaistums nav mainījies un saule ar mazāk nespīd. Ir šeit skaistas meitenes un jautrības ar noteikti netrūkst.
Bet noteikti vairs nav šeit Tavas virtuālās kompānijas, kuri ir pārgulējuši katrs ar katru pa vienai reizei.

riks086  Vienā no ziņu portāliem izlasīju, ka šodien esot Vispasaules seksa diena. Tāpēc, veco zēn, saņemies, neapkauno OHO veterānus un sarunā šovakar vienu kārtīgu coitus´u! Un, dāmas, ja Mavs šodien kādai no jums izsaka priekšlikumu, jūs taču vismaz Vispasaules seksa dienā viņam neatteiksiet, vai ne? Vismaz šodien būsim seksuāli saprotoši, iejūtigi, jauki un toleranti viens pret otru! :))))))

psychobitch  es turēšu īkšķi par Mavu!:D Lai viņam beidzot uzsmaida Fortuna un Amors lai izdara savu darbu godam, nešaujot garām!

Chris1986  Man varētu skabargas dzīt zem nagiem - es vienalga nevarētu ar pēcmenopauzes vecmāmiņu pārgulet - fui, fui, fui!

ne_meklejumos  Varētu mani uz sārta dedzināt, es vienalga nevarētu
ar vectētiņiem gultā likties, vienas vienīgas šausmas - fui, fui, fui.
Tikai ar VĪRIEŠIEM vīrieša gados, ar tiem prieks ko uzsākt, māk apieties ar sievieti sievietes gados, ciena un saprot, ka noveco abi dzimumi.

Meloni  Jā, Mavam neiet ne šai vietā, ne OP! Viss ir slikti! ;) Maviņ, okeāna dzelmē tik labi pie haizivīm,vai ne?

Nate  Wow, kā Vecā Piepe parādās, tā plusiņi birst kā no pārpilnības raga. Gribētos redzēt to, kuram viņas domas šķiet tik izcili pārākas par citu.
Es Mavam piekrītu. Arī neko prātīgu nevaru atrast. Tie, kurus gribētu, mani negrib, tos, kuri mani grib, es negribu. Secinu, ka vecums pienācis nemanot. Nav vairs kā jaunībā.

Labdiene  Mav noņem to veco bildi no profila. Es tevi nesen redzēju, izskaties stipri sliktāk kā šajos foto, resns, vecs, pabalējis, depresīvs onkulītis no Bolderājas. Turklāt vēl tik agresīvs, runā, ka burkšķēt tie onkulīši sākot tad, kad nestāv viņiem vairs. Un ko tu piesienies tām tantēm, ja jau gribi tos 18-32 gadus, tad tādus parametrus arī ieraksti meklētājā un nelien tantīšu anketās.
Viņš goda vārds ir resns!!! Es redzēju!

nagaine  Mavs ir iedomīgs pūslis,skaties ka nesprāgsti un nesāc smirdēt

Aranija  Nezinu, kā esi meklējis, bet man ieliekot meklētājā Vecums 18-26, svars no 45-55, piedāvāja Meklēšanas rezultāti (286).Ja no 3 simtiem neko nevar atrast, tad tas ir neticami.
Arī ar svaru līdz 50 kg piedāvā 80 gb. ar foto. Bez foto gan jau vēl vairāk būtu.
Saceri 1 glītu vēstulīti, pievieno savas bildes, svaigas, no dažādiem rakursiem (locekļa nav obligāti, bet par skādi nebūs) un ar copy/paste palīdzību izsūti visām. Žēl protams, ka te kā Draugos nevar ieķeksēt kaut 100 un visiem vienā rāvienā nosūtīt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu