Vai OHO PA sadaļa ir Jūsu dzīves svarīga sastāvdaļa?

Esmu te nesen un man ļoti patīk OHO PA sadaļa.Patīk rakstīt tēmas,lasīt un rakstīt viedokļus.Varbūt ko vērtīgu sev aizgūt un vispār aprunāties par dzīvi,kā katrs uz to skatās.Esmu pieradis pie šīs sadaļas.Vai Jūs arī esat pie OHO PA sadaļas pieradušī?Kas Jūs motivē lasīt tēmas un rakstīt viedokļus?Vai viedokļus rakstāt no sirds,lai sniegtu padomu,atbalstu?Vai arī tāpat vien aiz neko darīt,vai pat kādu nolamāt?

langstinsh  Latviešu Tauta strādā no10iem līdz kā nekauība pietiek...

selnija_  Svarīga nē, bet ierasta gan. Prioritātes protams ir citas, bet no OHO šķirties nemaz netaisos, akmēr vien pastāv internets un man ir dators.

inaralaima  Viena no daudzām nesvarīgām....

riks086  Kādreiz bija pat interesanti.... tagad tā - palasīt var, uzrakstīt arī kaut ko, bet bez sevišķa entuziasma. Bez tam, ja agrāk, piemēram, "dzimumkariņi" bija starp, var teikt, ieinteresētajām pusēm, tad beidzamo mēnešu laikā te saradies tāds bariņš agresīvu personu, kurām portālā faktiski neko nevajag, bet galvenais - "piekakāt" diskusiju. Un izskatās, ka moderi arī guļ - par tādiem komentāriem agrāk zibenīgi izbanoja uz 20-45 dienām... bet šīm nez kāpēc ļauj. Pirms pāris gadiem viens tāds uzlidojums dažu mēnešu garumā jau bija, tad meičas balansēja pat uz Krimināllikuma robežas - reiz pat vienam komentētājam tika piesolīti stipri čaļi ar beisbola nūjām vai kaut kas uz to pusi....

gertrude  arī iestājas LM klubā.
ko gan citu darīt vecām, vientuļām lauku kundzītēm garajos ziemas vakaros:)

juicy  Izklaide. Un tikai.

Mavs  Riks - nu jāņem vērā, ka publikas līmenis ir krities gan kvanitatīvi, gan kvalitatīvi. Ja jau sāks banot laukā "visuzinuvisumākutiknekānav-vectantes", tad kas te paliks ?? Moderatori paši ar sevi sarunāsies ?
Tāpat, kā ceturtā daļa cilvēku ir aizbēguši no šīs valsts, tā arī vismaz tikpat ir pametuši OHO :)

Luusila  Sen nebiju tik labi izsmējusies, kā pie LaskovijMerzavec viedokļa 10:42
...Ja oho sadaļa PA man šķistu tik aumež svarīga, tad te vien dzīvotos, bet tā- nu ienāku, kad viss mājās apdarīts un garlaicība māc...

riks086- ja jau "šiem" ļauj neierobežoti piegānīt pasauli, tad kāpēc lai "šīm" neļautu...

Chris1986  Tantes te šausmīgi vienādi domā un raksta - kā tādi japāņi. ja neskatās nikus, tad nevar atšķirt vienu no otras

Geisha  Šeit riktīgi reāla vārīšanās notiek. Brīžiem liekas, ka daži pat naktīs neguļ. Bet dzīvē vienalga ir jau arī citi darbi, izklaides, hobiji arī bez PA.

Vai suns var dzīvot bez blusām? Var, bet garlaicīgi, jo nav ar ko pakasīties.
Vai blusa var dzīvot bez suņa? Var, bet nav kam iekost.

Tā arī šeit - viens otram iekožam, lai būtu iemesls pakasīties.

riks086  -> Mavs 12:15
Šoreiz manā komentārā bija runa ne tikdaudz par, kā Tu saki, vectantēm (viņām tas ir piedodami), bet gan par jaunpienākušo kontingentu...

edding  Laskovijam taisnība. Katrs te sevi uzskata par īstu un par messiju, visi pārējie troļļi, muļķi, idioti utt.Kaitina. Nu kur vēl tā var, tikai OHO :)
Ja godīgi, tad OHO un PA ir vientuļo ļaužu klubiņš. Daži gan negrib to atzīt, daži vienkārši neaptver, ka patiesībā ir vientuļi. Esmu vairākiem nevientuļajiem pajautājusi par šādu saitu, vai nu vispār nezina, vai pasaka, ka ir 100 x interesantākas iespējas gan izklaidei, gan laika nosišanai, kaut vai lasot grāmatas internetā. Man nekas cits neatliek, kā skumji piekrist.

fargo  nē. nekam nederīga ūdens ir par daudz.

redzu, 5-6 jaunas tēmas. pietiek izlasīt piecus vārdus, pirmo teikumu, pat neatverot un var taisīt oho ciet. arī labi ieraksti DG ir retums. ūdens. bezjēdzīgs, nevienam nevajadzīgs bazars ne par ko. vismaz no mana skatpunkta.

pasākums, diemžēl, ir "iesērējis".

JurisK  Laba vieta, gan var šo to uzzināt, gan kādu pakaitināt vai paāzēt. Kontingents samērā nemainīgs un pazīstams, sava veida klubiņš. Pie viena atsijā pārlieku emocionālus, naivos. Bez humora izjūtas šeit neizdzīvot ij 3 dienu!

Chris1986  Tas, ka tēmas atkārtojas, tipa, "veca dziesma jaunās skaņās", tas ir tikai dabiski. Ne jau velti izpētīts, ka literatūrā un kino ir tikai 13 bāzes tēmas. Un tad nu tās tiek apspēlētas neskaitāmās modifikācijās. Neko jaunu nav iespējams izdomāt

Skarlete  Sapratu... Bet ja ir pazīstami forši piecdesmitgadnieki, tad šitie chrisveidīgie māvēji nav pat "dzimumkariņa" vērti!:))

Anxunamuna  Pievienojos Gunitai un Jadore .... Brīvam brītiņam labi noder .

neiet  Nav ne vainas te palasīties. Bet dažreiz situācija izskatās kā pie kādas piecstāvenes, sēž 6-7 babenītes, kā paiet kāds garām, uzreiz metas aprunāt. Ar to vēl nepietiek, vajag kauliņus paskrubināt dienasgrāmatā vai interešu grupā.Ieradumam liels spēks, ko padarīsi.

AivarsN  Ja nu tā ir dzīvē sagadījies,ka dzīvoju un strādāju viens pats,tad kur vēl labāk kā PA klačiņu uzsist un ko jaunu uzzināt. Arī strīdēšanās pieder pie lietas.

Kristine_78  Es teiktu tā, oho ir forša publika kura liek domāt un rīkoties, tapēc cenšos šeit nākt retāk, lai neveidotos atkarība

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu