Vai OHO PA sadaļa ir Jūsu dzīves svarīga sastāvdaļa?

Esmu te nesen un man ļoti patīk OHO PA sadaļa.Patīk rakstīt tēmas,lasīt un rakstīt viedokļus.Varbūt ko vērtīgu sev aizgūt un vispār aprunāties par dzīvi,kā katrs uz to skatās.Esmu pieradis pie šīs sadaļas.Vai Jūs arī esat pie OHO PA sadaļas pieradušī?Kas Jūs motivē lasīt tēmas un rakstīt viedokļus?Vai viedokļus rakstāt no sirds,lai sniegtu padomu,atbalstu?Vai arī tāpat vien aiz neko darīt,vai pat kādu nolamāt?

Dinerisa  Es tā sasmējos par Mavu. Nu riktīgi smieklīgs tipiņš. Man kā jauniņajai vectantei interesanti palūkoties uz tādu kompleksu māktu vīrieti.Vīrietis, bet žults vairāk kā 3 vectantēm kopā. Laikam kādreiz pamatīgi atrāvies no kādas vecākas sievietes.
Es te ielienu tikai tad kad uznāk dusma uz vīru. Nav te nekāda dzīve un nekāda sastāvdaļa.

HOUSE  Autora k-gs., man ļoti gribētos ticēt, ka visa sabiedrība nav analogs oho kontingents, ka kaut kur tomēr IR, līdzīgi kā tēze par to, ka pastāv dzīvība visumā. Ja Tu no PīīīīĀr grasies ko ņemt vērā, tad man Tevis ļoti žēl. Ja vien Tu zinātu kā esmu par sevi un situāciju kopā smējies, kad no kādas oho dīvas saņem pārstulbu pārākajā Hyper pakāpē vēstuli, smagi nopūties un domājis- Nu, ko? Ko lai vispār atbild? Gada laikā, uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmas sakarīgas sarakstes. Viena Fantastiska un pārējos pirktus droši varētu amputēt. Atvainojiet, man trūkst ilūziju par šo visu...

kuks10  teikšu vienkārši kā viņš ir..piselīgākās jau aizmukušas uz ārzemēm ,palikušas kurām viss ir kārtībā +ar lielo ego..veči kā vienmēr dreifē pret vētrām,sniegiem un uguns lavīnām..nekas nav mainījies,pasaule vēl ir dzīva..)))

likky666  Tikai PA dēļ šeit arī reģistrējos. Šad tad interesanti uzmest aci tam, kas šobrīd tautā aktuāls, bet vai tā ir mana dzīves svarīga sastāvdaļa? Nē. Noteikti nav.

VAZ07  Dazreis izteresantas temas ,bet patiesu komentaru no pieredzes gan pamaz , parsvara pieteloti vai no teorijas panemti ka butu pareizak!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu