Attiecības,kad ikdienā nedzīvo kopā.

Kā skataties uz tādu attiecību veidu.Kad ir attiecības,bet ikdienā katrs dzīvo savā dzīvesvietā.Satiekas,lai interesanti pavadītu laiku,piemēram teātris,kino,ceļojumi,sekss utt,bet darba dienas un pa lielam sadzīve katram sava.

Gripa  Ļoti patīk šāds attiecību modelis un pieturos pie tā ar nagiem cik vien ilgi tā varēs.

ko_nu_vairs  Šādas attiecības parasti beidzas ar to, ka vīrietis atrod citu.
Kādu laiku atpakaļ bija te viena dāmīte, kura dikti slavēja "savu cilvēku" Bet viss pačibēja, jo šamais citu atrada.
Protams, kādam laiciņam šāds variants nav slikts. Labāk taču kā vispār vienai.

BlackPantera  >ko_nu_vairs
Kādā sakarā virietim būtu jāatrod cita, ja tādas attiecības parasti izvēlas ABI cilvēki, nevis viens, tātad abiem patīk šādas attiecības! Un ja cilvēki ikdienā dzīvo kopā, tad negadās, ka kāds atrod citu, ne?
Jā....ko nu vairs - niks atbilstošs spriešanas spējām...

eva_  "Kādu laiku atpakaļ bija te viena dāmīte, kura dikti slavēja "savu cilvēku" Bet viss pačibēja, jo šamais citu atrada." (c)
un tāpēc tiek izdarīts secinājums: "Šādas attiecības PARASTI beidzas ar to, ka vīrietis atrod citu". (c)
Lūk, paraugs aplamam vispārinājumam uz atsevišķu faktu pamata. Tāpēc gribot, negribot, jāpiekrīt BlackPanterai par komentētājas spriešanas spējām.

euromens  labs modelis, var vienlaicīgi potēt kādus 5 un vairāk babuļus

bumpastiks  Meitenes,nu reku Jums euromens viedoklis:D Malacis eiromen,tieši tā,kad grib potēt 5 un vairāk babuļus.Ideāls modelis.To pašu var teikt par babuļiem,ka var pieturēt vairākus potētājus.Un visi laimīgi un attiecibas stabilas.Katra stabili dabū savu poti savā stabili noteiktā laikā.:D

Gunitaa  bumpastik, tu sajūsminies par 1 jefiņu ar zemu intelektu, kurs te piesienas visām un labprāt drāztu visu, kas kustas un kas nekustas, da kaut vai caurumu sienā, jo realitātē netiek viņš ne tikai pie 5, bet pat pie vienas! :DDD

Vanesa15  Tās jau nav attiecības, bet gan tāds uzšāvējs vien ir.
Kāds gudrs cilvēks reiz teica, ka ja sieviete pa vakariem paliek viena, tad tur nekas nav kārtībā.
Ir jau kas satiekas kopīgiem pasākumiem, sexam uttt... Bet tas tomēr nav tas, kaut kādas virspusējas simpātijas un laika kavēšana. Ja abiem ir īstais klikšķis, tad nevaru iedomāties kā var veselu nedēļu viens bez otra izturēt. Nemaz neilgojas un negrib mosties viens otra apskāvienos?

Mia  Viss labi līdz brīdim, kad ieraugi citas krāsas matus uz palaga :D

pikantaa  Vanesa15 -tev laikam smadzenēs existē tikai 2 veidu virieši: vīri vai uzšāvēji -citu variantu nav :DD
Un kur tēmas aprakstā vai komentos bja rakstīts,ka cilvēki satiekas tikai reizi nedēļā ??
Esi tek elastīgāka - galu galā neesi jau vēl veca.

Vanesa15  pikantaa
un kā tad vēl nosaukt vīrieti, kurš reizi nedēļā uzrodās riekstus izšaut? :D
Jāaaa, ohos jābūt ļooooti elastīgai. Miljons variācijas par tēmu, kur vīrieši ganās, kad nav pie savām sievietēm :D

Geisha  Kādu laiku der arī tādas attiecības. Var jau būt cilvēki kopā arī tikai savstarpējo interešu vadīti piem. kopīgs hobijs. Jeb citiem vārdiem sakot - es būšu ar tevi kopā tik ilgi kamēr atradīšu labāku. Ja tas tā nebūtu tad tās sadzīves problēmas tiktu atrisinātas viens divi. Un nevajag te miglu pūst acīs par kaut kādiem baltiem mākoņiem ar zelta maliņu.

Snowagain  Nu un kāpēc tikai reizi nedēļā? Vienu diena dāma ciemojas pie kunga, otru kungs pie dāmas, trešā diena sporta zāle katram sava. Vanesas kundze, neesiet ar tik šauru redzes leņķi, dzīve ir krāsaina :) .

pikantaa  Vanesa15 -skatos - tu kā smadzenēs sev iezaurēji par reizi nedēļā, tā arī turies pie tā. :D Es piemēram, rakstīju, ka tiekos ar savu vīrieti 3-4 reizes nedēļā un ja ir garie svētki, tad vēl vairāk dienu sanāk, jo visas svētku dienas arī pavadām kopā.
"Miljons variācijas par tēmu, kur vīrieši ganās, kad nav pie savām sievietēm :D" (c)
To tu par sevi ? Man tevis žēl tādā gadījumā.

Elektra  Patīk šādas attiecibas:)

Rinkulis  Tas ir klasiskais "Friends with benefits" (draugi ar bonusiem - seksu)- rietumu izdomājums, kas paredzēts sabiedrības demoralizācijai, ģimenes šķelšanai. Tas ir primais solis ceļā uz brīvā tipa attiecībām - guļu ar ko gribu, bez paskaidrojumiem - līdz ar to izlaidīgu dzīves veidu, kam blakus personīgajam gandarījumam (kas bieži vien ir šķietams), līdzi čāpo virkne problēmu.

Es uz šādu attiecību veidu skatos skeptiski.

eva_  Vēl 1 šajā tēmā novērojams PARADOKSS un spriešanas "pērle":
Iepreti tam, ka sievietes, kam IR šādu attiecību pieredze, šeit raksta, kas viņām REĀLI patīk šādās attiecībās, pārējie (kuriem pašiem vispār to NAV vai ir citādas) - "zin" labāk par vinām pašām un kritizē tādas.
Protams, ka izteikties drīkst jebkurš, bet vai vienmēr vajag un par jebko ??? ;)

Skarlete  ne ta kopā, ne uz citiem skatīties...

it kā brīvība, it kā saistības...

ne uz priekšu, ne atpakaļ...

Tessa  ljoti labs modelis. kad vairs nav aktuala gjimenes veidoshana klasiska izpratne (kopiigi iipashumi un berni), shis ir optimals variants.

Rinkulis  Vai tiešām paradoks ir tajā, ka cilvēki, kas aicināti publiski izteikties, pauž pretēju viedokli? Vai tiešām tas ir tik paradoksāli, ka cilvēku viedokļi var atšķirties?

Piemērs (vispārīgs)... Topošais narkomanās primo reizi paprovē amfetamīnu...labi - teiksim 10 reizes ir lietojis - viss super. Viņš tagad stāsta paziņam, cik tas ir FORŠI FORŠI - super, tu nevari iedomāties, cik forši - kāds kaifs - droši mēģini. Otru pozīciju teiksim pārstāv kāda jau lietotāja-veterāna ģimenes loceklis, kurš saka - nu ziniet - vispār jau amfetamīns rada smadzeņu bojājums - to var redzēt gan sejā (par dārzeni sāk pārvērsties cilvēks), gan arī ārsti ir pierādījuši. Balss no malas - Nu ko tu stāsti, tev taču nav personīgās pieredzes, bet lūk viņam IR...

Un tagad viela pārdomām - Ko sabiedrībai kopumā (orientējot savus izteikumus uz indivīdiem ) nodara
a) narkomāna-amatiera iedrošinājums, ka viss taču labi?
b) Cilvēki no malas, kas validē šo rīcību?
c) Kas notiktu, ja nebūtu pretēja viedokļa?

Respektīvi runa ir par dzīves lielajiem un mazajiem maldiem...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu