Kur rodas lūzeri kas mīl lietotās?

Kā jūs domājat kāpēc ir vīrieši kas satiekas, izmaksā, mīl un pat apprec sievietes kas ir lietotas (nodarbojušās ar seksu un/vai skūpstījušās)? Vai viņiem nav nekādas cieņas pret sevi?

Deisa  Puišiem ar maziem krāniņiem ko gan citu gribēt?Pieredzējušām tāds neinteresē, ja galva tukša, bet mazo galviņu arī tik tā slābani gribas šaurā bedrītē iemērkt.

Monika1965  Puisīt.....muļķītis esi, pats gribi lietot pirmreizēji, bet citiem atstāj savas lietotās, nez vai kāds vecis par taviem varoņdarbiem te par tevi priecājas)))))

jurks  veel reiz paarlasot jautaajumu rodas veel viens atbildes variants!! : labaak vienreiz redzeet, nekaa desmit reiz dzirdeet!! taapeec uz Tavu jautaajumu var atb. taa- ja, tik ljoti tas interesee- pameegjini pats!! var buut pasham sevi izdosies paarsteigt!! izaugsme ir vajadziiga!!

vivjenna  Vai tik šis nav pedofils, kas mēģina attaisnot savas seksuālās tieksmes ar mazgadīgām meitenēm?

engeliteS  Laba rīta anekdote :D Ideālā variantā katram būtu tikai viens partneris visu mūžu, tā kā, puikiņ, nāksies Tevi apbēdināt, arī pats esi sasmērējies un tādai tiklai nevainīgai 20 gadīgai meitenei Tevi - celku plēsēju vajadzētu pasūtīt 5 mājas tālāk :D

engeliteS  Var un vajag salīdzināt, tas stāsts par atslēdziņām ir sevis mānīšana un mierinājums izlaistiem vīriešiem, nekas vairāk. Un kaut kādā ziņa Tev taisnība nevar salīdzināt vīrieti ar sievieti, jo vīrietim jānes daudz lielāka atbildība, jo parasti vīrietis ir tas, kas pavedina un ievelk gultā, tā kā arī Tu kādreiz atbildēsi par to kāpēc pavedi un pameti tās nevainīgās meitenes. Un, ja kāp virsū tik daudzām, neesi cieņas vērts, jo īsts nobriedis vīrietis rūpīgāk izvēlas ar ko gulēt.

edding  Pēc stila un cipariem izskatās ka viens no IG "Sarakste"

marselis  Ja esi "dzives nepalietots", tadas prasibas var piestadit,esi savadaks,nepinies ar lietotam!

Bedigaka situacija ir ar tam,kuram rota gajusi pari, pargulejusas ar visu rajonu un isti nezin no ka ir n-tie piedzemdetie berni! Un sadi eksemplari nav retums,ta ka esi piesardzigs ,neiekriti sadas "viltus nevainibas" slazda!

LaskovijMerzavec  Nu vareni, lieliski... /...apbrinas pilnām acīm.../

Vejonis jau teica, ka tautai vajag varoņus!
Bija mums Koknesis,LāčPlēsis ... tagad uzradies jauns moderns - CelkPlēsis!

Varbūt Ozoliņš (tas seksa guru) uzrakstīs repOperu par šo varoni? Kā dzivoja, kā cīnījās ar celkām

rabinovics  diivaina nostaaja...bet vai tad viirietis arii nemeedz buut palietots...lai man pirmais met ar akmeni tas kuram pirms sievas nav citas sievietes bijusas

Skarlete  Uztvēru personīgi - ak šausmas 40++ un nelietota...:))

engeliteS  CelkPlēsis :D Ja Lāčplēsim bija cepure ar lāča ausīm , tad ko galvā vilks CelkPlēsis?

Anitah  Tak ko jūs te ņematies un atbildat debīliķim -šitas tak tas pats, kam bija niks nevainigs_lohs un kurš pirms gada cepa šitādu bulšitu katru mēnesi. Lai tak dročī kulakā un nelieto nevienu, turklāt viņam jau arī nespīd ! :DD

Dolaars220  Kad mana partija ieņems valdībā vadošās pozīcijas,es pacelšu jautājumu,ka katrai sievietei TUR LEJĀ obligāti jābūt skaitītājam,bet rādījumus jebkurš varēs nolasīt uz pieres un tad nu gan neviena humpala/peldkostīmā/ man nespēs notēlot godīgu Mātes Meitu!
Vot,tā!Punkts!

niks1955  austrumu gudrie saka; CILVEKS KAS NEGRIB DZIRDET IR 100 REIZ KURLAKS PAR JEBKURU KURLO.......CILVEKS KAS NEGRIB REDZET IR 100 REIZ AKLAKS PAR JEBKURU AKLO.............STARP CITU AGRAK BIJA TIKUMIBAS JOSTA,VARBUT VAJADZETU IEVIEST????????

pumpinja  Tu gan esi interesants! Gribi nelietotu un noteikti foršu, bet, lai viņai būtu ienākumi virs 2000 EUR... Tad jau viņa, izņemot mācības un darbu neko dzīvē arī nebūs redzējusi!!! Jo nelietota jau mūsdienās var būt tikai jauna (nu ar retiem izņēmumiem), bet ar ienākumiem 2000 EUR nelietota... tas ir īsts atradums!!!! Tu vēlies divas nesavienojamas lietas...

makinlijs72  tie ir winneri,kuri sapratuši,ka ir iebraukuši auzās ar visām savām jaunavām.

Anxunamuna  nu bērniņ , tā jau par pedofīlu agri vai vēlu var kļūt ...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu