Kur rodas lūzeri kas mīl lietotās?

Kā jūs domājat kāpēc ir vīrieši kas satiekas, izmaksā, mīl un pat apprec sievietes kas ir lietotas (nodarbojušās ar seksu un/vai skūpstījušās)? Vai viņiem nav nekādas cieņas pret sevi?

Anxunamuna  un vēl ... nespļauj kāpostos , ka tik nesanāk tos pašam izēst .

vilks28  Skaties uz atjaunoto neuzraujies, štoku salauzīsi.

kolakola  Parasti, jo vairāk uzstādījums uzliek citiem, jo mazāk pats var izpildīt.

Deisa  Šitas arī te pēc 15 gadiem ienāks un sūdzēsies, ka tūdīgs saits, jo nav nevienas celkas. Tas jau štrunts, ka nedos neviena sačākstējušam kādreizējam sarkangalvītim, vainīgs būs oho.

vivjenna  Kā man laimējies, ka esmu palietotu, citādi aiz kauna būtu zemē jāielien! Ja jau nelietota, tad nevienam nav bijusi vajadzīga.:D

shining  [16:00] Nu, tak lielākais seksa eksperts sādžā!! Tur vairāk uzstādījums paštēlam. :D
Kur nez tas ņem tādu daudzumu nevainīgo-vienreizlietojamo, jeb tās "radošās" izpausmes retākas nekā Zsv? Vai mājlopi nesabēg pa kaktiem, ieraugot savu saimnieku?
(Ko gan tāds dara te, kur jaunavu teju nav?)

butterfly5  -Dārgā, man stāstīja, ka tev bijuši vairāki desmiti vīriešu!
-Mīļais, vai tev ar mani seksā slikti? Vai nespēju tevi apierināt? Esmu slikta mājsaimniece?
-Nē, seksā esi ideāla, apmierini tā, ka nevienu citu negribu, mājsaimniece super:)
-Dārgais, tad pasaki paldies viņiem visiem, bet esmu kopā tikai ar tevi!

Discreta  Katrā vecumā savi plusi un mīnusi. Nu nevar prasīt, lai dāma pēc 40 būtu neskūpstīta, kur nu vēl jaunava. :-))()

likky666  Cilvēki nav mantas, ko lieto, tas ir pirmkārt. Ar tādu attieksmi, vispār nevajadzētu laist pie "lietošanas". Vari lepoties ar savu slavu, celkplēsi, kamēr vari, citādi, jo vecāks kļūsi, jo grūtāk būs šo titulu noturēt, ja vien Tev nav villa Jūrmalā un jahta.
Otrkārt, jebkura skūpstīta ķermeņa virsma, nākamreiz skūpstot vairs nav tāda, kāda tā bijusi, ja ir pagājis pietiekams laiks, jo visas organisma šūnas atjaunojas, tāpēc "izlietoto" cilvēku teorija nedarbojas.

Vaukskis  Tie lūzeri rodas no sapņotājiem romantiķiem un tādiem, kuri ir pārāk progresīvi, jo izlasījuši grāmatās visādas gudrības un domā, ka dzīvē tātad attiecīgi arī mēdz notikt tā, kā ir uzrakstīts. Seksu vīriešiem taču vajag tā kā tā, vai nu pagadījusies sieviete agrāk ir ar to nodarbojusies amatieru vai profesionālā līmenī vai nē. Lūzeri vienā mirklī var palikt par pofigistiem, kuriem ir vienalga, ko citi vīrieši par viņiem domā, saka un raksta, jo tie pirmie nodomā- a kas viņiem par daļu ? Man atskaites tiem nav jānodod; es tos šķibi uzlūkotājus pat nepazīstu. Tas, ka kritizētāji vienmēr kaut ko pateiks sliktu, tas ir skaidrs un it īpaši dzīvojot Latvijā, kur cilvēki nav kļuvuši tik vienaldzīgi viens pret otru kā citur Rietumos- obligāti kaut kam jāpievērš uzmanība, par kādu jāpavīpsnā u.c. Lūzeri ir no pieredzējušākiem acīmredzot arī dzirdējuši, ka pat esot labāk, ka sievietei jau ir seksuālā pieredze un intīmā tuvība ar viņu nebūs pati pirmā reize.. . Pietiek, ka lūzerim tāda tā var izvērsties ! Ja konkrētā sieviete vēl pie tam pēc tam nepamet, bet ir ar mieru saglabāt un padziļināt (seks)kontaktu, tas vien jau ir patīkami, jo tātad viņai droši vien pietiekami lielā mērā simpatizē vai vismaz nekā cita izdevīgāka par to vīrieti dotajā momentā nav !

Neratnais  Celkplesis pec gadiem pieciem - strādā 4 darbos lai alimentus spētu samaksāt. Nez kāds izskatītos vizuāli? :)))

Nerons  No tādiem supersekseriem arī rodas tie lūzeri!
Zinoši pamāju ar galvu un dodos pusdienās!

Hiranja  Zini? Tāpēc, ka labas mantas grib daudzi un, ja dabūji tiešām ko foršu, tad priecājies par veiksmi, jo Tev ir tikusi balva, kas pienācās tam, kas viņai atņēma nevainību.
Atceros reiz gultā ar skaistuli, viņa man stāstīja, ka vīrs darījis pāri. Teicu, ka tāpēc ar viņu guļu es, nevis vīrs. Loģiski!

Elektra  Es jau padomāju, ka Tev pāri 60, godātais jautājuma uzdevēj!

uusins  Kas slims, tas ārstējams. Kas dumjš, tas uz palikšanu. Lūzeris esi Tu, puisīt :)

alvis25  Izskatās ka Tu gan esi galīgi nolietots un vairāk ne viena uz Tevi neskatīsies . Bet neuztraucies tādi egoisti vēl kādu laiku būs topā . Man vairāk gribas formulēt ka ir nevis lietotas , bet ar labu pieredzi . Bet tādas autoram jau laukam nespīd .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu