Virtuālās attiecības. Cik ilgi?

Jau vairākus mēnešus i-netā sarakstos ar kādu vīrieti. Sarakste izveidojusies ļoti jauka un interesanta. Dzīvojam vienā pilsētā. Bet viņš neizrāda ne mazāko vēlēšanos satikties. Arī telefona nr. neprasa. Tāds "smags gadījums" gadījies. Man gan gribētos ātrāk noskaidrot kādas attiecības izveidosies reālajā dzīvē, varbūt šī ir tikai veltīga laika izniekošana. Kā domājat, vai pasteidzināt viņu vai turpināt rakstīties un gaidīt?

MrJones  Baigie slinkji juus esiet...!
Man ari virtuaalaas pagaidaam(!), kas turpinas ganfdriiz gadu, bet shkjir aptuveni 2k km........kaa......KAA....var buut, ka vienaa pilseetaa nevar satiktie??!
Tur kaut kas nav tiirs...!

Vismaz fochenees viens otru nopeetiijaat....?!

Sakta  Pirms pāris gadiem viena dāma apm.Tavā vecumā n-tās reizes rakstīja gandrīz identiskas tēmas par to, kāpēc vīrieši ir tik neaktīvi, bailīgi, neuzņēmīgi utt utp. - resp. kāpēc neko vairāk par saraksti nevēlas vai arī pat ja pajautā tel.nr, nezvana. Vīņai anketā starp meklējamo vīriešu vecumu arī bija + -tas pats, kas Tev, autore. Vairākas komentētājas viņai ieteica būt elastīgākai un pamainīt vīriešu vecumu uz jaunāku, ko viņa arī izdarīja un tagad, cik zinu, viņai jau kādu gadu ir attiecības ar 5 gadus jaunāku vīrieti.

Seendija  Manuprāt ļoti loģisks izskaidrojums, šāda tipa vīriešiem reali ir seksuālas attiecības ar pavisam citu sievieti, virtuāli iespējams interesanti ar Tevi parunāt.Zinu šeit oho vairākus vīriešus, kuri sarakstās gadiem bez domas tikties, virtuāli ir daudz vieglāk būt labajam puisim un ja vēl bezjebkādām saistītām, dažus tas fascinē.

Gunitaa  "Manuprāt ļoti loģisks izskaidrojums, šāda tipa vīriešiem reali ir seksuālas attiecības ar pavisam citu sievieti, virtuāli iespējams interesanti ar Tevi parunāt". (c)
Naivums, Seendij! Viņiem nav seksuālu attiecibu nearvienu sievieti un iemesls jau nav tālu jāmin, kāpēc nevēlas tikties ar autori. Jo seksuālās spējas....pati saproti, kādas var būt vīriešiem tādā vecumā ar ļoti retiem izņēmumiem.

mirga  Piekrītu, ka vīrietim ir citas attiecības, bet patīkami ar Tevi aprunāties. Domāju, ka neviena vien šeit sarakstās ar šāda tipa vīriešiem. Arī man notiek sarakste ar šādu vīrieti, bet tikai draugu statusā. Abiem ir citas attiecības, bet interesanti parunāt, apspriest saimniecības lietas, utt. Bet ne ko vairāk.

miers2  autore taču negribēja teikt, ka tas čalis ir vienīgais , ar ko viņa sarakstās? Ja nu tiešām vienīgā sarakste, tad es ieteiktu nesteidzināt satikšanos. Un tas nav veti iztērēts laiks, kad var patīkami pavadīt kādu brīdi vakarā sarakstoties ar simpātisku cilvēku! Tas ir saturīgi pavadīts laiks :) No temata var nojaust, ka vīrietim neko daudz neinteresē reāli tikties

psychobitch  ...bet interesanti parunāt, apspriest saimniecības lietas(c) tik nevainīgi, no smiekliem jau krītam gar zemi! :D

miers2  Man arī bijušas vairākas ilgstošas sarakstes bez lielas vēlmes reāli satikties. Temati bija visdažādākie - cik nu kurai "audzināšana" ļauj, tik atklāti arī runā :) Protams, ka tas viss var būt pilnīgi nevainīgi - nav ne skūpstu, ne glāstu, ne slapjo sapnīšu :) Bet ir patīkams brīdis vakarā atverot kompī pastkastīti ..un nemaz negribas uzņemties nekādas rūpes par šo situāciju realitātē

uusins  Un sarakstē neesat neko tuvāk izrunājuši? Tajā varētu atrast pavedienus. Domāju, ka Tev diezgan tieši vajadzētu piedāvāt satikties. Ja nav Tavs, tad nepazaudēsi. Katrā ziņā varat tikai iegūt :)

jurks  viss var buut!! bet driizaak jau laikam nekas vairaak par saraksti nebuus!! ja sarakste iepriecina, tad kaada vaina?? ja apgruutina

bratka  ... šī persona nav īsti vīrietis!

eva_  Tēmā aprakstītais piemērs liecina, ka būtiski jau sākumā tomēr noskaidrot sarakstes vai iepazīšanās mērķus, lai nebūtu pārpratumu. JO VAIRĀK, ja autore, kā sapratu no komentāra, iepazinusies nevis kādā no iepaz.portāliem, bet piem."draugos" vai FB, tad galīgi nav teikts, ka tas vīriets vispār vēlas kaut kādas attiecības ar šo sievieti, vnk uztver viņu kā vēstuļu draugu un tas arī viss, bet sievete lolo veltas cerības...

_Biezaa_oome  Sarakstes laikaa vinjsh dzenaa slieku. Reaalas attieciibas vinjam nav vajadziigas

_Biezaa_oome  Virtuaalaa uzticiiba no tavas puses ir ne tikai veelama, bet pat obligaata

Sermule  Uzaicini pati uz randiņu, ja atsaka, lai paskaidro. Ja normālas atbildes nav, uz randiņu neiet, tad pasūti tālāk...

slieksnis  takš piedāvā satikties, kur problēma, uzreiz redzēs, kas kā, taču ja viss pagaidām patīk, un negribas riskēt dzīvajā visu sabojāt, tad turpinat sarakstīties, man ir virtuālie draugi, kurus dzīvē nav manijis, sarakstos jau gadus 6-8, un ir labi, kā vienam, tā otram! :)

irgo  Gribi zināt vai attiecības nopietnas? Palūdz aizdot naudu , ja pazūd ar galiem, tad jau nekāds nopietnais nav bijis...:)))

keksene66  Atslābsti un aizmirsti. Personīgā pieredze .

av2  vairaakus meenessus sarakstaaties , dziivojot vienaa pilseetaa?Un neesat veel kaPiju izdzeerussi kopaa, reaali?
Ko lai saku. Ir cilveeki, kas grib visu patureet virtuaalajaa pasaulee, pat ja vinni ir vientulli dziivee. Kaadreiz dziivee ir bijis taaddddsss aplauziens laikam, ka vairs neriskee. Un tas attiecaas arii uz sievieteem. Es nezuspiezzu satikties, pat ja ir iespeeja. Satikties ir jaagrib abiem , tomeer.
Kaadas Tev perspektiivas? Pajautaa tiessi, bet ir risks vissu jauko tad saccakareet. Sarakstaaties, baudied dziivi, un atrodi kaadu, kas noveertes arii dziivee ...vaaveriites ;) (no profaila )

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu