Virtuālās attiecības. Cik ilgi?

Jau vairākus mēnešus i-netā sarakstos ar kādu vīrieti. Sarakste izveidojusies ļoti jauka un interesanta. Dzīvojam vienā pilsētā. Bet viņš neizrāda ne mazāko vēlēšanos satikties. Arī telefona nr. neprasa. Tāds "smags gadījums" gadījies. Man gan gribētos ātrāk noskaidrot kādas attiecības izveidosies reālajā dzīvē, varbūt šī ir tikai veltīga laika izniekošana. Kā domājat, vai pasteidzināt viņu vai turpināt rakstīties un gaidīt?

furnitura  Parasti tas liecina par to, ka viņam ir sieva. Nopietni. Ja vīrietis negrib satiksties, tad viņam ir cita sattiecības. Tu esi rezervē vai vienkārši kaut kas tais attiecībās nav riktīgi vai stabili, viņš meklējas, bet tā īsti arī nevajag.

av2  Furnitura - nav oblegaati par to sievu,vai viiru sievietei.Man ir sseit dazzas labas draudzenes ar kuraam sarakstos jau gadus 10. Un nav vinnam nekaadi viiri. Vienkaarssi, vinnam, un man, sseit ir izklaide , varam pazzeeloties, parunaaties par vissu ko, ari slaveno sex , jo nav tas...ka kaadreiz satiekoties var nakties "atbildeet" par sarunaato. Ir briiviibaa , savaa zinna.
Taa kaa nevajag iespringt par to, ka oblegaati buus ... ir aiznnemts.

seenju_medniece  drīzāk viņš ir impotents!

Astronaute  Man arī viens kadrs piedāvāja sarakstīties. Vajagot vismaz 20 vēstules. Pat runājām pa telefonu un bildes sūtīja. Viss OK. Kad ieradās uz randiņu - bija manāms izteikts zobu trūkums. Tad sapratu kāpēc visa tā čammāšanās.

Vanesa15  Viennozīmīgi skaidrs, ka džekam jau ir sava sirdspuķīte un netā viņš tikai nosit laiku, savādāk jau būtu bijis piedāvājums kaut vai kopā kafiju padzert. Protams ar domu - tad jau redzēs :)
Pavēro, vai viņš pa vakariem un brīvdienās sēž regulāri netā. Vislabākais rādītājs brīvs vai nē. Svētdienā uz 5 min. aces iemešana soc. tīklos neskaitās. T.i., jaunumu apskatīšana, kamēr sieva pa veikaliem :D

bumpastiks  Varbūt vīrietis ir vnk kautrīgs un nevar saņemties kaut ko piedāvāt(pats tāds esmu,jo šobrīd nejūtos gatavs) Ņem grožus savās rokās un piedāvā vismaz sazvanīties un tad jau tālāk redzēs,kā tas izvērsīsies.

Nerons  ja vīrietis vairāku mēnešu garumā nav izteicis vēlmi tikties, tad viņam šādas vēlmes vienkārši nav!A kāpēc...nu kā es to varu zināt!?
tā ka nomierinies, un meklē kaut ko reālāku sev!

psychobitch  ja jau cilvēki dzīvo vienā pilsētā, kaut kādu informāciju taču var ievākt par personu vai viņam ir kāda un ja vēl zin kāds izskatās... vai tas ir tik neiespējami? ar mēnešiem sarakstīties un nerast interesi satikties dzīvē ir vīrietim jābūt nopietnam iemeslam - nav intereses vai nu arī viņš ir ieslodzījumā... cita izskaidrojuma te nav!

Zanda19  ......vajaga izprovocēt uz satikšanos! Tad arī viss noskaidrosies!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu