Kreisie soļi.

Kad es biju attiecībās man pat prātā nevarēja ienākt tāda doma kaut kur šaut pa kreisi.Jo es mīlēju un dievināju savu sievieti un citas mani vnk neinteresēja.Tad kāpēc ir cilvēki,kas neskatoties uz to ka mīl savu partneri un tos viss apmierina,arī sekss.Vienalga šauj pa kreisi,gan vīrieši,gan sievietes.Kā var kādu mīlēt un vienlaicīgi šļūkt pa malām?

kuks10  ...tad ēd tos ceptos kartupeļus visu gadu,neuzbāzies ar savu tikumu,jo ne visi ēd vienu ēdienu..

MrProvocateur  TG/AM.

Drole  britu zinaatnieki skaidro : galjas eeshana noveda pie monogaamijas.
http://www.nytimes.com/2013/08/02/science/monogamys-boost-to-human-evolution.html

runcs51  Hmm,nu ja dāmai patīk koķetēt-kapēc uztraukties?Mājā vienalga pārnāks,bet ja nepārnāks-vai tad grūti citu atrast?

EECOOL  Autoram skauž jau laikam baigi, ka ir taču arī tādi, kam ir viss jau tā super ar mīļoto, bet kam ir vēl un vēl! Diez vai biežāk par pāris gadījumiem uz miljonu tādi būs, nomierinieties.
Šādi cilvēki būtu pārāk advancēti, lai uz viņiem attiecinātu pelēkās masas terminoloģiju - pa kreisi, pa malām utt ;)

HOUSE  Es te lasu, lasu... vai nevarētu nedaudz precīzāk...adreses, telefonus...:)))

siltummile  Tur jau ir tas āķis , ja attiecībās viss ir kārtībā , viss apmierina , patīk un mīl otru cilvēku, tad nešļūč pa kreisi , bet ja iestājas rutīna , tad gan (tas neattiecas uz mani un šā brīža situāciju)

miers2  iemīlēties ir super! Žēl, ka ilgi nav iespējams būt šajā reibonī..un jaunā sieva vienmēr drīzāk veicina "atžirgšanu" nevis reibuma turpināšanos

kokote  Svece: antropoloģija gan pēta pavisam ko citu, tāpēc arī jautāju cerot saņemt atbildē kādu konkrētu sociālantropologa vismaz vārdu, ja ne pētījumu...vāji tie argumenti, vāji...pēc man zinšmās informācijas un tā, ko apstiprina seno laiku reliģiskie kulti tieši sievietei-priesterienei kā auglības un labklājības nodrošinātājai bija pienākums piedalīties sexuālos aktos ar daudziem.
JuriK patīk jau man Tavi atklātības un pieredzes mirkļi. Realitātē man dziļi vienalga uzticīgi, neuzticīgi (kamēr mani tas neskar) nepatīk tā pompozā mērce, kā to visu leģitimizē. Varu spriest pad neuzticīgiem vīriem un arī viņu motivāciju analizēt-tikai kāpēc, kam no tā kas mainīsies-nu tāda tā dzīve, daudz citādāka nekā iepriekšējos pārsimts gados, kad šodienas laulības institūcija noformējās.

juicy  Tur jau tā lieta, ka nemīl. No malas tik izskatās, ka mīl.

jozefs  Nevaru piekrist jautājuma nostādnei- Te jājautā- vai patiešām mīl ?

DanaL  kokote (12:23), zinātnieks un pētnieks tālu nav jāmeklē, tas ir mūsu pašu galvenais seksperts Joz...en. Šito viņa tekstu es atceros vēl no tiem laikiem, kad tos lasīju.

ahava  Nez vai iet pa kreisi, ja viss tiešām apmierina. Tikai tas neapmierinājums nāk no savas nevarēšanas.
Sieviete nav viens ēdiens kā daudz apgalvo. Vīrietim tā pati sieviete var būt gan mūķene, gan spāniete un vēl nez kas, ja uz to tiks mudināta.
Sliņķis izvēlēsies savā sievietē to visu neatklāt un dažādību meklēt kvantitātē.

^esse^  Bumpastik, Tev vienkārši ceļā negadījās kārdinātājas. Vai iespēju nebija, izdomāji, ka labāk nē.

Paula6  Skrien pa labi un pa kreisi ātrā tempā lai pārbaudītu vai derīgi vēl un uz cik ilgu laiku...līdz pēkšņi krīt :D un tad lej gaužas asaras ka nemīl viņus...ļoti vienkārši.

likky666  Tas, domājams, atkarīgs no tā, kādas vērtība cilvēkam dominē. Ja tā ir stipra ģimene, tad diez vai cilvēkam radīsies vēlme izaicināt tās likteni slapstoties pa stūriem ar citiem pretējā dzimuma pārstāvjiem. Ja dominē egoisms, tad tāds cilvēks nevarēs mierīgi nosēdēt, ja ilgāku laiku nebūs ieguvis kāda cita uzmanību, vai pat labākajā gadījuma - ievilcis gultā, jo ir taču tik patīkami apzināties, ka Tevi gribās vēl kādam, ne tikai savam partnerim.

Vismaz šķiet, ka tā tas varētu darboties, lai gan arī ar interesi lasīju lietotāja -Svece- viedokli. Var jau mēģināt visu izskaidrot antropoloģiski, tomēr cilvēks jau tieši arī atšķiras no cita dzīvnieka ar to, ka cilvēks attīstās arī iekšēji - nefunkcionē tikai fizioloģiski, bet veido arī savus paradumus atkarībā no uzskatiem, analizējot situācijas. Te jau vairs nedarbojas Pavlova principi, kad ietrenē refleksus un ar to arī viss aiziet (kaut gan ar dzīvniekiem jau arī ne vienmēr viss ir tik vienkārši, taču tas jau ir cits stāsts).
Kādreiz jau cilvēki tik ilgi nedzīvoja, vīrieši uz ilgu laiku devās pārtikas meklējumos, ne visi atgriezās, tāpēc bija jānodrošina pēctecība, tāpēc vairāku sieviešu izmantošana bija tīri fizioloģiska nepieciešamība, lai justos pārliecināts, ka tieši viņa genofonds izdzīvos un veidos jaunas paaudzes.

Geisha  Matemātika jāzina - 4 reizes pa kreisi un pārnāks mājās.

trussardi  ...Atturies un macies! Esmu pec dabas kreilis...iedzimts,bet dzive pieturos pie visa laba !...

av2  dalleeji ir taisniiba, ka ja maajas ir...vairaak, va9i mazaak, viss apnicis, tad arii laizz pa kreisi. Bet tikai dalleeji, jo ir vienkaarsi cilveeki, kas taa nedara , principa peec, kas nedara, jo espeej atrast ar ko, un ir kas dara pat tad, kad maajas viss ir super, jo vienkaarssi no dabas ir...taadi, kas nevar paiet garaam nevienam *aurumam . Un ir arii sievietes , kam lloti svariigi ir, lai vinnas gribeetu pilniigi vissi. Nereaali? Nu bet tiekties uz to tak vajag - taa vinnaam smadzenes iekaatotas. Un , jaa, sievietes, nu jaa, mees zinaam, kaa vinnas tautaa deevee.Pelnrusskkiites, vane ? :))
Cilveeki ir tik..dazzaadi, un tas ir forssi. Ir izveele ::)

ecodzeks  ja laiž pa kreisi, tad tādas arī ir attiecības. Vecis veceni un vecene veci uztur saspringtā stāvoklī ( kā te izteicās Geicha), ja abiem tas der, tad kāpēc ne :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu