Kreisie soļi.

Kad es biju attiecībās man pat prātā nevarēja ienākt tāda doma kaut kur šaut pa kreisi.Jo es mīlēju un dievināju savu sievieti un citas mani vnk neinteresēja.Tad kāpēc ir cilvēki,kas neskatoties uz to ka mīl savu partneri un tos viss apmierina,arī sekss.Vienalga šauj pa kreisi,gan vīrieši,gan sievietes.Kā var kādu mīlēt un vienlaicīgi šļūkt pa malām?

ecodzeks  Jautājums: vai visi vīrieši, kas laiž pa kreisi ir GEJI ????? Ja atbilde ir nē- tad skaidrs, ka pa kreisi laiž tikpat daudz sievietes:)

psychobitch  ja cilvēks patiesi mīlēs, tad pa kreisi neies, tikai reti kad ir sastopama abpusēja mīlestība, parasti viens mīl, bet otrs ļaujas...

Riiza  Neticu, ka krāpj savu partneri, ja savstarpējās attiecībās viss ir kārtībā. Kaut kas mehānismā, ko sauc par mīlošu cilvēku attiecībām, ir sabojājies. Un ja izvēlas ilgstoši krāpt, tātad pie dzīvesbiedra piesaista viss kas cits, tikai ne mīlestība. Varbūt pieradums pie otra, varbūt ierasti ērti sadzīves apstākļi, varbūt materiālas dabas apsvērumi.

Deisa  Viens šļūc, jo paēdušai pelei pat milti rūgti, cits, jo kaut kā pietrūkst, vēl cits, jo gribulis tā spiež, ka ne par ko citu domāt nespēj. Visos gadījumos tā ir instinktu manifestācija pār prātu.

jozefs  Te vaina jāmeklē autora galvā.

Svece  07:00
Protams ka cilvēks mainās. Runa jau iet par pirmatnējiem dzinuļiem ko var noslāpēt un neļaut tiem valdīt pār mūms, bet tas nenozīmē ka viņu nav. Ja cilvēks saprot vairāk par savu un partneres seksualitāti- viņš jau nav pasargāts no neveiksmēm attiecībās , bet tomēr lielāka iespēja ka attiecības veidosies labāk. Vai sievietes negrib izgaismot mūs par saviem mēnes cikliem , kāpēc dažās dienās esat ļoti gribošas ? Runa protams par sievietēm kas nelieto hormonalās pretapaugļošanās tabletes. Ja iepazīsties ar sievieti šajās dienās - par cik % lielāka iespēja ka viņa jau būs tavā gultā , kā citās mēneša dienās. Es teiktu - par 80 %.

neonilla  Mēs dzīvojam sabiedrībā, kur viss ir pa kreisi.

jozefs  Svece ir veicis visai pareizus novērojumus. Tomēr, cik ļoti tas attiecas uz šo tēmu? Bez tam, ja tomēr attiecas, tad pastāv vēl viens nosacījums lai sieviete jebkādā viņas fāzē kādam atvērtos- viņai konkrētais vīrietis ir jāpatīk.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu