Vai var iemīlēties pat neredzot kamā?

Vai var iemīlēties tikai no sarakstes un kādiem publiskiem rakstiem,pat neredzot rakstītāja foto?Veidot par viņu priekšstatu tikai no sarakstītiem tekstiem?Un vai pēc tam ieraugot var vilties?Ja rakstītājs pavisam nav nekāds smukulis.:)

Mazaa_naarinja  Gan ieraugot bildi, nevarētu teikt, ka bija vilšanās, jo tas vispār nešķita būtiski.

Deisa  Nezinu vai tā ir iemīlēšanās, bet ir pieredzēts - gaidi, kad tas otrs būs onlainā, lai parunātos, ieraugi, ka ir, super, sirds arī sāk pat dauzīties. Sarunas - dziļākas, seklākas, visādas. Filozofiskas, reizēm ar nepabeigtu domu, tādas, kas ļauj fantāzijai paplanēt nedaudz virs zemes. Saskaroties realitātē vilšanās garantēta. Nē, ne vienmēr letāla, bet, ja fantāzija ir darbojusies, noteikti kaut kas no tās būs pievilkts klāt, kas sajusts domu viļņos, bet nav reāls. Man neder, pārbaudīts.

neko  Iepatiktikties var, iemīlēties gan ne.

Dimsigaretsmentolom  Var iemīlēties..var vilties..un var arī iemīleties no jauna..un atkal vilties..live is live:)

limonija  Var iemīlēties savās ilūzijās un briesmīgi ciest pēc tam, kad nekas no tām nepiepildās:D

slieks  Domāju, ka cilvēks, kurš ir vientuļš sapņotājs bez attiecību pieredzes, var iemīlēties savā iztēles auglī. Ja viņam vēl kādu laipnu vārdu uzraksta, tad dzīvo sapņos un nemaz nevēlas līst no skapja ārā un ieraudzīt realitāti, lai kāda tā arī būtu. Citos gadījumos - diez vai, nedzīvojam jau 18.gadsimtā, kad vēstules ar zirgiem veda un portretus pasūtīja gleznotājiem. Un arī bilde vēl neizteiks neko, jāsajūt acu skatiens.

Anxunamuna  .... galvenais , lai tiekoties šamais nesmird , un mazliet smukāks ir par pērtiķi .

jozefs  Možno ļi hujem dubpovaļit? Možnmo- jesļi dub hujovij a hui dubovij.

_pamparam_  Mīlu Stethemu, pat nesarakstoties.
Var..visu ko var, bet, vai vajag?

HOUSE  NU, vismaz no aizmugures jau vajadzētu redzēt:))) Nākošo jautājumu, lūdzu!

_Krasula_  Pēc atbildēm spriežot,-ir kas var, ir kas nevar. Es piederu/jeb piederēju/ pie tiem, kas var. Agrā jaunībā, kad vēl nebija interneta, arī tikai telefoniskā saziņā. Jo cilvēks bija cietis avārijā un tobrīd nevarēja pārvietoties pat ar kruķiem.
Abos gadījumos diemžēl vilšanās, vilšanās, vilšanās...

Chris1986  Šoti gan nevajag darīt. Tas ir kkas no tās pašas sērijas, kas rokmūziķu koncertos met uz skatuves pupturus vai jaunas meitenes samīlas kinoaktieros. Tobiš - izdomātos tēlos

rudensroze2  Tikai sarakstoties, ne redzot bildi ne dzirdot balsi- noteikti ne.Tas jau būtu romantisma un ilūziju kalngals, kas vairumā gadījumu varētu beigties ar lielu vilšanos.

_Biezaa_oome  Shizofreenikji varot visu.

Neesmu_Alise  Vēl trakāk! Ibsena Solveiga gaidīja un mīlēja visu mūžu, kamēr šamais drāzas pa visu Pasauli. Ja vēl būtu kādu selfiju vai kvēlu mesidžu atsūtījis. Neko. Tikai pensijas vecumā atvilkās pie savas nevainības. Šī piedeva un vēl skaistu dzeju noskaitīja. ( piekrīt Mavam, ka pēc 40 visas ir trakas)

spaarnu_meitene  ļoti elementāri var aizrauties ar izdomātu tēlu, ko esi izfantazējis savā galvā ar kādu sarakstoties. nekas neparasts. tiem, kam ir fantāzija kā tāda.

VIZUAALAAmaaksla  iemīlēšanās ir atkarība vienkārši! Sistēma strādā, izdalās attiecīgas kairinošas vielas, iemīlies laimīgs!

Chris1986  Attīstot domu tālāk - nekas uz šīs pasaules nav tāds, kādu mēs to iedomājamies esam. Ir tikai mūsu maldīgie priekšstati par kaut ko

velneens16  Bet, dzīvē viss ir savādāk...

miers2  Ja ir spilgta iztēle un hormoni spiež uz smadzenēm, tad var iemīlēties arī neredzot. Taču pie noteikuma, ka ārējais izskats tiek vismaz aprakstīts, ja netiek parādīts. Ir jārodas iztēlei, ka zem apraksta ir simpātisks cilvēks. Kad jau nāk pāri 40 gadiem, tad uz šito "aklo iztēli" nekas nopietns vairs neķeras manuprāt - tad visi grib ne tikai redzēt, bet arī aptaustīt - ja nu tikai piedzīvojumu meklētāji gatavi riskēt uz kādu fikso

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu