Vai var iemīlēties pat neredzot kamā?

Vai var iemīlēties tikai no sarakstes un kādiem publiskiem rakstiem,pat neredzot rakstītāja foto?Veidot par viņu priekšstatu tikai no sarakstītiem tekstiem?Un vai pēc tam ieraugot var vilties?Ja rakstītājs pavisam nav nekāds smukulis.:)

Discreta  Var. Un ne tikai sievietes, kā tur kāds teica. Arī vīrietis var. Par to vilšanos satiekot gan nezinu.

Ievinjata  Jaunībā un esot ļoti romantiskā noskaņojumā var platoniski iemīlēties. Sen, bet ir gadījies. Ieraugot vīlusies nebiju, jo nekad neliku pārāk lielas cerības uz puisi, kuru varētu ieraudzīt.

adamsone  Nemanāma pubertātes pāreja marasmā....

jurks  gan jau ka var! ja cilveeks nav notrulinaajis savu juutu pasauli! protams, kaut kas taads, liksies smiekliigs un beernishkjiigs cilveekam, kursh rindas kaartiibaa izbauda- no un liidz visu baudas spektru!! viss ir elementaari!! cilveeki ir dazhaadi- ir paktikji un teoreetikji!!

Sanntana  Esmu laikam "sabojāta romantiķe"un mani paziņas un draugi ģimenes tādi paši.
Neatceros kad konkrēti, bet tad vēl mobilie telefoni bija kā ķieģelis lieli un smagi ar antenas puļķi.Vienos ģimenes Ziemassvētkos uz mūsu telefonu piezvanīja meitene un palūdza pie telefona vienu mūsu draugu (nosauca viņa vārdu). Es tikai pārjautāju kuru vēlas dzirdēt, un atdevu klausuli savam viesim. Parunāja viņi un vienojās par randiņu. Vēlāk mēs visi uzzinājām, ka ir bijis kļūdains zvans Ziemassvētku priekšvakarā un randiņš sarunāts kur neviena vairāk nav bijis kā viņi divi. Iemīlējusies esot balsī kā apgalvo vēl joprojām. Pāris vēl šodien ir kopā un viņu ģimenītē ir dēls 15 g.v. un meitiņa 8 g.v. Kopīgi smejamies kad tiekamies - "Ziemassvētku telefona kļūda" vai jau kā mūsu bērni saka, ka viņi esot Ziemassvētku dāvana un joks.

111zaagis111  Viss sākās galvā. Protams var rasties pēc sarakstes vai tālruņa sarunas fantāzijas. Var iepatikties paša radītais domu tēls. Tā kā "iemīlējies vai nē" ir neizmērāms lielums - var nosaukt arī fantāzijas un eiforiju no paša radītām izjūtām par visu ko. Onka OSHO saka ka mīlam ne cilvēku , bet izjūtas ko viņš mūsos rada. Negribu piekrist- bet gan jau kāds % patiesības ir.

likky666  Var, bet ir jau tā, ka šie cilvēki dzīvē, pat ne tikai fiziski var būt nepievilcīgi, bet arī uzvedības ziņā ne visai adekvāti. Tāpēc ir pāris reizes nācies smagi vilties...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu