Vai bagātiem un nabagiem ir vienādas izredzes uz mīlestību?

Patiesai mīlestībai ar naudu nav nekāda sakara,ja tā ir tiešām patiesa.Bet turpmāk vai tas kaut kā var ietekmēt mīlestības kvalitāti?Bagātajam lielas iespējas dāvināt dārgas dāvanas,apmeklēt izsmalcinātus restorānus,romantiskus ceļojumus.Nabags neko tādu piedāvāt nevar,lai cik stipri mīlētu pat ja nežēlo pēdējo kapeiku mīļotās priekam.Cik ļoti tad var nauda ietekmēt mīlestību un turpmākās attiecības?Vai nabagais var konkurēt ar bagāto?

Vanesa15  Nauda protams laimi nenes. Toties cik daudz prieciņus tā dod :D
Nav saistības starp bagātību un nabadzibu, mīlestības spēja ir atkarīga tikai un vienīgi no katra dvēseles līmeņa, kā jau te teica.

rudzupke  Par naudu mīlestību tāpat nevar nopirkt.

newgame  Nabags var sasnoret tik tadu meiteni, kas dzive nepieredzejusi, kura tic milestibai, un citiem tiri-piri.
Tada kas no dzives jau kaut ko jedz, nabagam paies garam.
Protams ir iznemumi, jo sievietem piemit zelsirdiba, mates jutas, tad nu stiepj majas dzive noklidusus kakenus.

jurks  katram podinjam savs vaacinjsh!! beediigs paskats uz paariiti, kad ekonomiskaas klases paarstaavis censhas izcelties ar shiku lai izraadiitos savas draudzenes- princeses aciis! vinja protams neatteiks: lai jau pashiko! liidz briidim kad uz apvaarshnja buus paraadiijies kas nopietnaaks!! lai Tev izdodas noveerteet situaacinu un nekrist par izsmieklu pasham savaas aciis!!

juicy  Man nabags asociējas ar ubagu, bomzi, bagāts ar miljonāru. Varbūt pievērsīsimies labāk vidusšķiras problēmām, tie te ir vairākumā.

Skarlete  Nabagam lielākas izredzes uz patiesāku Mīlestību!:)

AivarsN  Mīlēt nevienam nav liegts,neatkarīgi no materiālā stāvokļa. Cik augsta un spēcīga šī mīlestība,atkarīgs no gara bagātības,nevis naudas daudzuma. Kas attiecas uz pretmīlu,tad gan mūsdienu materiālistiskajā sabiedrībā mazturīgajiem var rasties nopietni šķēršļi.

makinlijs72  nabagiem ir lielākas izredzes satikt mīlestību,bagātie parasti uzraujas uz prostitūciju.

Klarine  Mīlestība, reizēm, mēdz būt tik dīvaina, ka tikai tad, kad ir nokritušas klapes, brīnies par to, kā kaut kas tāds varēja notikt. Bet notiek! Labi? Slikti? Parasti tiek iemīlēti pretpoli un tas ir fakts! Bet, labāk nevajag, vilšanās garantēta ! Secinājums- neaizmirstiet skaidro saprātu un to, ka ir jābūt līdzvērtīgiem! Pārāk pragmatiski, jā, bet tā ir dzīve!

lustigais  Pilnīgi piekrītu makinlijam 72. Pirmā vienmēr uzraksta ne tā sieviete kura meklē mīlestību, vēlas saticīgu ģimeni, veselus un skaistus bērnus, bet diemžēl prostitūta, kura prot saskatīt vīrietī iespējas un izdevīgumu lai izmantotu to.

meitenepasaka  Kam ir, tam taps dots, kam nav, tam to pašu atņems. Tas attiecas gan uz naudu, gan mīlestību. Mīlestība ir enerģija, bet bagātība un attiecību esamība ir šīs enerģijas materiālais atspoguļojums fiziskajā izpausmē.

uusins  Nav vienādas izredzes: garīgi bagātiem ir, garīgi nabagiem - diemžēl... :)

Sermule  Labāk būt bagātam - tam lielākas izredzes, jo nauda un mīlestība ir enerģijas. Nabagam jāsamierinās ar sava līmeņa sievieti un jātiecas pēc bagātības, kaut viss ir relatīvs...autor, nomierinies un dzīvo!

lindmane  Tas nav zināms, viss kas var notikt, katram sava laime...

psychobitch  protams, ka ir tikai atšķiras tās iesaiņojums un saturs...

kvarts  Nabagiem ir lielākas iespējas uz mīlestību.... vismaz uz patiesu mīlestību noteikti, jo mazāk nosacījumu un visu var būvēt no nulles ne no kā neatsakoties...

Geisha  Nāk Ziemassvētku laiks. Visi pērk dāvanas- lielas, mazas, sīkas, pašu darinātas. Ko var dāvināt cilvēkam kuram ir viss? Izklaides visādas jau ir redzējis, pasauli apceļojis. Lombardžīni arī ir garāžā. Ko varētu Tu viņam uzdāvināt? Savu pliko sirdi? Un tagad, bumpastik, sapņo vien tālāk par jaunu, skaistu un bagātu mīļāko. Jaukus svētkus!

neko  "Nabagiem ir lielākas iespējas uz mīlestību..."

Sakat? Esat kādreiz mēģinājuši kādu pārliecināt kas tas viss nav tikai tāpēc, ka nav kur dzīvot un nav ko ēst?:)))

psychobitch  tikai atņemot materiālās vērtības nost, var ieraudzīt uz ko balstās patiesā mīlestība...

derevnja10  Lai uzdāvinātu sievietei puķes, nav jābūt bagātam. Laime nepastāv no viena vesela, bet no daudziem, maziem sīkumiem. Spēsi izdarīt vienu, varēsi arī nākošo soli spert.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu