Vai bagātiem un nabagiem ir vienādas izredzes uz mīlestību?

Patiesai mīlestībai ar naudu nav nekāda sakara,ja tā ir tiešām patiesa.Bet turpmāk vai tas kaut kā var ietekmēt mīlestības kvalitāti?Bagātajam lielas iespējas dāvināt dārgas dāvanas,apmeklēt izsmalcinātus restorānus,romantiskus ceļojumus.Nabags neko tādu piedāvāt nevar,lai cik stipri mīlētu pat ja nežēlo pēdējo kapeiku mīļotās priekam.Cik ļoti tad var nauda ietekmēt mīlestību un turpmākās attiecības?Vai nabagais var konkurēt ar bagāto?

lindmane  cilvēkam, kuram ir viss, dāvināt var jebko, galvenais ir uzmanība. Sīkums bet patīkami. Tā kā nevajag - Geisha... izdomā, tas atkarīgs no attieksmes pret cilvēku, Es zinu ko dāvināt cilvēkiem, kuriem ir viss.

Paula6  Izredzes uz mīlestību ir visiem...tikai ko katrs uzskata par bagātu vai nabagu cilvēku. Bagāts nav tikai miljonārs, tam ir daudz gradāciju, tāpat kā nabagam. Cilvēks bez graša kabatā un savas dzīvesvietas ir cita kategorija. Ja mīlestība, kā autors saka, ir patiesa un pārbaudīta sākuma attiecībās, tad naudai nav tik liela nozīme, bet bez tās arī dzīvot nevar. Viens paziņa, kurš skaitījās ļoti bagāts un skaista sieva, pēkšņi zaudēja gandrīz visu...palika tikai dzīvoklis, bet mīlestība un atbalstot vienam otru, pateicoties vīrieša centībai un prātam, ļāva nostāties atkal uz kājām. Nabagam (nosacītam) nav jākonkurē ar bagāto par mīlestību, jo tā vienlīdzīgi (ja tas tiek darīts) tiek ieaudzināta jau no mazotnes. Pieaugušam iemācīt otru mīlēt ir diezgan pagrūti..te jau ir viens tāds, kuram par mīlestību nav nekādas saprašanas. Īstu mīlestību nevar nopirkt ne ar ko...

Deisa  Mīlestībai ar naudu ir gan sakars. Pastāstīt kāds? Tīri instinktīvi sieviete izvēlas vīrieti kā topošā māte - tātad tādu, kas radīs drošību, lai savus pēcnācējus varētu izaudzināt kā nākas. Un kāda mūsdienās var būt drošība, ja nav naudas? Ja tiešām nabags un nekā nav? Protams, ir arī ģimenes, kas no sociālajiem pabalstiem dzīvo, taču tie ir līdzīgs ar līdzīgu. Nu nebūs mīlestība līdz kapa malai no pilnīgi dažādi pārtikušu cilvēku slāņiem. Ja nabagais ir nabags gan graudā, gan garīgā ziņā, viņam nav ko piedāvāt otram kam ir krietni vairāk, līdz ar to nav līdzsvara un nekas sanākt nevar.

Geisha  Tas kuram ir daudz naudas tas ir naudīgs. Cilvēks var būt garā, prātā bagāts.
Un par tiem naudīgajiem papucīšiem - vispirms mīļotajai izsit zobus, tad saliek porcelānu un ūdeļādas kažoku uzdāvina. Vai tad tāds vīrietis ir bagāts?

kuks10  Izredzes lielākas ir bagātniekam,bet nabags veikalā arī izvēlās piemēram šmigu no zemākā plaukta,jo konjaku vai labu viskiju nevar atļauties..ideālisms mirst pie pirmām grūtībām..ēst, dzīvot siltumā+nodrošināt savus bērnus ar to visu labāko,nevis dzīvot graustā un teikt,ka esot lielā mīlestība..)))no maniem studiju skaistulēm ,vai arī krutās aprecējās ar biezajiem..nevienai neinteresēja nabadzīgie studenti..DDD

av2  protams, ka ietekmee. Bet, lai sastaptu iistu miilestiibu nu absaluuti nevajag buut bagaatam, bet vienkaarssi ar stabilu, nostaadiitu uz kajaam , savu dziivi vispirms !

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu