Attiecības bez saistībām.

Kā jūs vērtējat attiecības bez saistībām? Kādi ir plusi un kādi mīnusi šādām attiecībām? Vai šādās attiecībās ir jāsaglabā arī uzticība?

marselis  ps.
vardu spele
sobrid toppa SEKSIGA MAIZE

Korneelija1958  Tagad jau tādas attiecības bez saistībām ir modē jo tā ir ļoti vienkārši.Kādus mēnešus pie vienas,tad apnīk var skriet brīnumus meklēt pie nākošās .Gribu braucu pie Grietiņas,negribu nebraucu jo neko jau nevienai neesmu solījis vairāk par attiecībām bez saistībām.Neviena neko nevar no vīrieša prasīt,jāsaka jau paldies ,ka vispār ir ieradies.Tās jau nevar pat nosaukt par kaut kādām attiecībām-vienkāršāk to varētu nosaukt vienā vārdā.

pegazsss  Pēc manām domām lielākā daļa te kaut ko jauc: vārds "attiecības" sevī ietver simtiem dažādu attiecību modeļu. Ja attiecības tiek uztvertas kā 100% vienas puses atbildība par jebkuru darbību, tad NEEJIET TUVUMĀ tam, ko jūs iedomājaties saukt par attiecībām. Kāpēc, velns ar āra, visu vajag sačakarēt ar kaut kādiem štampiem??? Ja cilvēkiem ir kādas simpatijas, kādēļ viņi nedrīkst baudīt viens otra sabiedrību,, tuvību vai vienkārši komunicēt, neizvirzot pretenzijas par to, ka , redziet, mums tagad ir attiecības, un pēc labas uzvedības principiem tagad jādara tā un tā...tas ir muļķīgi un bērnišķīgi..

taureniite  Visādiem jākļiem tas varētu būt ļoti izdevīgi.Nojāj un nekādu saistību.Bet ja ir muļķes kas tam piekrīt,ko tad neizmantot.

Feinaa  Labāk izbaudīt "attiecības" bez saistībām, kuras var ilgt gadiem un justies pat ļoti jauki, ne kā būt precētai un sēdēt oho 24 st. diennaktī un gudri spriedelēt!

uusins  Tā, kā es to saprotu - vienīgais pluss ir tas, ka nav jāķēpājas šķiroties :)
Nu, Geishas jaunkundz! Negaidīju šādu uzjautājumu no Tevis! :) Ja ir attiecības, tātad ir uzticība. Ja nav uzticības, nevar būt uzticēšanās. Tātad - paliec sveika Gaujas mala!

pienenite_1972  Nezinu, vai piederu pie durām, muļķēm vai vēl kādām tur, bet es uzskatu , ka katrs vīrietis pret sievieti izturas tā kā viņa to pieļauj.Ja reiz pret mani jāizturas ar cieņu, tad vīrietis tā izturas un tie saucamie jākļi pie manis nemaz neapstājas, jo ar tiem man nav pa ceļam.

Sanntana  Attiecības ar prostitūtu ir bez saistībām, samaksā un saņem ko vēlies. Par naudu - pirkums un viss.

miers2  uzticība nav tas , ko vajag saglabāt - tas ir tas, ko vajag izrādīt!! Arī tad, ja nav saistību, - seksiņš būs labāks, ja tiks izrādīta uzticība

neko  Ja ir attiecības tad jau ir arī saistības. Vismaz tā es to saprotu. Bet droši vien, ka vīrieši domā šajā jautājumā citādi.
----
Atklāts paliek atklāts jautājums - kādas saistības. Citādi tu gaidīsi ka tevi izklaidēs 4 kungi, bet galā izrādies, ka tev jāspēj izklaidēt visus 4 :))

rudensroze2  Ja diviem cilvēkiem ir kaut kas tāds, ko jau var formulēt kā attiecības, tad tādas vai citādas saistības viņiem ir, kaut vai morālas,citādi tas ir gadījuma rakstura sekss un nevis attiecības

ggarais  Attiecības bez saistībām ir grupņiks,pēc kura sieviete nesaprot no kā stāvoklī...

bumpastiks  Nevienas attiecības nav pilnīgi bez saistībām,kaut kādas saistības ir vienmēr.Ja tikai tas nav vienas nakts sakars.Par uzticību runājot,laikam kā sarunā,bet ja viens otram ir vairāk pieķēries,domāju ir grūti pēc tam uzturēt tādas vieglas attiecības.

kuks10  to tessa, nevēli savu indi citiem,jo pie tevis tā atgriezīsies desmit reizes vairāk,tev seksi neredzēt kā savas ausis..man viss ir štokos,gribēdams nevaru iepriecināt,jo ,manā tuvumā nav tādas duras kā tu..

edding  tas atkarīgs no gadiem un ko kura vēlas. Ja jauna, vai ja vēlas ģimeni, tad tiešām muļķe, bet ja precēties netaisās un ir krietni pāri 40, tad tikai veselības saglabāšanai, kāpēc ne? Vai tad labāk ka klīst apkārt nedabūjusi, nikna uz visu pasauli? Te arī mēs redzam piemērus.

labaa1980  Es labāk staigāju nedabūjusi, nekā parakstos uz tādām attiecībām, kur katrs guļ ar ko vēlas (vienu dienu viena, nākošā - cita...) Ja nav, tad nav!

animato  Kāpēc vajag tādu, kuram "(vienu dienu viena, nākošā - cita...) ", vajag atrast pastāvīgu. Ja, vajag papūlēties.
Nedabūšana graujoši ietekmē sievietes veselība, to ginekologi saka.

nezinite_zinite  Saistības ir saistības un attiecības ir attiecības. Nevajag jaukt dažādas lietas.

av2  sex jau arii ir saistiibas :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu