Attiecības bez saistībām.

Kā jūs vērtējat attiecības bez saistībām? Kādi ir plusi un kādi mīnusi šādām attiecībām? Vai šādās attiecībās ir jāsaglabā arī uzticība?

ingryda  Nav ne vainas. Laba un interesanta laika pavadisana kopa, smiekli un izklaides. Kvalitativs sekss un prieks. Un tad tas pats atkartojas nakamajas tiksanas reizes.

Lai ari biezi kontaktejamies, par citiem partneriem nerunajam. Par darbu, gimenem un draugiem, par sauli un beigtiem kakiem varam runat stundam, tacu ir kaut kada nerakstita noruna ka par citiem partneriem nerunajam. Ja man konkreti jautatu vai es ar vel kadu tiekos, es nemelotu. Tacu skiet ka mes neviens par to nevelamies domat.

Seventyseven  Attiecibas bez saistibam ir skaistas, ka pirnatnejs neaptests dimants! Tacu kad kads no individiem sak izdomat un pieprasit saistibas, tas parversas par attiecibam parastajam ;) un nemaz nav obligati ka vinas izdzivojot bus vairaki partneri. Protams ir cilveki kuriem da jebkas bus par maz.

chaachaa  Hipiju laiks, kas saistās ar šo terminu, lieliski parāda to, kā tas izvēršas. Demogrāfiski pozitīvi. :)) Apmierinājums rodas abās dzimumu pusēs, bet... vienmēr ir vairāki bet, vismaz viens - pienāks brīdis, kad kāds gribēs ko vairāk. Apjūsminās vai izsapņos kaut ko savā prātā, un... čih pih. Bezatbildīgas attiecības ir tas pats, kas auto vadīšana reibumā - nekas labs nesanāks, ilgtermiņā.
Par to, cik jāiegulda atbildība, attieksme, jūtas šeit runāt ir mazsvarīgi, bet nekas labs nesanāk. Īstermiņā tas ir labs veids, kā vairums aizlāpa sirds, dzīves emociju radītos caurumus un pārvar smagākus brīžus, bet ar to arī jāsaka viss. Cilvēki pierod viens pie otra, neatkarīgi no tā, ko saka par to Freids un pārējie varenie.
Uzticības saglabāšana šeit neiet kopā, jo... viss ir brīvs un bez saistībām, kas nozīmē, nāku kad gribu, eju kad gribu un daru ko gribu. Bezjēdzīgi, bet interesants sports daudziem.
Negatīvais ir tas, ka daļu sevis, enerģijas un laika izmet vienkārši bezjēdzīgi un pa tukšo, jo jau sākotnēji apzinies, ka tas tikai tā, bet tomēr, zaudējuma sajūta (cilvēka, jūtu, utt) vienmēr pavada mazākā vai lielākā mērā tad, kad viss izbeidzas vai izjūk.
Jaunības trakums, kas cilvēkos iet pa apli, jo reiz jau to cilvēce piekopa, masveidā, lai gan ne reizi vien, ir īpatnība daudzos, bet kļūstot vecākiem, cilvēki saprot bezjēdzīgo un muļķīgo, un sāk apdomāties, ka velti iztērēts mēnesis nav pat vienas stundas patiesu jūtu/attiecību vērts!

Seventyseven  Non serijas attiecibas ar saistibam ir skaidri zinams vainiigais ;)))

Nerons  pienenite_1972 viedoklis

0 4 Nezinu, vai piederu pie durām, muļķēm vai vēl kādām tur, bet es uzskatu , ka katrs vīrietis pret sievieti izturas tā kā viņa to pieļauj.Ja reiz pret mani jāizturas ar cieņu, tad vīrietis tā izturas un tie saucamie jākļi pie manis nemaz neapstājas, jo ar tiem man nav pa ceļam.

Jautājums, bet vai vispār kāds apstājas pie jums???:):):)
Vai tā ir tikai kārtējā teoretizēšana!?

raina1970  Būt vai nebūt uzticīgam-vienalga kādā attiecību modelī, vai kādās situācijās- tā ir katra personīgā izvēle, vadoties pēc tiem uzstādījumiem, kas nu pašam ir svarīgi ( abiem dzimumiem).Attiecības bez saistībām būs piemērots modelis tad, ja abi iesaistītie ir ar līdzīgu skatījumu uz dzīvi un vēlmēm.. Ja viens no partneriem nebūs patiess pret sevi - ko tad īsti vēlās, un tikai miera labad pieņems situāciju- nekas labs tur nesanāks.

sselgaa  Plusus un mīnusus nekad neesmu skaitījusi (a vai vajadzēja???). Uzskatu, ka attiecības var būt tikai bez saistībām. Cita lieta, ja runa par attieksmi partneriem vienam pret otru..., cik veiksmīgi (vai neveiksmīgi) partneri kopā spēj pārvarēt attiecību krīzes, kas agrāk vai vēlāk piemeklē pilnīgi un galīgi jebkurus pārus...
A plusus un mīnusus - to skaitīšana lai paliek Aaprēķinātājām/iem.
Es ticu divu cilvēku mīlestībai, kas sevī ietver spēju saprasties, kas, savukārt, sevī ietver spēju piekāpties, spēju izrunāties, nonakt pie kopsaucējiem un komromisiem utt...

Ananda_A  Te laikam runa par partnerattiecībām. Pat dzīvnieki maigi rūpējas viens par otru. Par kukaiņiem un tārpiņiem nezinu teikt...:DDD
Oho daži personāži tik augstu pakāpi kā zīdītāji un putni vēl nav sasnieguši un nespēj to no sevis izspiest- nabadziņi. Kā viņi sevi apdalījuši:(((

Ja runājam par darba attiecībām, biznesa attiecībām, starpvalstu attiecībām, tad vienmēr, kur ir kāda mijiedarbība, ir arī saistības.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu