Kā var sevi tā necienīt,lai kļūtu par precēta jākļa mīļāko?

Ja abi precēti,tad vēl tā,arī jau nekas labs nav.Bet ja sieviete ir brīva,kāda sūda pēc viņai vajadzīgs precēts jāklis,kas krāpj savu sievu ar mīļāko un mīļāko ar sievu.Ja sieva to vēl var nezināt,tad mīļākā zina noteikti ka nav vienīgā,bet vienalga piekrīt un varbūt pat naivi tic,ka tas jāklis kādreiz izšķirsies un būs kopā tikai ar viņu.Bet tikmēr viņu dala ar sievu.Kur pašcieņa tādām sievietēm?:(

Anxunamuna  un kurai ir šī problēma ?

LaskovijMerzavec  Nu var pieņemt, ka viņa no tā jākļa dabū vairāk nekā no briviem parpalikumiem!

Margrietinja  ok, sirdij pavēlēt nevar, taču var ar sirdi mēģināt aprunāties! Ja sievietei būs vērtības, principi un jā-pašcieņa (...), viņa nekļūs par mīļāko! Jebkura sevis cienoša sieviete vēlas būt Nr.1!
1. Uz citu nelaimi savu laimi neuzcelsi; 2. Nedari otram to, ko tu negribi, lai dara tev! Tās, kuras kļūst apzinoties par mīļākajām- nožēlojami!

uusins  Lai zobi būtu skaisti un veseli ir jāievēro trīs lietas:
- 2 reiz dienā jātīra zobi
- 2 reiz gadā jāapmeklē zobārsts
- nav jābāž deguns svešās darīšanās

Bet man ir pilnīgi PO, ko dara citi! Svarīgākais, lai viņi nebāž savus degunus manā privātajā dzīvē. Jo tad es kļūstu zvērīgs un viņiem kļūst sāpīgi. Un vēl - tā ir katra personīga darīšana, kā viņš izturas pret tiem, kuri viņu mīl vai augstu vērtē. Jo: dots devējam desmitkārt atdodas :)
Kas mainīsies, ka mēs še apspriedīsim - "kā būtu, ja būtu"?

Korneelija1958  Jaunībā man arī bija pavisam citi uzskati un cita domāšana.Dzīve ir viena interesanta lieta ,sagroza visu ar kājām gaisā.Piekrītu rudensroze2 teiktajam.

marija19561956  Skumigi. Bet sis temas autorei nav tiesibas kadu aizvainot , macit un tiesat. Labak paanalize kur sava kopdzive ar viru esi pielavusi kludas, varbut vel vari tas labot. Kamer seit raudasi,tikmer vari visu pazaudet.Nepatik man sievietes, kuras savu gimenes dzivi iztirza soc.tiklos.Labak esi smaidiga, priekszimiga sieva un patikama ,kopta sieviete,tad viram nevilks pie citam piestaigat.

Geisha  Un kamdēļ gan mīļākai domāt par vīrieša pusdienām, par viņa sajūtām ar sievu, par viņa netīriem krekliem? Par to, lai domā sieva. Mīļākajai ir tikai izpriecas - svētki. Bez tam mīļākā 90% zina, ka vīrietim ir sieva. Būs sieva ieinteresēta saglabāt savu laulību (bērnu, kredīta, naudas, dzīvokļa, statusa) dēļ - tad izliksies, ka nezina par vīra kreisajiem soļiem. Turpretī, ja sieva rīkos skandālus agri vai vēlu vīrietis aizies kur viņam mājās ir atpūta nevis kaujas lauks. Jautājums cik kurai no viņām ir tās sievišķās gudrības. Ir bieži gadījumi, kad viss sākas kā mīlas dēka, bet beigās abi dzīvo kopā. Bez tam šodien neviens laulību neslēdz - līdz nāve mūs šķirs. Kaut gan brīnumi notiek.

Sanntana  Izlasot Pa viedokļus gribas kliegt, kur tik ,piedodiet, stulbi jautājumi un apgalvojumi Taurenīte tavā galvā? No labas sievas/ sievietes (visas jomas) neiet vīrietis meklēt mīļāko/ citu sievieti. Tas pats arī sieviete nemeklē mīļākas statusu. Viss rodas no tā,ka kaut kas nav kārtībā Jūsu attiecības, nav dialoga pārī.

psychobitch  ...kā var kļūt? elementāri, kad gribās seksu, nekādu saistību:D

Rinkulis  Tas ir līdzīgi tāpat, kā pornoindustrijā var atrast sievietes/meitenes, kas gatavas vēmekļus un sūdus ēst...u.c. preteklības. Acīmredzot ir tāds cilvēku tips...un ir cits cilvēku tips, kas to izmanto.

Tessa  No labas sievas/ sievietes (visas jomas) neiet vīrietis meklēt mīļāko/ citu sievieti. (c)

Iet no visam. pat no izcilam, jo ir vajadziigas jaunas sajutas un emocijas, mediibas un adrenaliins.

vienkaarsha  Par to, kā bērnu dēļ nevar aiziet...pilnīgas muļķības . Manā pagātnē bija līdzīga situācija, bērnu dēļ cietu. Un pēc gadiem bērni, nu jau paaugušies, teica: mēs to neesam prasījuši, lai mūsu dēļ ciestos. Tā nebija nekāda ģimenes dzīve , tikai teātris, kurā visi piedalījās. Un liekulības atmosfērā nevar būt laimīgs. Jā vīrietis ir gājies, lai iet. Bērnus var atbalstīt, mīlēt, apciemot, sniegt padomu un palīdzību, kopā atpūsties, un arī sieva var dzīvot savu dzīvi. tikai tie, kas gadiem dzīvo ar sievu / protams, seksu ni un ni, nekad, nekad/ , tā arī nekad neapprec savu mīļāko. Jo tas klapatas un nervi patērētie, sajaukts dzīves ritms un plēsts uz pusēm naudas maks. Tas vienkārši NAV ĒRTI PAŠAM.

EECOOL  bezsakars

irgo  Taurenīt iegaumē - tad kad taureņi ir pakrūtē tad viss ir kārtībā , ziepes sākas tad, kad taureņi ir galvā !!! Un lūdzu nejauc vietām ...:)

Vanesa15  Pilnīgi piekrītu, kur var sevi tā necienīt.
Nēnu cita lieta ir galēji izmisušās, kam vienalga, ka tik silts un daudz maz darba stāvoklī. Un pārējais pofigs. Par morāli vispār nerunājot. Lai gan, būtu arī ko pateikt par precētajiem/aizņemtajiem jākļiem. Jo lielākoties visas tās ir pasaciņas, ka ar sievu neiet blablabla uttt..... Ja tiešām neietu, tad vecis sen jau būtu prom.

zalace  Tāda sajūta, ka autori tas tiešām kaut kādā veidā skar un aizvaino....katram jau savs!bet nu tas ka tādā veidā cilvēki mēģina būt laimīgi varu piekrist!....pazīstu divus precētus vīriešus,kuri noteikti krāpj savas sievas, viena sieva pat to nojauš tik acis piever, otra gan nezina neko......un šie vīrieši ir pēc dabas forši,izskatīgi,gudri.......bet viņi nekad neaizies no sievām....nekad, jo abi pateica diezgan labu frāzi, jā tagad es jauns, man vajadzīgs sekss, taču pēc cik nu gadiem mani pacietīs tikai sieviņa ar kuru ilgs ceļš noiets un ir bērniņi, tāpēc pagaidām baudu mirkļus!neesmu mīļāka...par ko lepojos, bet tas tik tāpēc, ka esmu brīva un priekš kam man samierināties ar mirkļiem, ja varu dabūt daudz vairāk!bet ir paziņa, kurai jau mīļākais ir padsmit gadus, viņai nav bērnu un varētu padomāt ka savu dzīvi viņa veltīja tam precētam vīrietim...nenosodu.taču beigās jāsaprot, ka ja līdz šim neizšķīrās, tad tas vnk nenotiks un cilvēkam sāpēs maigi sakot ļoti!

Jason  Autorei tur, izskatās, kāds personisks aizvainojums, ka tāda saasināta jautājuma pasniegšana - ne ta kāda mīļākā veci nocēlusi, ne ta kāds precētais nav devies...
Nepārdzīvo tā, katram sava izvēle un katram pašam ar to būs arī jādzīvo. ;)

Cafe_Noir  26 gados bango emocijas. ir tikai balts vai melns. 26 gados jūra vēl līdz ceļiem.
taurenīt, nevajag tos principus vicināt. gandrīz katrai sievietei tādi ir. ja ne tādi, tad citādi. to, ko Tu nepieļauj, kādai citai tas ir sīkums. bet tikpat labi var būt, ka tas, kas Tev ir sīkums, tas citai ir Lielā Robeža, kuru nepārkāpt. tā ka viss ir relatīvs.

parasti dzīve tieši visskaļāk izbļautos principus pārbauda. skat, ka nav jākož pirksteļos

Viliendi  Izklausās ka tevi kāds spiež tikties ar precētu vīrieti!? Kāpēc esi tā sacepusies?Nepievērš neviens uzmanību- ne precēts ne neprecēts?;)

Nerons  LaskovijMerzavec " Nu var pieņemt, ka viņa no tā jākļa dabū vairāk nekā no briviem parpalikumiem!
Piekrītu! Ar mazu piebildi, kas teica, ka tie brīvie pārpalikumi pirms dodas pie Taurenītes, paši jau nav bijuši daudzās gultās!?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu