Kā var sevi tā necienīt,lai kļūtu par precēta jākļa mīļāko?

Ja abi precēti,tad vēl tā,arī jau nekas labs nav.Bet ja sieviete ir brīva,kāda sūda pēc viņai vajadzīgs precēts jāklis,kas krāpj savu sievu ar mīļāko un mīļāko ar sievu.Ja sieva to vēl var nezināt,tad mīļākā zina noteikti ka nav vienīgā,bet vienalga piekrīt un varbūt pat naivi tic,ka tas jāklis kādreiz izšķirsies un būs kopā tikai ar viņu.Bet tikmēr viņu dala ar sievu.Kur pašcieņa tādām sievietēm?:(

bumpastiks  Autorīt,tādas attiecības ir vairāk balstītas uz seksu un izklaidēm un tad tā sieva neliekas nekāds traucēklis.Ir arī brīvi vīrieši,kas piekrīt kļūt par precētu sieviešu mīļākajiem.Es tādas attiecības neatbalstu,bet arī nenosodu.Tā ir katra paša izvēle,būt par pirmo,otro vai vienīgo.

limonija  Es kā pietiekami "veca grabaža" varu pačukstēt - viss atkarīgs no iesaistīto personu motivācijas(mūsdienīgi izsakoties). Un nevajag to uztvert tik histēriski;)

edding  Precēts mīļākais ir vislabākais. Pirmkārt raustoties no sievas, diez vai vēl kādu brūti meklēs, attiecīgi mazāka varbūtība dabūt kādu triperi. Otrkārt sapucēts, apmazgāts. Treškārt nevajag viņam daudz laika veltīt.
Vienīgais mīnuss, ka procesam jānotiek darba laikā. Protams ir izņēmumi, kuri ir izdomājuši iespējas izrauties ārpus mājas arī vakaros vai brīvdienās.

edding  Vēl tik piebildīšu, ja sieviete nav muļķe un tanī klenderī neiemīlas.
Man pat patīk, ka brīvdienās nevajag tikties, jo ir tik daudz kas jāpaveic pa tām 2 dienām. Un svētkos esmu ar radiem, ģimeni un draugiem, kur tāpat nevienu brūtgānu līdzi neņemtu, nav svarīgi, precēts vai brīvs šis.

kuks10  UN...kas par sāpi..?!))Nekad nesaki nekad,nepaies ne sprīdis un pati būsi precēta vīra gultā..)))

Vinetta  Ja brīva sieviete nevar dabūt brīvu un viņai nav principu, viņa pinas ar precētu un tādejādi izraksta sev nabadzības apliecību, jo tādās attiecībās viņa nebūs laiimīga NEKAD. Bet tad, kad viņai liksies, ka ir laimīga (ar citu vīrieti), kāda cita blozga dalīs ar viņu viņas vīrieti, jo karmas likumi darbojas...

labaa1980  Parasti jau precētie meklē mīļākās, ja uz sievu vairs nestāv, vai arī sieva palikusi kā auksta plekste. Kaut kur jau tam vīrietim sava seksuālā enerģija jāliek ir! Un tiešām ne jau visi ir jākļi, gadās arī pa kādai nelaimes čupiņai.

vellata  Tavam vīram ir mīļākā? Super!
Bet pašai ieteiktu nekad neteikt - nekad!
Ja viņš ir labs kā mīļākais un citu vajadzību nav , tad ļoti pieņemami. Un, ja sievai tiešām nav tas vīrs ZB, tad viņa nojauš vīra sānsoļus. Tikai reizēm izdevīgāk izlikties, ka neko nezina.

animato  12:24
Pilnīgas muļķības. Reiz man bija/ "ko tur liegties, nav vērts/ džekiņš, kuram ar topošo sievu bija pats sakums. Par cik, mums bija 20 gadu starpība, man tas nemaz netraucēja daudzu gadu garumā tikties un baudīt. Ne prātā nenāca uz viņu pretendēt, bet sekss bija superīgs.
"kāda cita blozga dalīs ar viņu viņas vīrieti, jo karmas likumi darbojas..." - bet varbūt tieši otrādi, pagātnē viņu krāpa, tagad ar viņu.
Protams, nav labi grēkot, bet kāda sajūta ir tām sievietēm, ar kurām dzīvo gadu gadiem un neprec? Te vismaz viss ir skaidrs, jūtām vaļu dot nedrīkst, tikai patikšana, bauda.

animato  13:00
Kāpēc uzreiz "mīlēt"? Ja seksotu tikai ar tiem, kurus mīl, mēs badā nomirtu.

Cafe_Noir  ar ko precēts jāklis (pardon mai frenč) atšķiras no neprecēta jākļa? tikai ar to, ka ir precēts? viņs - ko? precoties apsolīja, ka viņam nekad, ne pie kādiem apstākļiem ārpus laulības nebūs sekss? ja jā, tad viņš ir lauzis zvērestu. un viņu var tiesāt un sodīt, kas, būtībā, ietver to, ka ar viņu laulība ir šķirama. tagad tālāk ... vai sieva ierosināja šķirt laulību un negodīgā laulība ir izšķirta? ja jā, tad sods ir saņemts adekvāts. un tagad skaties - tas pats precētais jāklis nu ir kļuvis par neprecētu jākli. tātad, ar ko atšķiras precētais jāklis no neprecētā? ar to, ka vēl nav šķīries. bet tas ir ātri līdzams.

ja jāklība ir tā cilvēka īpašība, tad neviena, pat mauciskākā sieviete nespēs viņu savažot tā, ka viņš neguļ paralēli vēl ar kādu. Tava kļūda ir tā, ka neproti vai pat negribi šādu īpašību saskatīt pirms laulībām, pie tam ceri, ka laulība būs tik smagas važas, ka viņš negribēs vai nespēs laist uz malu.

no šādiem cilvēkiem ir jāatkratās. neapmierina kāda cilvēka īpašības? - kraties vaļā kā no sērgas. nevis pamāci, ka tā darīt nav slikti un citiem ar tādu cilvēku uzturēt jebkādu saskarsmi ir riebīgi. tikai taisnvirziena primitīvs prāts paģēr ievērot noteikumus, kurus pats arī radījis bez saskaņošanas ar citiem

neko  Pagaidi meitēn, vēl redzēsim ko pati darīsi, ka vīrieti tevi apprecēs un pēc tam par sliktu uzvedību uz gadu bez seksa atstās:)))

DabasJanis  Tev to nesaprast. Un varbūt arī nevajag.

Magnolija  Tas ir stāsts par pašvērtējumu un mērķiem ... Vai jautājums ir par to, ka nekad nebūšu otrā vai varbūt mērķis ir tikai izklaide un otra izmantošana seksam, izklaidei...?

Nate  Nosodāms ir precētais, kurš devis solījumu.
Vispār ir piemēram, Skorpioni, kuriem tikpat kā neiespējami būt uzticīgiem. Nu nevar viņi un viss, pat pie ļoti bargām, kontrolējošam sievām.
Mīļāko izvēle nav sevišķi liela, Brīvie vīrieši dažreiz nekopti, dzērāji, vai vēl ar kādām dīvainībām. Precētie tomēr aprūpēti un laikam jau neslikti, ja sieva pietur:)

Lucy  Vai,ir tāda sieviešu suga,ka vecis vajadzīgs ir tikai izpriecai,ne katru dienu blakus kurš,krāc,perž un gulšņā pa dīvānu:)
Viņām vnk patīk būt´´mīļākajām´´ lai viņās drā... ar pilnu jaudu:)))

neko  Nate: "Nu nevar viņi un viss, pat pie ļoti bargām, kontrolējošam sievām."
Ar ļoti bargu sievu jebkurš vīrietis ātri vien kļūst neuzticīgs:)

Agatem9  Paula6
Tava koleģe ir tiešām kājslauķis, kura bāžas citā ģimenē ar savu pē......atvaino, nu necienu es tādas sievietes, nespēju saprast.

edding  2016-12-18 23:00
Nē, nu iemīlēties precētā un cerēt ka viņš šķirsies gan ir stulbi. Pat ja izšķiras, parasti mīļākās neapprec.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu