Vai ap 40 vēl ir iespējams izveidot īstu ģimeni?

Vai varbūt, vecumam nav nozīmes..bet nozīme ir tieši cilvēkam? Tātad, ja vīrietis ar mani nevēlas izveidot ģimeni ar atbildību un kopīgiem svētkiem, tad vaina ir Manī? Visdrīzāk , ka jā..tās ir manas domas. Bet kāpēc tad viņš vispār IT kā ir kopā ar mani?

Esari  Autore "iepazīties nevēlas"..tai pašā laikā- grib dzeesties no teienas....tai pašā laikā-- viņai ir štucers, kurš viņu tā kā jā...tā kā- nē....
Vairbūt kādam ir laiks beidzot to papēdīti pie zemes stingrāk piecirst..- tjipa-- vai nu, vai nu...?!

kokote  Ui, kā man šitais te "piedur" : "pirms uzsākāt nopietnas attiecības, abi noskaidrojāt , ko vēlaties no šīm attiecībām 14:20" (C)
Vai tiešām ir kādi, kuri pēc nu nezinu kura randiņa vai pirms nolemj, ka būs sex, sarunā: nu tagad mums sākas nopietnas attiecības un tagad izrunāsim, ko mēs vēlamies .
Luīze, tas, ka dēls pie mammas svin ZSV - tas pat manā skatā ir viņam bonuss, bet tas, ka neņem Tevi līdzi - nu tas ir tā ne pārāk. Ja vēlies izaicināt likteni- pasaki, ka brauksi līdzi - nu tālākais jau no Tevis atkarīgs, tikai jau iepriekš izdomā ko un kā teiki un rīkosies, ja saņemsi atteikumu. Šī ir Tava iespēja noskaidrot, kādi viņa plāni...un tam nekāda sakara ar to, kāda Tu esi. Nav tādas "vainas"- tas ir vistrakākais, ko Tu sev vari nodarīt- Tu neesi nekāds upuris, viņš vienkārši ir Tev (Tavām vajadzībām) nepiemērots.

neko  Nu tad sanāk ka meita nav gatava pieņemt ideju, ka Tu veido jaunu ģimeni. Cilvēkiem ar bērniem tā gadās.

estepat  Sievietēm viss ir vienkārši - gari mati jānogriež, īsi jāataudzē, taisni jāieloko, lokaini - jāiztaisno, vīrietim ziemassvētkos jābūt ar savas draudzenes, nevis savu meitu un māti..- viss elementāri- kā mājas stūris- parastais..;)

marselis  vai ap 40 vel iespejams iemacitities braukt ar divriteni?
paradoksla pasaule!?

mellene_x  jā, kokote, pirms pirmā seksa, vai pēc pirmā seksa noskaidro, ko vēlās no attiecībām,... normāls vīrietis tā arī uzreiz pasaka, ka kopdzīvi nevēlās, vai to, vai šo nevēlās, vai ir precējies, vai mērķis nākotnē tomēr ir kopdzīve ar visām no tām izrietošajām sekām... (iz dzīves)..parasti vilšanās rodas no tā, ka mēs no otra gaidam to, ko otrs nemaz netaisās dot../. ja zinātu otra nodomus, izpaliktu šī vilšanās, tomēr autore jau divus !!!!!!!!!!!!!!! gadus gaida kaut ko nezin ko, bet vīrietim , acīmredzot, esošā situācija apmierina... zinu vēl tādus pārus... vīrietis brauc pie sievietes jau 6 mēn, jo viņam tā ir ĒRTI... tikmēr sieviete lēnām iemīlās, sapņo par kopdzīvi utt... sen teicu tam vīrietim, lai pasaka sievietei taisnību, nav godīgi otru tā čakarēt... tā arī rodās viss no NEIZRUNĀŠĀaNĀS ATTIECIBU SĀKUMĀ.

Drole  Ak tad tomeer ir "meita, kura negrib"? Tad nu jaasaka, lai kungs nesaldee nagus gar shito kapriizo paariiti.

Geisha  Pazīstu vienu jauku ģimeni. Viņai bija neizdevusies ģimenes dzīve un 3 bērni, viņam tieši tāpat un arī 3 bērni. Satikās, iemīlējās līdz saprata, ka negrib būt kopā tikai kā mīļākie, bet vēlas dzīvot abi kopā. Piedzima kā es smejos 7. bērns, apprecējās un dzīvo laimīgi. Tikko redzēju netā bildes - atkal abi bija ceļojumā uz eksotisku valsti. Skaisti. Ne viņa kāda skaistule, ne viņš bagātnieks, bet viņu savienība viņiem un viņu bērniem atnesa svētību.

kokote  Nekad nesapratīšu to, kā var no kāda kaut ko gaidīt- to reaitātē sauc par dzīvošanu ilūzijās.
Luize- kamēr rakstīju, parādījās tas teksts, ka viņš Tevi aicina- domāju, ka Tev ir jābrauc pie Tava vīrieša vai arī jāaicina visa viņa ģimene pie sevis- Tava meita jau vairs nav tik maza, bet, meitenes ir dažādas- Tev pašai jāizlemj. Faktiski Tev nekādu problēmu nav (ne tādā līmenī kādā uzstādīji jautājumu)- piedod, bet nedaudz pēc "cacas" izklausies.

Cafe_Noir  jā, nu šajā stāstā arvien vairāk jaunu detaļu.
mans skats no malas - ja vīrietis aicināja pie savas mātes, tad tā arī vajadzēja darīt. nevis kaprīzēties un arī meitai ļaut. Ziemassvētki šogad, tāpat kā visus citus gadus ir 3 dienas - 24., 25., 26. vai tad nevar tā, ka 24.-25.laukos pie vīrieša mātes un 26.aiziet uz kaimiņmāju pie saviem vecākiem? meita, ja arī negrib "uz laukiem" svētku vakaru un nākamo dienu var pavadīt pie saviem vecvecākiem, bet Tu mierīgi ar vīrieti uz laukiem.

es saprotu, ka stāstu utopiju, kuru Tu nespēsi realizēt, jo ir tik daudz JO un BET! bet tā ir Tava dzīve. izvēlies - vai nu vīrietis vai Tavi vecāki. kāpēc Tu viņam liec izvēlēties? var arī vienoties - šogad pie taviem, nākamgad pie maniem.

tādi tie pīrādziņi.

marselis  Jebkurtas attiecibas ir upuris (mijiedarbiba starp deveju- nemeju un to lomu mainu).
Kad nesanak gut velamo vienmer japajauta sev -,kas iemesls tam?
Ja abas puses patiesi tendetas uz vienosanos-,tad ta ir neizbegama.
Saubas rada apstaklus,kuri izspele citus scenarijus.ka noradi uz patiesiguma trukumu(nevelesanos).

Rinkulis  Gaidi ar maisu nepiespiesto bildinājumu.

Ar vīriešiem ir tā...
a) Spontāns bildinājums (parasti jaunībā, vai kā DžDž...), kas balstās uz iekāri. Šis nebūs tas gadījums.
b) pārdomāts bildinājums, kurš top, ja attiecības iztur laika pārbaudījumu...un tur galvā tiek izsvērtas dažādas lietas (+ un -) - tas ir kā šūpoles - kā viņas nosvērsies, tā būs. Sieviete ar savu rīcību/reakciju vai nu sekmē vai gluži pretēji attālina šo lēmumu. Ja viņš saka braucam, bet tu saki nē - tā ir automātiska aukstā duša... Tu vari neteikt kategorisku nē, bet piedāvāt scenārijus viņam - ja būs vēlme, varbūt parakstīsies. No sērijas...varbūt Ziemassvētku vakaru ar manējiem, bet tad pirmajos vai otrajos ziemassvētkos aizbrauksim pie tavējiem. Nu nezinu - kaut ko racionālu, pieņemamu. Savilkt kopā 2 pasaules ir grūti, bet ja to nevar izdarīt, tad nekā...nekas tur nebūs. Runā ar meitu...Ja tur priekšā ir cita meitene, varbūt nav tik traki. Recepte ir jātrod, un tu esi pavārs šajā situācijā...

edding  "a, pirms uzsākāt nopietnas attiecības, abi noskaidrojāt , ko vēlaties no šīm attiecībām?"/c/
Vai tu traks, kaut ko skaidrot. Seksot uz seksot un cerēt, ka varbūt tomēr apprecēs. Smieklīgi. Ka tik vīrieti nenobaidīt.
Es piekrītu viedoklim- ja džeks pēc pus gada nesāk runāt, vai neizsaka bildinājumu, tad likt uz tādu cerības ir velti. Ja apmierina būt par pagaidu variantu, tad cita lieta.
Par tēmu. Nevar gadījumā apciemot tās abas babas kopā? Diena tak gara. Jeb sarunāt, šogad pie tavējās, nākamgad pie manējās.

pikantaa  Ja jau j´ūs nesvinat tādus svētkus kopā un nespējat viens otram pielāgoties, tad nedomāju, ka jums ir tāla kopīga nākotne. Tāda sajūta, ka katrs iziet uz saviem principiem. Vai nu meklējat kompromisus vai citus partnerus.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu