Vai ap 40 vēl ir iespējams izveidot īstu ģimeni?

Vai varbūt, vecumam nav nozīmes..bet nozīme ir tieši cilvēkam? Tātad, ja vīrietis ar mani nevēlas izveidot ģimeni ar atbildību un kopīgiem svētkiem, tad vaina ir Manī? Visdrīzāk , ka jā..tās ir manas domas. Bet kāpēc tad viņš vispār IT kā ir kopā ar mani?

Skarlete  Lai autorei priecīgi Ziemassvētki!!!:))

raina1970  Kas tad ir sausajā atlikumā- vīrietis aicināja ciemos uz laukiem, autore , meitas viedokļa iespaidā- atteica/// Kādas pretenzijas tur varētu būt pret vīrieti? Ka viņš nemeta pār kārti- savu mammu, un neskrēja piebiedroties autorei un viņas ģimenei? Tak jāsaprot- cik vienam ir svarīga sava vide- tik pat otram ir svarīga - viņa vide. Nu ir jaizmanto zināma diplomātija un reizēm arī savas vēlmes jānoliek mazliet maliņā.. Patiešam tak- svētki ir tik gari , ka mierīgi varēja paciemoties gan vienās , gan otrās vecāku/vecvecāku mājās.Iespējams, ka vel ir laiks to visu pārkārtot un svētkus tomēr sagaidīt kopā. Ar vienu bet- tas sanāks , ja nebūs vainīgā, vai -kurš vairāk dod, kurš vairāk upurē-- meklējumi.. bet gan - sadarbība un patiesa vēlme būt kopā strap diviem cilvēkiem.

Seventyseven  Sieviete pec horoskopa versis :))) jutu lidz virietim...kompromiss te var but tikai viens pilniga sievietes velmju pienemsana.

Evuksite  Vinam labi ir padrazties ar tevi. Vairak atbildibu vins negrib. Iesaku pamest cinu

rudzupke  Ar viņa mammu esi jau iepazinusies?

uusins  Var izveidot.
Ar pirmo sievu izšķīros, man bija 38, viņai 36. Viņa apprecējās otrreiz, kad viņai bija 41, vīram 42. Viņiem katram ir pa 4 bērniem :)
Savu tagadējo satiku, man jau bija 45, viņai palika 43. Man 4 bērni, viņai 3 :)
Var izveidot. Ja vien grib. Abi :)

Simbioze69  Ap 40 cilvēki ir pusmūžā un grib atpūsties nevis iespringt! Tpc katram ir savi mērķi. Paņem čali ap 25 un varēsi valdīt pār situāciju!

Svece  Dzīve nav taisnīga. Tas ir pirmais ko vajadzētu iemācīties cilvēkiem. Vai vīrietim vajadzīga sieviete , kas iet ar viņu , aiz viņa vai viņam vajadzīga tavas meitas māte ? Vai tava meita noteiks ka viņam dzīvot, kur braukt , ko ēst . Ar laiku viņš iespējams pieņems viņu ( var gadīties ka arī nē) , bet pašlaik- prasi par daudz , bet dod par maz. Vīrieti neinteresē tavas meitas supermamma .

Vanesa15  Protams var izveidot veiksmīgu ģimeni ne tikai 40, bet pat vēlāk. Ir zināmi gadījumi iz dzīves, un pat ļoti veiksmīgi.
Jā, vaina ir tevī, ja vīrietis ar tevi neko nopietnu negrib.

Tedaalija  Domāju, ka atbildība vienam par otru sākas tur, kur ir saderība vienam ar otru, un gadiem nav nozīmes!

Agatem9  Ja tas ir attiecību sākums, ja viņam mamma dzīvo viena, tad var
varēji nostādīt to jautājumu tā, ka meitiņ, brauksim tur un tur......nekā savādāk. Viņa mamma arī ir tikpat svarīga, cik Tavējā.Vienādi. Nevis meita negribēja.Mazums ko bērni negrib.

Ja par ģimeni, ģimene var būt arī ap 40 gadiem un arī bez kopīgiem bērniem šajā vecumā.Bet mīlēt, audzināt, rūpēties par esošajiem, gan viena, gan otra bērniem un gaidīt kopīgus mazbērnus, ko čubināt, lutināt un mīļot.

Drole  Nav briinums, ka viirishkjis tik ilgi pauzee ar bildinaajumu - kursh normaals vecis gan kaaro dancot uz pakaljkaajaam, izpildot valdoniigas draudzenes mazgadiigaa skukja priekshniekoshanu...

psychobitch  tas nav nopietni, ja vīrietis izvēlas svētkus svinēt kopā ar māti, cik tad viņam gadu? kaut kas tiek noklusēts, varbūt esat jau bijušas viena otrai matos un tagad stīvējat to segu katra uz savu pusi...

Chris1986  Nu, tieši tāpēc es nevēlos iepazīties ar sievieti ar bērnu/-iem no iepriekšējām attiecībām. Jo bērns dancinās māti, kā vien gribēs, bet vīrietis būs vnk dekorācija tam, ka viņai viss kārtībā

Sar_ma  Des jūtos laimīga, jo nesaprotu Jūsu jautājumu. Ģimenes veidošana ir dabisks process- kaislība, mīlestība.. Un zini, ka neviens cits nav vajadzįgs...ja par šo tēmu ir jautājumi un vēl šeit, tad šādu kopojumu (pat negribu saukt par ģimeni) nevajag veidot.

JurisK  Noteikti, ka ir! Tikai tev jaaizlemj - tu gribi to viirieti vai veelies pavadiit taalaakos gadus ar savu pagaidaam pusaugu skukji. Padsmitnieces meitenes ir sunja nagla jebkuraa pakaljaa!!!

piladzoga  Ja nespēj drauga mammu pieņemt ,tad nekas labs nespīd.Māte normālam vīrietim ir un būs svarīga vienmēr.Tāpēc esi gudra sieviete un visu apvieno ..protams ,ja vien pati to vēlies.

Fitter  Meklē labāk vienaudzi, lai vai kā, bet vismaz kopēju lietu būs vairāk, jebkuram bērnam jādod mīlestība, atbalsts un jārāda piemērs, kā mīlēt tā mammu, tas iedvesmos mīlēt svešu onkuli.

Elektra  Nu protams, ka ir iespējams!!! Kamēr vien cilvēks dzīvo un jūt, nav nozīmes gadiem;)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu