Vai ap 40 vēl ir iespējams izveidot īstu ģimeni?

Vai varbūt, vecumam nav nozīmes..bet nozīme ir tieši cilvēkam? Tātad, ja vīrietis ar mani nevēlas izveidot ģimeni ar atbildību un kopīgiem svētkiem, tad vaina ir Manī? Visdrīzāk , ka jā..tās ir manas domas. Bet kāpēc tad viņš vispār IT kā ir kopā ar mani?

fargo  ir iespējams, protams! bet ne bez gribēšanas. ar viena cilvēka gribēšanu par maz.

av2  var.

Deisa  Var izveidot. Tiesa, man vēl zem 40. Pie sava tagadējā vīra uz Zsvētkiem aizbraucu viena, mani abi dēli svētkus pavadīja ar savu tēvu un tēva māti. Nevienam gabals nenokrita, tagad esam kopīga ģimene un nākamajos svētkos būs jau par vienu svinētāju vairāk. Izlem, kas Tev ir svarīgāk - izpatikt meitai, kura tāpat ātrāk vai vēlāk aizies savā dzīvē, atstājot Tevi vienu, vai tomēr veidot savu nākotni pašai. Un ko Tu darītu, ja Tevi bildinātu un tāpat aicinātu paciemoties pie mātes, bet meita iebilstu? Pret abiem variantiem? Arī meita būtu tā, kas nosaka visu? Sakārto pati savas prioritātes un apskaidro par tām arī to vīrieti, citādi viņš noteikti arī ir nesaprašanā, ka Tu it kā vēlies ko nopietnu, bet viņa māti necieni, lai apciemotu Z-svētkos.

vellata  Tas nav tavs īstais vīrietis. Var izveidot. Varbūt nevajag tik ļoti iespringt uz nopietnu attiecību veidošanu un ļaut tam notikt pašam no sevis. Vīriešus mēdz atgrūst pārāk centīga nopietnu attiecību doma. Viņam pašam līdz tam jānonāk. Ja nenonāk, tad , acīmredzot, tu esi starpposms starp kaut ko. Ērta lietošanai.
To, kāpēc viņš ir kopā ar tevi, pajautā viņam. Reizēm tu gaidi nezin ko, bet, kad konkrēti uzjautā, atbilde ir pavisam cita.

vellata  Piebilde:
Man ir divi klienti -86 gadīgs atraitnis, kuram šobrīd palīdzu meklējumos, jo vienam ir garlaicīgi. Bet tā kā viņš izskatās ļoti labi, tad arī prasības ir diezgan augstas. Un kundzīte -81 gadīga, kas arī ļoti vēlas attiecības.
Ģimeni vēlme veidot ir jebkurā vecumā, ja ir piemērots partneris.

vellata  Palasīju autores komentārus. Viņš piedāvā jums kopā svinēt viņa ģimenē ZS. Jūs negribat. Tad jautājums - ko jūs vispār gribat? Viņš šajā situācijā domā tieši tāpat. Ir jāatrod kompromiss, ja grib attiecības. Un attiecības veido divi!

Araabs  Kāda māte tāda meita (tusētājas bez pienākuma apziņas),delatēt abas no dzīves(ieteikums vīrietim)

Maarka_Tvans  Mūžīgais konflikts - kas ir svarīgāk.Izvēle starp bērna kaprīzēm un vīrieti.Ja reiz šāds topiks, tad viss ir skaidrs - meita diktē esošo situāciju.Vīrietis to labi apzinās un izvēlas savu variantu svētkiem.Tas var arī nenozīmēt attiecību krahu, bet tikai to, ka katram ir sava vērtību skala.
Man izjuka otrā laulība dēļ meitu kaprīzēm un šādām prioritātēm.Bet dzīve pierāda, ka ir iespējams dzīvot kopā un būt ja ne pilnīgi laimīgiem/kā pašā sākumā/, tad apmierinātiem gan.

neko  Dotajā situācija pastāv variants pāris gadus pagaidīt, tad meitai (cerams) būs jau savas draugs un jautājums pats atrisināsies:)

Paula6  Luīze...tu pareizi domā ka, ja vīrietis, kopā dzīvojot 2 gadus, tevi nebildina, tad vainīga esi tu pati, jo...cik var spriest no taviem komentāriem, tu esi nenoteikta savās attiecībās ar meitu (nav zināms cik gadu) un pati īsti nezini vai negribi zināt ka ģimenes dzīvē gan vienam, gan otram šad un tad ir jāpekāpjas un jāatrod kompromiss...sievietei tas jāprot. Te jau citi komentētāji ieteica kā rīkoties, tad esi noteiktāka un bērnam nav jāizdabā, bet jārunā un jāizskaidro gan. Domāšana ir viens, bet darīšana ir cits. Vēlu veiksmi!

bernadeta  Situāciju, ja ir vēlēšanās var atrisināt jau tagad - vispirms kopā pie meitas vecvecākiem, pēc tam uz laukiem pie viņa mammas. Tev gribas ģimeni, un tai pat laikā pati nevēlies būt šajā ģimenē.
Nav saprotams,vai vecvecāki ir Tavi vai bijušā vīra vecāki. Ja Tavi, tad var vispār domāt, kā visiem svinēt kopā, jo jūs visi esat ģimene.

av2  Deisa - pareizi pateica, saproti, kas ir kas, un ko Tu veelies. Beerni lloti aatri izaug lieli, un aiziet svaa dziivee, ja kas...

ingryda  Ja vins nevelas to pasu ko Tu, ej projam neatskatoties. Un nevajag kadu vainot, ipasi jau sevi. Jo tikai tadel ka skats uz nakotni ir savadaks, vel nenozime ka kads ir slikts vai vainojams.

Laiks iet uz prieksu un ja gimenes dzive ir Tavs augstakais merkis, mekle kadu kurs velas to pasu. Nekad nav par velu, un nav neka tada ko Tu nevaretu izdarit ja patiesam velies.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu