Laikam jau visādām muļķēm tā arī VAJAG,ka tie veči viņas vazā aiz deguna!?

Kā pati sevi novērtēsi,tā arī pret Tevi izturēsies!Ja ir tādas sievas kas piever acis uz savu vīru sānsoļiem,gatavas jākļiem visu piedot un ja ir tādas lētticīgas mīļākās,kas gatavas "ķert tos skaistos mirkļus"ar tiem jākļiem,kad viņi to žēlsirdīgi atvēl.Tad kāpec večiem to nedarīt?Malači ka izmanto tādas dumiķes.Ko neizmantot,ja pašas ļaujās izmantoties? sevi cienoša sieviete NEKAD nedalīs savu vīrieti ar vēl kādu padauzu!Bet ja tam vecim vajag to padauzu,tad patrieks to ar sūdainu koku.Jo kā var mīlēt jākli,kam nekas svēts nav!Kā pēc tam ar tādu novazātu nav pretīgi gultā likties?

iota  Man vislabāk patika "...NEKAD nedalīs savu vīrieti ar vēl kādu padauzu" Es izlasot saprotu, ka tā "sevi cienošā sieviete" ne ar ko neatšķiras no tās "padauzas".

vellata  Tiešām 26 gadu jaunai sievietei, tā vietā, lai pilnvērtīgi baudītu dzīvi, jāpostē te agresīvi noskaņoti posti ? Gribu piekrist Kokotei, ka padzīvojis babulis , kuras meitu krāpj vecis, tagad visas sauc par maukām.
Bet ja situācija ir cita, tad izstāstīšu savu pieredzi. Ne jau apzināti sieviete meklē sakaru ar aizņemtu. Jaunībā arī es biju maksimāliste, kas skaļi kliedza, kad zināja, ka kāds precēts kādu krāpj. Civilvīrs mani krāpa, viņam tas bija kā maza izklaidīte. Laiku pa laikam. Bet varbūt regulāri, kas to lai zina. UN pat nebrīnījās manu atsalumu seksa jomā, mani tas vnk neinteresēja Atriebības nolūkos neatmaksāju ar to pašu, jo joprojām pieturējos pie domas, ka es tāda neesmu. Kad izšķīros, dzīvoju sev , baudīju dzīvi, gāju uz randiņiem, bet joprojām ignorēju aizņemtu vīriešu iekāres pilnos skatienus manā virzienā. Līdz reizei, kad , saskaroties rokām ar vīrieti, man bija fizisks klikšķis. Pirms tam mēs jau ilgstoši bijām pazīstami. Un abi viens otra klātbūtnē jutāmies ērti, mierīgi, brīvi. Zināju, ka pirms manis un tagad zinu, ka arī pēc manis viņam ir bijuši sakari. Tā ir viņa problēma. Es to pārtraucu brīdī, kas viņa domās sāka parādīties vīzija par kopdzīvi. Tad es sapratu, ka izklaide ir viens, bet kopdzīve kas cits. Lai cik izcili labs sekss nebūtu, jo fiziskā jomā mums tiešām bija labi. Esam saglabājuši tik pat labas attiecības, kā pirms tam, varam runāt par jebko, bet zinu, ka sekss mums vairs nebūs. Jo es ar precētiem taču nē, to atkal varu skaļi bazūnēt. UN esot kopā vienmēr mēģināju vest viņu uz pareizā ceļa, kā psihologs.:D
Tāpēc vēlreiz gribu atgādināt - liktenis piespēlē tev tieši to situāciju, par kuru tu tik izmisīgi te cepies. Kā pārbaudījumu. UN tad izrādās, ka nemaz tik stipra tu neesi.

Geisha  Ja Tu, Taurenīt, esi pieklājīga, labi audzināta jauna sieviete tad Tev vienkārši nepiedien lietot tādus vārdus kā jāklis, padauza un tamlīdzīgus. Tādi vārdi nav sievietes cienīgi. Ko tad Tu tā nolaidies līdz ķēkšas līmenim? Fui!
Bez tam gudra sieviete savu netīro veļu nekad nemazgā publiski.
Ar intīmām lietām (bērna ieņemšanu) pieklājīga sieviete nodarbojas tikai garā kreklā un caur speciālu palagu. Citādas izvirtības piedien tikai staļļa puišiem un zemniekiem.

bumpastiks  Meitēn,neteiktu ka tā arī VAJAG,nevienai un nevienam neko tādu patiesībā nevajag.Daudz ko var teikt skeptiski cilvēki,ka esi neaudzināta,agresīva histēriķe,kāds var just līdz un vārdos pažēlot.Bet tikai pats cilvēks var to sāpi izsāpēt.Neviens cits to Tavā vietā neizdarīs.Ja esi ar to saskārusies-novēlu izturību.

Sintra  Tikai Iota pamanīja, ka autore raksta: "nedalīs savu vīrieti ar vēl kādu padauzu" - tipa pirmā padauza ir sieva?????? Pati sevi novērtējusi?

BlackPantera  Nu neesi tu vientuļa, autore. Es arī patriektu ar sū...mietu un ar kāju par d... Nekavējoties. Bet vismaz pagaidām nav nekādu pazīmju, ka man tas būs jāpiedzīvo.

eva_  Domāju, ka vīrieši pietiekami labi pazīst savas sievas, lai saprastu, kura piedos, bet kura nē. Bez tam, ja ir mīlestība un labs sex, neviens NORMĀLS vīrietis nekrāps, krāps tikai LOPS...

psychobitch  a ko nozīmē pilnvērtīgi baudīt dzīvi 26 gados? jāties apkārt uz jahtas ar tādu onkulīti, kā Mavu? autores sāpe ir mums katrai sievietei saprotama un katra kaut ko tādu ir piedzīvojusi - nodevība no mīlama cilvēka, varbūt tā ir viņas pirmā reize... šajā vecumā tiešām jau ir jābūt ģimenei un bērniem, lai nav 40 gados jādomā par ģimenes veidošanu un gaudošanu uz mēness.. šķiršanās, alimenti galdā un uz priekšu, neatskatoties!

Nicks  NEKAD nedalīs savu vīrieti ar vēl kādu padauzu
-------
nu nedali ar vēl kādu padauzu, nu tak, kurš tev liek...

pati izvēlējies formu :)

Viliendi  Varbūt paņemt nosūtījumu pie psihologa?

HOUSE  Tam na šahķe ugoļnoj, huj našļi otrubļennij... it tapor...zazubrennij!:))))))))

Cafe_Noir  taurenīt, tu jau to DARI! :D kā gan citādi tu ceptos par vīrieti, ja tas jāklis nebūtu tavs vīrs ... :D tikai tu esi dranķīgāka rakstura kā tā "padauza", un kazi, drīz paliksi viena, pavisam viena. lai gan - tas ir pat labāk tev

gertrude  jāpiekrīt 14:21 rakstītajam. ja cilvēks internetā jau otro dienu lamā visus un visas, tad var tikai pašausmināties, kas notiek mājās. brīnīšos, ja rīt vai jau šovakar nebūs tēma par dumiķēm, kas pieņem visus jākļus, kuri pamet sievas vienas kliedzot un aurojot, jo diez vai normāls vīrietis to ilgi izturēs.

limonija  Nervu nomierināšanai labāk sadod kārtīgi TAM MUĻĶIM ar pannu pa galvu(jo mīklas rullis Tev diez vai ir)...:D

fargo  es saprotu nostāju. varu to saprast negatīvismu. bet. autore padara sievas un mīļākās par upuriem ABAS. lai arī viena ir upuris, otra ir nepastarpināta un tieša nozieguma līdzdalībniece un pusē gadījumu INICIATORE.
mīļākās NAV nelaimīgas upur-es ļaunajiem precētajiem. tur ABI ir labi. vienādi. nav mīļākās nelaimīgas aitiņas, kuras nu nogribējušies vīri izmanto pēc savas patikas. kurš ir labāks manipulators ar seksu, vīrietis vai sieviete? kurš ir labāks psihologs attiecībās, vīrietis vai sieviete? cilvēkiem, kuri nav piedzimuši vakar vai aizvakar, atbildes sakritīs.

ja kam pienākas līdzjūtība un sapratne, tad tas ir cilvēkam, kurš ir padarīts par muļķi, kuram diendienā skatās acīs un melo un izliekas.

fargo  līdz gadiem etak 32, es dzīvoju tiešām pārliecībā, ka vīrieši ir tie krāpnieki un jākļi un vienīgie vainīgie gandrīz vienmēr.
oho.lv man atvēra acis. pavisam vaļā. pirmajos gadījumos, kad kļuva skaidrs, ka sieviete īstenībā ir precējusies, domāju "gadās, visādi gadās". vienu, otru reizi. bet izrādījās, ka precētas sievas meklējas tikai tā. un ta nav nejaušība, atsevišķi gadījumi. tā ir sistēma. bet. atšķirībā no vīriešiem tas ir daudz maskētāk. cik es saprotu no sieviešu teiktā, "jākļi" parasti ir atklāti. ja ne ar pirmo tekstu, tad ļoti drīz. par savām vēlmēm, statusu. ar sievām-krāpniecēm tu neko nevari zināt kā ar bitēm. pārsteigumu pilni mirkļi faktiski garantēti. kā lunaparkā.

Edgars37  Ja jaklis negul ar visadu drazu un rupejas par maju, tad ari padzits netiek, savadak tiesam tadu nav verts turet...

raina1970  Izskatās, ka cilvēks ir pamatīgi sapinies savās izjūtās- pareizie uzstādījumi- prasa to sūdaino koku pielietot, bet sirds- lai arī sāp, tomēr runā pretī- a ja nu... gribas vienlaicīgi kādu pieklapēt , apraudāties un lai visā pasaulē būtu miers... labāk dot sev pāris dienu laika, lai sakāpinātas emocijas norimst, tad arī prāts būs spējīgs šo to uztvert un apdomāt.. Var patriekt , var turpināt saskarsmi , var neturpināt, var nedarīt neko , var to zvetēt ar ko nu sanāk-un vēl filmēt , lai youtube ieliktu.. visu var, visam ir tiesības būt- ko un kā cilvēks tajā brīdī uzskata par labāko.Par pārējiem apgalvojumiem- kad nāks dzīvespieredze - nāks arī zinamas atklāsmes, ka ne vienmēr mīļākās cenšas par varītēm tapt par sievām, un viss tas pasākums ir krietni mazāk emocionāls nekā autorei škiet.

rudzupke  Taurenīte,ja tu gultā uzvestos kā padauza,tad tavs vīrs citām padauzām pat virsū neskatītos un visdrīzāk ,viņš pirms precēšanās jau ir bijis labs jāklis un pati redzi,ka tava pašcieņa viņam nekādu labumu nav atnesusi.

neko  "Taurenīte,ja tu gultā uzvestos kā padauza,tad tavs vīrs citām padauzām pat virsū neskatītos"
-----
Kā padauza, tas būtu kā? Vienmēr pēc seksa paprasītu atvērt maku?:)))))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu