Laikam jau visādām muļķēm tā arī VAJAG,ka tie veči viņas vazā aiz deguna!?

Kā pati sevi novērtēsi,tā arī pret Tevi izturēsies!Ja ir tādas sievas kas piever acis uz savu vīru sānsoļiem,gatavas jākļiem visu piedot un ja ir tādas lētticīgas mīļākās,kas gatavas "ķert tos skaistos mirkļus"ar tiem jākļiem,kad viņi to žēlsirdīgi atvēl.Tad kāpec večiem to nedarīt?Malači ka izmanto tādas dumiķes.Ko neizmantot,ja pašas ļaujās izmantoties? sevi cienoša sieviete NEKAD nedalīs savu vīrieti ar vēl kādu padauzu!Bet ja tam vecim vajag to padauzu,tad patrieks to ar sūdainu koku.Jo kā var mīlēt jākli,kam nekas svēts nav!Kā pēc tam ar tādu novazātu nav pretīgi gultā likties?

neko  / Tak meitēnam tā pat jau pilnīga putra galvā. Nemācat muļķības. Jāuzvedas kā mīlošai sievietei, kas grib savu vīrieti:) /

rudzupke  Un,par ko tie vīri tām sievām dāvina tās dārgās dāvanas.


Un,ja tai meitenei visas ir padauzas,tad ar ko viņa ir labāka,Un,ja viņai būtu pašcieņa ,tad savu netīro veļu nevazātu pa pasauli.

neko  "Un,par ko tie vīri tām sievām dāvina tās dārgās dāvanas."
---
Labs jautājums, kāpēc vienu "izkniebj un palaiž" kaut ar viņa gultā izpildījusi visu "kamasurtas repertuāru" , bet citu lutina. Acīm redzot nav tas tik vienkārši, kā uzvedība gultā.

rudzupke  Tad jau Taurenītei mācīties,mācīties un vēlreiz mācīties,izrādās,ka tikai ar pašcieņu ir par maz,lai noturētu vīrieti.

Edgars37  18:29

...loti laba macibstunda visam, ar pascienu😃 sirgstosajam😃.

Anxunamuna  taurenīte nu gan ir viena prasta mauka , laikam Čaka ielas darbone ar lielu "darba " stāžu . :D

uusins  Sevi cienošs Vīrietis mīl savu Sievieti. Un viņam nav vajadzīgas prastās lētās "aitas". ES ZINU, KO RUNĀJU! Ja kas :) Gana daudz šādus Vīriešus esmu sastapis. Un arī Tevis aprakstītos jākļus. Tā pat, kā sevi cienošas Sievietes un tās otrās.
Neredzu iemeslu cepties. Pasaule griežas un turpinās to darīt. Un katrs saņems to, ko ir pelnījis. Tautā runā: tāds tādu atrod :)
Pasaudzē savas nervu šūniņas. Izklausies baigi nokaitināta :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu