Kā domājat,vai ir iespēja iepazīties vnk draudzībai,bez seksa?

Vnk kopā apmeklēt kino,restorānus un kādus citus pasākumus patīkamā kompānijā.Ja piemēram sievietei jau ir vīrietis,tikai ļoti aizņemts un nevelta pietiekoši daudz laika.Vai vispār eksistē tādi vīrieši,kas uz to parakstītos?Vai tomēr agri vai vēlu gaidīs to seksu?

LaskovijMerzavec  Hmmm.... es protu sevi savaldīt, man ir lielisks vīrs. Stāstija kāda meitene un jau tai pašā vakarā bija citā gultā...

Nenotveramais  Rodas iespaids, ka Tev ar visiem ar kuriem iepazīsties ir sex... :D

Esari  Lai nu, lai ari savaldīsat savu pēkšņo Ops!...tomer- tāda draudzība turmāk būs apšaubāma, jau pasam sev...........

Es te tā plurkstu, tapē, ka neticu tādām draudzībām....jā, mēs paši tā varbūt domājam, ka esam tikai labi, superīgi čomi, a bet- ko tas otris domā, mēs to nezinam un varam pat ar nekad to neuzzināt bet viņš varbūt cieta...mīlot tevi....

Chris1986  Man liekas, ka te daudziem ir greizs priešstats par jēdzienu "draudzība". Es to saprotu kā vēl retāku parāsību par mīlestību, laulību u.c. Draudzībā viens par otru ir gatavs dzīvību atdot. Bet te, laikam, tik tiešām tiek runāts par paziņu līmeni - tipa, staigājam pa shopingiem - draudzene, apruinājam darbabiedrus - draudzene. Starp citu, arī laulībā visbiežāk nekad netiek tālāk par šo - paziņu līmeni

AivarsN  Psichobitch,man ir vairākas draudzenītes manu bērnu vecumā,bet viena krietni vecāka par manu mammu. Nu jau gan aizsaulē. Ar sava vecuma sievietēm gan riskantāk draudzēties,bet ne neiespējami.

mirga  Domāju, ka var draudzēties, bet ne tad, ja ir vīrs. Zinu cilvēkus, kuri iepazinušies, satiekas, kopā labi, bet saprot, ka TAS nebūs, jo nav tā iekāre vienam uz otru, bet citādi interesanti. Kopā kā tikai draugi.

psychobitch  pareizi pareizi, Aivariņ, es tev ticu! :D andersens nobāl...

labaa1980  Jauki pavadīt laiku apmeklējot kino, restorānus, šopingus utml. var darīt arī ar draudzeni. Kāpēc tev tieši ir vajadzīgs vīrieša kārtas draugs? Kaut kā īsti neticās, ka tāda draudzība iespējama ilgtermiņā.

vermuts36  taureniitei problēmas??? :)
Es palasu sadaļu, pieredzes apmaiņa..., te taurenīc par ētiku jautā, diskutē, uzticību un citām vērtībām....., un bāc...., te nu bij, re, bez maz vai izvērtē, par "eskorta" lietderību..! 8)

vermuts36  taurenīt, es neviena vārda neieminējos par sex, par prostitūciju, žigalo pakalpojumiem...., ne vārda...., lasi uzmanīgāk!!! ;)

av2  protams, ka var.Teoreetiski...bet dabaa, ja sanaks veel kopaa kaadu drinku iedzert, kaads no jums abiem var saakt iedomaaties ko citu.

1buss1  nav interesanti draudzēties bez sexsa, kaut kad tam jābūt un jo ātrāk jo labāk.

neko  Protams var. Ne jau vis ir seksa badā.

TuTur  Ja īstais vīrietis ir aizņemts vaivai neinteresēja rodas jautājums vai viņš vispār ir tas īstais.
Atbildot uzuz tēmas jautājumu - Jā ir iespējams iepazīties ar vīrieti tikai draudzīgām attiecībām, lai doto uz pasākumiem. Personīgi, labprāt pavadu laiku sieviešu kompānijakompānijā arī bez seksa.
TaTā kā - ja sievietei ir vēlme doties ārpus mājas, bet nav arar ko - var rakstīt man :-)

Cafe_Noir  Kukaiņu sugas viendienīt, pāris dienas atpakaļ bija tēma par jākli vīru un pretīgajām palaistuvēm, kuras ar viņu guļ. Un tad es pajautāju - ar to tu atšķiries? Un patiesi - ne ar ko - Tāda pati palaistuve, kas domā par izklaidēm ar svešiem vīriem.
Tfu, cūka ne taurenis! /nospļaujas/

otreiz  Jā,var.

bumpastiks  It kā jau var.Vai brīvam vīrietim tas varētu interesēt,grūti sacīt.Arī no draudzības var izveidoties kas vairāk.Kaut sākotnēji tā netika domāts.

edding  Ja pārāk liela gadu starpība,vai vienkārši nešķiet viens otram seksuāli pievilcīgi,tas taču nenozīmē,ka nevar būt labi draugi./c. Aivars/
ja pārāk liela gadu starpība, tad tem boļee, vecais sapņos par seksu ar to jauno.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu